Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez szép és jó, de ennek megvan az ellentéte is. Lehet, hogy keveset kapnak de nem is lőnek sokat. Lehet mondani, hogy csak egy gól kell stb., de ha az ellenfél megszerzi a vezetést és visszaáll egy stabil védekezésre, labdatartásra sokkal nehezebben tudnak fordítani, ha egyáltalán tudnak. Nagyon sok olyan meccsük volt, amikor egy góllal nyertek, ami lehet, hogy ugyanúgy 3 pont, de teljesen benne van, hogy talál egyet az ellenfél és nem kell feltétlenül egy Bayern/Barca/Real szintű csapatra gondolni.Bob_Marley írta:Több mint egy éve nem kaptak ki 1 gólnál többel, ilyenre más említett szerintem nem volt képes. És a Levante ellentmondhatna, sőt negatív is, de nem döntő meccs volt. A támadó pocsék formával, meg már kifejtettem a véleményemet. Ellenük örülhetsz ha van ziccered a meccsen.
És totál igaz, hogy nem adnak érte pontot, de szerintem ez mutatja, hogy az Atleticot nagyon nehéz elkapni és úgy érzem ez a stat bizonyítja a stabilitásukat, hogy ha ki is kapnak akkor is szoros meccseken.LG írta:Azért nekünk és Bayernnek is akadtak ziccerei. Szép statisztika, csak nehogy most szakadjon meg a döntőben, mert akkor kitörölhetik vele. Sőt, akkor is, ha csak 1-el kapnak ki. Te szoktad mondani, hogy az 1gólos győzelem ugyanannyi pontot ér, mint az 5gólos, nos az 1gólos vereségért ugyanúgy nem jár semmi, mint az 5gólosé.Bob_Marley írta:Több mint egy éve nem kaptak ki 1 gólnál többel, ilyenre más említett szerintem nem volt képes. És a Levante ellentmondhatna, sőt negatív is, de nem döntő meccs volt. A támadó pocsék formával, meg már kifejtettem a véleményemet. Ellenük örülhetsz ha van ziccered a meccsen.
Azért nekünk és Bayernnek is akadtak ziccerei. Szép statisztika, csak nehogy most szakadjon meg a döntőben, mert akkor kitörölhetik vele. Sőt, akkor is, ha csak 1-el kapnak ki. Te szoktad mondani, hogy az 1gólos győzelem ugyanannyi pontot ér, mint az 5gólos, nos az 1gólos vereségért ugyanúgy nem jár semmi, mint az 5gólosé.Bob_Marley írta:Több mint egy éve nem kaptak ki 1 gólnál többel, ilyenre más említett szerintem nem volt képes. És a Levante ellentmondhatna, sőt negatív is, de nem döntő meccs volt. A támadó pocsék formával, meg már kifejtettem a véleményemet. Ellenük örülhetsz ha van ziccered a meccsen.
Mondjuk egy ilyennek örülnék, nem tudom, hogy mennyire megoldható.Ha liga rendszerű lebonyolítása lenne,még sikerülhetne is neki. 16 induló,mindenki játszik egyszer mindenkivel. Szeptembertől áprilisig le is lehetne hozni 2 hetente 1 mérkőzéssel csapatonként.
Ennek kicsit ellentmond, hogy a bajnoki címert folyó harcból a Levante ellen szálltak ki, de már előtte is rezgett nekik a léc jó néhány meccsen.Bob_Marley írta:Atletico Calderóntól távol az utóbbi időben egy döntőt vesztett el egyébként. Lisszabonban 2 éve, de EL-t, Szuperkupákat nyertek, de idevehetjük hogy ellenünk a "bajnoki döntő" egy meccsen sem kaptak ki. Ritka tartásuk van Simeone alatt.
És erősebbek mint valaha. Ez nem teljesen az a topik, de hogy szinte esélytelen lenne meg elképzelhetetlen hogy a Tico nyerjen azt nem értem. Ilyen stabil csapatot mióta focit nézek nem láttam, s az nem tegnap volt.
Nem Benitezt vagy Zidane-t kell meglincselni,hanem Perezt. Már régóta fújom,de ha ennyire sokszor van gond és az elhullajtott fejek ellenére ez nem változik,akkor magasabb szinten kell kaszabolni.Chino írta: Az, hogy könnyű ágon jutottatok be, max akkor lehet felróni, ha valaki csak ennek tulajdonítja a döntőt. Erről a Real nem "tehet" ezt osztotta a gép, nem kérhették azt, hogy inkább a Bayernt add, mint a Cityt. Azt nem tudhatjuk mi lett volna ha fordítva történik, de ez már nem oszt nem szoroz. Azt mondjuk nem értem, hogyan sikerült még ezt is majdnem elcseszni. A Roma ellen inkább csak az eredmény a sima, a Wolfsburg ellen hajszálon múlott, ha Pellegrini nem fosik ennyire még a City is gond lehetett volna. Ezzel csak arra reflektálok, hogy ha ezt Benitez követi el így, 100%, hogy meglincselik.
Ezzel egyetértek,viszont számomra a bl a fontosabb. Egyrészt jobban szeretem,másrészt ugyan nem sikerül,de ennek kéne nemzetközi sorrendet állítania a "bajnokok" között. Ha liga rendszerű lebonyolítása lenne,még sikerülhetne is neki. 16 induló,mindenki játszik egyszer mindenkivel. Szeptembertől áprilisig le is lehetne hozni 2 hetente 1 mérkőzéssel csapatonként.Összességében a Realt nem lehet lenézni, mert minden évben komoly eséllyel indul minden sorozatban, még ha az utóbbi években címekben nem is nyilvánul meg.
Az pedig, hogy melyik ér többet, egy BL vagy bajnoki cím szubjektív, viszont, hogy jobb csapat-e amelyik megnyeri, szerintem a liga jobban bizonyítja.
Az melyik?S.Agüero írta:28-án sajnos Madrid értelmesebb felének fogok drukkolni.![]()
Köszi.S.Agüero írta: https://www.youtube.com/watch?v=pWrlrgc7ShE" target="_blank
Itt lehet nézni, 55 perc múlva kezdődik.![]()
![]()
Ezzel szinte minden pontban egyetértek. A spanyol bajnokságban van a világ 4(5) csapata közül 3. Így azért sokkal nehezebb bajnokságot nyerni, tehát ha nem húzza be a csapat nem ugyanazt jelenti, mintha egy német/olasz/francia, de akár angolban sem nyerne. Azért azt tegyük hozzá, hogy 8 év alatt mégy ilyen körülmmények között is illett volna kettőt-hármat nyerni.daffy írta:Azert az eros h sehol. Bajnoksagban egy meccsen belul. Blben 3 ev alatt 2. donto. Rendszeresen a 4ben.S.Agüero írta: Nehéz elfogadni, hogy 10 éve sehol sem vagytok, de valahogy azért próbáld meg megemészteni.
A vilag top5ben levo csapatat nem illik ennyire lenezni.
A ligat a hossza miatt szerintem minden esetben olyan csapat nyeri meg aki meg is erdemli azt.
Az atm behuzza a bl dontot. Ennek ellenere sem vagok eret a szezon miatt hisz hajszalakon mulik mint lathato. A biroi tevedesek meg kiegyenlitik egymast. Mar csak abbol is latszik h minden csapat szurkolotabora birozik.
A szerencse egy statisztikailag valoszinutlen pozitiv esemeny.
milyen meccset játszik a rayo?S.Agüero írta:28-án sajnos Madrid értelmesebb felének fogok drukkolni.![]()
https://www.youtube.com/watch?v=pWrlrgc7ShE" target="_blankMás: Hánykor lesz az ünneplés?
Haha, lehet, hogy igazad van, mert pont 10 éve szurkolok a csapatnak.Szerintem te vagy az oka. Amiota drukkolsz azota mazli van...hmmm. Vigyazz mert megtalallak
Ha lennel kedves ezek utan a realnak drukkolni a dontoben..koszonom
Szerintem te vagy az oka. Amiota drukkolsz azota mazli van...hmmm. Vigyazz mert megtalallakS.Agüero írta: A szerencse oké, de 10 éve mondják, hogy valami miatt mindig szerencsénk van, ez hogy lehet?
Nincs mit magyarázni.Veidt írta:A Barca idén rekord számú, 19 büntetőt kapott, 11 ellenfelet állítottak ki ellenük, és 8 góltól menekültek meg a partjelző rossz döntése miatt.
Ezt magyarázzátok meg nekem...
Persze, túloztam természetesen, mert feldúlt lelkiállapotban voltam.daffy írta:Azert az eros h sehol. Bajnoksagban egy meccsen belul. Blben 3 ev alatt 2. donto. Rendszeresen a 4ben.S.Agüero írta: Nehéz elfogadni, hogy 10 éve sehol sem vagytok, de valahogy azért próbáld meg megemészteni.
A vilag top5ben levo csapatat nem illik ennyire lenezni.
A ligat a hossza miatt szerintem minden esetben olyan csapat nyeri meg aki meg is erdemli azt.
Az atm behuzza a bl dontot. Ennek ellenere sem vagok eret a szezon miatt hisz hajszalakon mulik mint lathato. A biroi tevedesek meg kiegyenlitik egymast. Mar csak abbol is latszik h minden csapat szurkolotabora birozik.
A szerencse egy statisztikailag valoszinutlen pozitiv esemeny.
Azert az eros h sehol. Bajnoksagban egy meccsen belul. Blben 3 ev alatt 2. donto. Rendszeresen a 4ben.S.Agüero írta: Nehéz elfogadni, hogy 10 éve sehol sem vagytok, de valahogy azért próbáld meg megemészteni.
A szerencse az tudtommal azért szerencse, mert ritkán fordul elő, ha minden évben megvan, akkor azt nem szerencsének mondják tudtommal.Ja, vegigvertetek az osszeset... Ugy hogy szinte mindegyik csapatbol kiesett 2-3 kulcsember, soha nem latott szerencsetek volt tavaly is....
A BL sorsolashoz meg annyit, hogy evekig megkaptatok a cityit ment a vergodes,hogy nektek milyen [auto_cenzúra] nagy bl rangadokat kell vívni... Most,hogy mi kaptuk oket, a city egy zs kategoria... Ez is muatatja, milyen komolytalanok vagytok.
Bob_Marley írta:Ezek a mondatok számítanak nem az elfogult szurkolóké (bármelyik oldalról beszélünk)
Zidane (coach Real Madrid): "We're all disappointed, but we can't change anything. Barça deserved to win the Liga."
Tipikus barcas hozzaallas... Valaki vegre felnyitja a szemuket, es nem tudjak elviselni a fajo igazsagot....visca el barca írta:van az oldalon 8 moderátor