La Liga / Copa del Rey

Foci a Barçán kívül
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.15. 15:29:51

van az oldalon 8 moderátor, vmelyik csak ki dobja a innen. engem amugy annyira nem zavar, imádom nézni a vergődését.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Veidt
Barça C

2016.05.15. 15:29:36

visca el barca írta: te meg a sorozatos bl csalásokat magyarázd már el nekem. idén 1.9% esélyetek volt arra, hogy két ilyen hoki csapatot kapjatok és a visszavágót is otthon játsszátok :D sálkék, apoel, és ca többi. 5 évente kb 1x kaptok egy épkézláb csapatot, ennek ellenére sehol nem vagytok a bl-ben. tavaly mikor európa összes bajnokcsapatát végigvertük hol volt a nagy arcod?
Ja, vegigvertetek az osszeset... Ugy hogy szinte mindegyik csapatbol kiesett 2-3 kulcsember, soha nem latott szerencsetek volt tavaly is....
A BL sorsolashoz meg annyit, hogy evekig megkaptatok a cityit ment a vergodes,hogy nektek milyen [auto_cenzúra] nagy bl rangadokat kell vívni... Most,hogy mi kaptuk oket, a city egy zs kategoria... Ez is muatatja, milyen komolytalanok vagytok.
Kép

“Büszke vagyok, hogy játszhattam a Real Madrid mezében. A legjobb dolog, ami egy futballistával történhet. Minden másodperc, amikor pályán lehettem a legjobb volt az életemben.”
mahitoo
Entrenador del Barça

2016.05.15. 15:21:08

Szerintem majd akkor válaszolgassunk, ha van értelme, mert csak tele lesz szemetelve a topik. Aki kötözködni jön, azt csak a sok válasz, veszekedés, beszólás érdekli.

Én ennyivel zárom magam részéről: volt oda-vissza bajnokság, kupa, BL, amikor lehetett mocskolni, csalózni, mázlistázni a másik csapatot, de ez most nem ilyen volt.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.05.15. 15:20:49

Veidt írta:
csababarca írta: Túloldalon röhögtök amikor fosibácsi,meg hetty nevű agytrösztök odamennek ugatni,most te sem vagy különb semmivel.
Ja, csak az a kulonbseg, hogy en pl. jogosan "ugatok". Kosz ezt a szep jelzot, neked is sok eszed van. =D>
több mint neked,mert a mondatértelmezés nem sikerült, nem rád használtam a jelzőt.
Tényleg nem értem mi szükséged erre.

Gáláztatok a Campban? #-o Akkor mi mit csináltunk a 0-4nél jóbarát?
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.15. 15:18:51

Veidt írta:A Barca idén rekord számú, 19 büntetőt kapott, 11 ellenfelet állítottak ki ellenük, és 8 góltól menekültek meg a partjelző rossz döntése miatt.

Ezt magyarázzátok meg nekem...
te meg a sorozatos bl csalásokat magyarázd már el nekem. idén 1.9% esélyetek volt arra, hogy két ilyen hoki csapatot kapjatok és a visszavágót is otthon játsszátok :D sálkék, apoel, és ca többi. 5 évente kb 1x kaptok egy épkézláb csapatot, ennek ellenére sehol nem vagytok a bl-ben. tavaly mikor európa összes bajnokcsapatát végigvertük hol volt a nagy arcod?

frusztrált vagy, nehezen emészted meg, hogy ez már nem a franco éra. menj vissza a saját játszóteredre, ott a többi birka biztos vevő erre a nyafogásra amit itt levágsz.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2016.05.15. 15:22:10-kor.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.15. 15:16:54

Lattuk a Clasicon is, hogy jobbak vagytok. 10 emberrel galaztunk a campban.
Tudtommal a ligát 38 meccsre adják, nem egyre. És az egész szezon alapján megérdemelten nyertünk, ezt szerintem a többség nálatok is elismeri.

Sajnos úgy látom, hogy a provokáláson kívül nincs más szándéka az ittlétednek, szóval ne csodálkozz, ha olyan reakciókat kapsz, amilyeneket. :|
mahitoo
Entrenador del Barça

2016.05.15. 15:02:35

Veidt írta:A Barca idén rekord számú, 19 büntetőt kapott, 11 ellenfelet állítottak ki ellenük, és 8 góltól menekültek meg a partjelző rossz döntése miatt.

Te "Samy" vagy a másik oldalról? Mert tőle olvastam ugyanezt. A kiállítások, meg a tizenegyesek tények, bár nem tudom, melyik volt jogtalan (biztos volt hiba, spanyol bírók). Ha ezt nálatok nézzük, csak CR kapott vagy 3 jogtalan büntetőt decemberig, fejezzük is be itt. A "8 góltól menekültek meg a partjelző rossz döntése miatt" meg kicsit szubjektívnek tűnik. :D Honnan szedtétek ezt? Marca? Gondolom a katalán lapok meg összeszedték a Real hasonló statisztikáit, csak mi nem írjuk le ide, mert nincs értelme.

Én a helyetekben örülnék annak, hogy volt még remény az utolsó fordulóban is a bajnoki címre, pedig a teljesítményetek idén nagyon nem volt rendben, Zidane-al javult, de a játék még mindig nincs meg, a védekezés sem az igazi. A BL sorsolás pedig lehetővé tette, hogy döntőzzetek, elképesztő szerencsétek volt. Persze nem tudjuk, lehet mások ellen is bementek a döntőbe, de valljuk be, nem sok remény lett volna rá, és pontosan tudom, hogy a madridom.hu fórum 90%-a is így látta.

Nem csalták el nekünk a bajnokságot, jobbak voltunk, mint ti, mint az Atleti, mind mindenki. Ha nincs 3 rossz hetünk, nem lenne miről beszélgetni. Ez most pont nem az a bajnokság, mikor sárt kéne ránk bármi miatt dobálni.

Szerk: egy 6 perces videót egyedül Ronaldo szimulálásairól is lehetne csinálni, nem hatottál meg minket.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.15. 14:52:30

Nem akarom megmagyarázni, de úgy lenne a korrekt, hogy mindegyik szituáció ki lenne elemezve, én nyilván nem emlékszem mindre fejből. Nyilván voltak a büntetők és kiállítások között jogtalanok, és a 8 gólt is elhiszem. De meg kéne nézni a másik oldalt is, hány büntetőt nem kaptunk meg, ami fújható lett volna, hány megadható sárga/piros lap maradt el, hányszor lőttek nekünk lesgól, vagy minket hányszor állítottak meg lesen.

Ha vkinek van rohadt sok szabadideje, akkor ezeknek mind számoljon utána, majd tegye meg ugyanezt a Real és az Atletico kettőssel is, és akkor megkapjuk, hogy kit mennyire segítettek, sújtottak a rossz birói ítéletek. Csakhogy még ebből sem lehetne megállapítani, hogy mi lett volna, ha..., mert ott volt a Gijon elleni meccsünk, ahol egyértelműen hátszelünk, de nagyon valószínű, hogy a nélkül is megnyertük volna a meccset, csak nem 6, hanem 2-3 góllal, vagy ha csak 1-el is, a bajnokság végeredménye ugyanaz. Vagy ha megadják Bale gólját ellenünk, és nem 2, hanem 3-1re nyertek, még mindig ugyanott vagyunk. De ha Ramost megkapja a második sárgáját korábban, amit el kell ismerned megkaphatott volna, akkor LEHET más a vége (az is lehet, hogy úgy is ti győztök, de nem vehessük 100 százalékra) Épp ez a gond, hogy már sosem tudjuk meg, mi lett volna, ha.

Én egyébként nem érzem, hogy olyan nagyon segitett volna minket a játékvezetés, emlékezzünk vissza, szezon elején pl. elmaradtak a büntetők, aztán a szezon második felében olyanokat is befújtak, amit nem kellett volna, de jó néhány esetben több góllal nyertünk, tehát nem volt jelentősége.
Normandia
Director del Fútbol

2016.05.15. 14:40:11

Nem kellene itt vagdalkóznod. A bajnokság a mienk, nektek meg ha szerencsétek lesz semmit sem nyertek.:-D Kit érdekel, hogy te erről mit gondolsz?
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
TripleH
Entrenador del Barça

2016.05.15. 14:34:12

Fos a spanyol játékvezetés, ezen nincs mit magyarázni.
Veidt
Barça C

2016.05.15. 14:31:01

A Barca idén rekord számú, 19 büntetőt kapott, 11 ellenfelet állítottak ki ellenük, és 8 góltól menekültek meg a partjelző rossz döntése miatt.

Kép

“Büszke vagyok, hogy játszhattam a Real Madrid mezében. A legjobb dolog, ami egy futballistával történhet. Minden másodperc, amikor pályán lehettem a legjobb volt az életemben.”
Chino
Llegenda del Barça

2016.05.15. 14:29:21

Azért Beniteznél nem volt ekkora hullámvölgyünk. Ha ő marad, akkor is meg lett volna ez a visszaesés és vele szemben is ledobtunk volna ennyi pontot. Sőt vele jobban is tartottátok volna a lépést. Zidane hozzá képest több pontot veszített.
Forca Barca!!!!
TripleH
Entrenador del Barça

2016.05.15. 14:19:58

Ez a fél szezonnyi előny is túl van misztifikálva, mert a pincérrel bár a játék képe egy Madridhoz viszonyítva vállalhatatlan volt, de pontokban kevesebbet buktatok vele, mint Zizouval. Meg azt is nézzük, hogy voltak játékosok akik a tudásuk negyedét sem voltak hajlandók teljesíteni a pincérrel, míg pl Bale mind2 edzőnél jól játszik. Szóval ez a fél szezon előny túl van fújva, meg ha már itt tartunk a mi szeptemberi produktumunk is egy raklap hulladék volt.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2016.05.15. 14:10:33

Azért az vicc, az őszi gyalázás után még van képük fél szezonnyi előnyről beszélni...:D miközben igazából kb. 7-8 ponttal kellett volna kényelmesen behúznunk a ligát
Rivaldo-A Legnagyobb.
Waleba10
Jugador d'estrella

2016.05.15. 14:07:36

Veidt írta:
PCsabi írta: Hogy tudtunk bajnokságot nyerni? :-k
A fel szezonnyi elony, a kamu tizik, a kiallítasok...
A szíve meyen ezt minden barcas tudja..
ha van időd, vedd el tőlünk az összes kamu tizit, és kiállítást, sőt még a sok lesgólt is.... és nézd meg hogy akkor hol leszünk a tabellán.... és ugyanezt csináld meg nálatok is.... köszi
Sergi 94:38 Roberto
MatyiG
Adminisztrátor

2016.05.15. 14:02:59

Veidt írta:
:mrgreen:

Oké, hogy frusztráltok vagytok, de ennyire?! :lol:
De azért köszi a fél év előnyt, és köszi a bíróknok, nélkülük nem sikerült volna. =D> #-o

:roll:
Veidt
Barça C

2016.05.15. 13:59:48

Kép

Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.14. 22:44:52

Nem, de amikor minden idok legjobbjat kellett megszavazniuk akkor pl. toronymagasan Messi nyert.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
jangamen
Jugador del Barça

2016.05.14. 21:23:40

Nero. írta:Marca La Liga díjak. :

Év játékosa: Ronaldo
Év kapusa: Navas
Év védője: Marcelo
Év kpja: Modric
Év gólja: James vs Betis
Ev edzője: Simeone
Év szurkolói: Real Madrid

Korrekt. :lol:

Minden nap imádkozom az Atleticoért.
vicc. :D De azt ugye tudod, hogy ezt az olvasók választották szavazással?
defender3
Entrenador del Barça

2016.05.14. 20:42:16

És az év csatára hol marad? Vagy mivel az Real játékos ezért nincs is.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.05.14. 20:38:54

Csapatként.

Mindig is inkorrekt újság volt, nem kell velük foglalkozni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Messias2
Director del Fútbol

2016.05.14. 20:34:31

Normandia írta: Az év kp-ja: Modric
Ebben a szezonban szerintem egyáltalán nem volt kiemelkedő a kis horvát.
Lehet elfogultság, de én Ininek adnám ezt a "díjat". A tavalyi szezon visszafogottabb teljesítménye után kiváló szezont futott.
Egyébként ugyanígy megérdemelné Busi is, csak az ő teljesítménye nagyon visszaesett az utóbbi 1 hónapban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messias2 2016.05.14. 20:39:35-kor.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Normandia
Director del Fútbol

2016.05.14. 20:18:59

Ez egy vicc.

Szerintem,
Az év játékosa: Suarez
Az év kapusa: Oblak
Az év védője: Masch
Az év kp-ja: Modric
Az év csatára: Suarez
Az év edzője: Simeone
Az év szúrkolói: ATMA
.:-D
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
PCsabi
aka Game90

2016.05.14. 18:46:00

Hogy tudtunk bajnokságot nyerni? :-k
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
Válasz küldése