Na lekésve, de... Azért szerintem a Győr elődöntőjén látszódott, hogy nem annyira jók, vagy nincsenek annyira jó formában, mint mondják (a lapok, a közvélemény stb., nem a csapat). Ezt jól el is fedte az, hogy a Buducnostra ugyanez állt, úgyhogy a meccsen ez nem jött ki annyira (a Vardar lett a 3.). Rasmussen szerintem egy iszonyatosan jó és éles szemű edző, kíváncsi vagyok mit hoz ki a válogatottból. Sajnos a románok teljesen megérdemelten nyertek, Guldén pedig egészen pazar volt, nem is tudom mikor láttam utoljára nőt ilyen pazarul játszani.
Amúgy mást nem idegesít Borsos Attila meg Tóth Tímea? Az előbbinél úgy érzem sokszor nem azt látom, amit mond, utóbbi meg se kép-se hang. Azzal, hogy beszél kitöltik a műsoridőt, és nincs csend, de ugyanannyit jelent a mondandója, mintha az lenne. Én nem szeretem a szakkomentátorok hozzáértését megkérdőjelezni, de ahhoz nem kell érteni semmihez, hogy elmond, amit mindenki lát (pl. megszereztük a vezetést, a 2 gól beállt 10 percre, de aztán feljöttek a románok, oda-vissza járt a vezetés, de a végén ...). Borsos Attillánál meg az idegesített fel, hogy Grubisic teljesítményét nem értékelte (sőt talán negatívan is illete a meccs alatt), ami pedig lényeges különbség volt a két csapat között, s szerintem a legjobb kapus lehet a generációjában (nem annyira ide illik, de valaki Tatabánya drukker itt azt hiszem, és én nem nagyon szoktam látni őket, de van ott egy fiatal kapus, aki mikor láttam nagyon jól védett (férfi). Róla írhatna 1-2 mondatot, megköszönném).
Nekem Amorim csalódás volt, sok támadás akadt rajta, nem láttam benne elképzelést. Rajtuk kívül még Kovacsics volt nekem olyan, aki nem igazán tudott hozzátenni a játékhoz, és hát furcsa leírni persze, de Görbicz is.
Bob_Marley írta:visca el barca írta:a bírok is érdekesek voltak, lássuk be a végén már össze-vissza fújkáltak, igazából az a hetes, amit a rendes játékidő vége előtt 14 másodperccel fújtak teljesen kamu volt, az meg már vhol törvényszerű h a sors visszadja a románoknak amit pár mp-vel korábban elvett. ott azt a 10 másodpercet lerántással, fetrengéssel, olyant atletisen (

) ki kellett volna bekkelni...
Én teljesen satu vagyok a kézilabdához, de ezt múltkor is írtam hogy szabályváltoztatások itt is lehetne eszközölni, mert minden meccs után ezt olvasom hogy így a bírók úgy a bírók.

És nem csoda mert a szabályok nagy része szubjektív. Az hogy mi passzív még a jó Isten se tudja eldönteni.
Általában nem a passzívval van baj szerintem (aki bírja a játékot és nézi, azért szerintem többnyire érzi). Ha nem az lenne, akkor másra fognák, a fociban is mindig ez van. inkább amit veb is mond, hogy tendencia lett, hogy a bírók komppenzálgatnak. Elfújnak valamit, hirtelen kell dönteni, nagyobbnak tűnt, mint amilyen volt, ad egy 2 percet meg egy hetest, kicsit átgondolva meg már nem is volt olyan vészes. Aztán ezt helyre lehet hozni, ha a másikat is sújtja valami hasonlóval és szigorúbban vesz a másik oldalon is egy szabálytalanságot. Na ezt így kivitelezni kevés bírópáros tudja szerintem, általában csak belebonyolódnak.
S.Agüero írta: Passzív a kedvencem, én bevezetném van 10 passzolási lehetőség ha nem megy, labda az ellenfélnél és nincs vita.
Olimpián már ez lesz, passzívnál maximum 7 passz asszem.

Az új szabályokról volt már szó? Nekem egyáltalán nem tetszenek? Minek kék lapozni? Én azt sem értem, hogy a vészkapus miért nem cserélhet majd le, azt meg hogy a 7-et hogy számolják le, elég sok aggodalomra ad okot.