Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ha az Arda-Vidal kettőst érdemben tudnánk használni, akkor szerintem sem létszükség igazolni. Persze nem árt a frissités, és a keretmélyítés, de azért nem mindenáron...visca el barca írta:én szerintem ha senki nem jönne, akkor is versenyben lennénk megint mindenkivel, mindenhol...LG írta:jövőre 1-2 erősítéssel bőven versenyben lehetünk megint minden címért.
én szerintem ha senki nem jönne, akkor is versenyben lennénk megint mindenkivel, mindenhol...LG írta:jövőre 1-2 erősítéssel bőven versenyben lehetünk megint minden címért.

Ez mutatja a csapat dominanciáját. A BL elcsúszhat apróságokon, de ennyi bajnoki címet összehozni egy olyan bajnokságban, melyben a Real is szerepel, amely szintén Európa egyik legjobbja, illetve az Atletico, amely szintén top európai csapattá nőtte ki magát az elmúlt években, nagyon komoly teljesítmény.MessiNeymarSuarez írta: 8 év alatt a 6-odik bajnoki, ez a nem semmi...Kár hogy Cruyff és Manel Vich nem élhette meg![]()
Igen, akkor születtem én.MessiNeymarSuarez írta:"Since 1988, we are the best team in the world.
More UCL's and Leagues than anyone else in Europe.
Act like it. Cruijff did."

és ezt te le következtetted 10 percből, gratAtalanta írta:Már vezet is a Rejal... Szerintem itt bukta lesz, megint zavarodott a csapat, gyenge... Bár ne lenne igazam de szerintem nem rúgunk gólt. Totál csőd ez a csapat...
Mi lenne, ha ezt a meccset a hasonló megnyilvánulások nélkül lehetne követni?Atalanta írta:Már vezet is a Rejal... Szerintem itt bukta lesz, megint zavarodott a csapat, gyenge... Bár ne lenne igazam de szerintem nem rúgunk gólt. Totál csőd ez a csapat...