Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez jó lenne, de ez így akkor működhetne, ha találnánk egy fiatal JHV-et, akiben megvan a potenciál, hogy pár év múlva Alves szinten játszon.LG írta:Alves viszont elfogadná, hogy ősztől többnyire csere lesz, akkor lenne egy olyan cserénk, aki meg tudja pörgetni a jobboldalt, ha kell.
+Iniesta, meg Belletti. Akkor jó erős padunk volt, csak olyan játékosok, mint fiatal Ini, vagy 35 éves Henke kb. fehér holló gyakoriságúak. Alves viszont elfogadná, hogy ősztől többnyire csere lesz, akkor lenne egy olyan cserénk, aki meg tudja pörgetni a jobboldalt, ha kell.Henke Larsson1:0ra égtünk Párizsba és jött LARSSON
![]()
palesz77 írta:Azért na, az Európa Ligában neki van a legtöbb gólpassza, és a 4. helyezett Villarreal húzóembe a srác. Értem én, hogy nem kezdő szint, de nem is egy tanyasi senki.visca el barca írta:utálom ezt a barca szintet hangoztatni, de lássuk be a jelenlegi DS maximum arra jó, hogy egy cartagena elleni kupameccsen játsszon, vagy 6-0-nál beszálljon a 85. percben.
Tök komolyan kérdezem, hogy tudnál olyan embert mondani, akinél nyugodt lennél ilyen esetben? Az utóbbi 10 évből nem emlékszem olyan cserére, akire ez az állítás igaz lett volna.. Pedro még talán, de ő se felpörgette a játékot, hanem egy időszakban bepattant a seggéről is a labda kb.visca el barca írta:akkor most tedd a szívedre a kezed és mond azt, hogy nyugodt lennél, ha mondjuk a bernabeuban 1-0-ra égnénk a 80. percben és ő jönne be neymar helyett.
Abban én is egyetértek, hogy egy olyan támadót hoznék, aki a kapura is veszélyesebb az 1v1-ezés mellett, Denis meg ilyen szempontból nem a legjobb választás szélső cserének. De ha ég a ház, úgyis a Gamiero féle igazolás lesz bedobva először, mert nem csak Denis érkezik majd előre, szerintem ez borítékolható. Viszont ha jövőre Ini kipihentebb lesz a rangadókra, és néha Neymarékat is le lehet hozni, hogy a szezon végén is élesek maradjanak, akkor már bőven megérte 3,5 millióért..
itt tök komolyan csak és kizárólag arról van szó h DS nem ilyen. ha félig-meddig nem a mi kutyánk kölyke lenne, senki nem értené, hogy minek igazoltuk le.palesz77 írta:Tök komolyan kérdezem, hogy tudnál olyan embert mondani, akinél nyugodt lennél ilyen esetben?
Azért na, az Európa Ligában neki van a legtöbb gólpassza, és a 4. helyezett Villarreal húzóembe a srác. Értem én, hogy nem kezdő szint, de nem is egy tanyasi senki.visca el barca írta:utálom ezt a barca szintet hangoztatni, de lássuk be a jelenlegi DS maximum arra jó, hogy egy cartagena elleni kupameccsen játsszon, vagy 6-0-nál beszálljon a 85. percben.
Tök komolyan kérdezem, hogy tudnál olyan embert mondani, akinél nyugodt lennél ilyen esetben? Az utóbbi 10 évből nem emlékszem olyan cserére, akire ez az állítás igaz lett volna.. Pedro még talán, de ő se felpörgette a játékot, hanem egy időszakban bepattant a seggéről is a labda kb.visca el barca írta:akkor most tedd a szívedre a kezed és mond azt, hogy nyugodt lennél, ha mondjuk a bernabeuban 1-0-ra égnénk a 80. percben és ő jönne be neymar helyett.
Ebben teljesen egyetértek.A transfermarkt szerint 12 millió eurót ér jelenleg.Ha 2-3 millió euróból megvan bánja a kánya.Ígéretes játékos volt és jó szezon van mögötte a Villarrealban is.Ha még be is valaki tiszta haszon ha nem hát uram bocsá ennél csak többért tudjuk eladni.MichaaBee írta:Most teljesen elvonatkoztatva attól, hogy Iniesta posztján, illetve mindkét szélső poszton bevethető minőségi játékos... ha van egy 10-15 milliót érő kocsi, amit lehetőség van megvenni 3 millióért, akkor egy éti csiga is kihasználná ezt az opciót.visca el barca írta:amugy en sem ertem minek ide denis. van a 2 kp poziciora 5 (!!!!) ember akik mind az 5en jobb jatekosok..
Egyrészt megvan a lehetősége, hogy beválik és akkor jó üzletet kötöttünk, másrészt ha véletlenül nem, akkor meg jövőre 2-3-szoros profittal el lehet adni.
Ha a Messi-Suárez-Neymar hármassal égünk bárhol is, akkor nem sokat lehet tenni. Nincs olyan játékos, aki minőségben vetekszik velük, tűrné a padot is és tűkön ülve várná, hogy beverjen egy mesterhármast a Realnak az utolsó 10 percben...visca el barca írta:akkor most tedd a szívedre a kezed és mond azt, hogy nyugodt lennél, ha mondjuk a bernabeuban 1-0-ra égnénk a 80. percben és ő jönne be neymar helyett.MichaaBee írta:mindkét szélső poszton bevethető minőségi játékos...
utálom ezt a barca szintet hangoztatni, de lássuk be a jelenlegi DS maximum arra jó, hogy egy cartagena elleni kupameccsen játsszon, vagy 6-0-nál beszálljon a 85. percben.
én futball szurkoló vagyok, engem az érdekel, hogy szépen játsszunk meg trófeákat nyerjünk, nem az, hogy 3.230.396 euró haszonnal túladjunk majd rajta 2 év 4 hónap múlva.
Azért annyira nem béna a srác, amennyire leírtad.visca el barca írta:akkor most tedd a szívedre a kezed és mond azt, hogy nyugodt lennél, ha mondjuk a bernabeuban 1-0-ra égnénk a 80. percben és ő jönne be neymar helyett.MichaaBee írta:mindkét szélső poszton bevethető minőségi játékos...
utálom ezt a barca szintet hangoztatni, de lássuk be a jelenlegi DS maximum arra jó, hogy egy cartagena elleni kupameccsen játsszon, vagy 6-0-nál beszálljon a 85. percben.
én futball szurkoló vagyok, engem az érdekel, hogy szépen játsszunk meg trófeákat nyerjünk, nem az, hogy 3.230.396 euró haszonnal túladjunk majd rajta 2 év 4 hónap múlva.
akkor most tedd a szívedre a kezed és mond azt, hogy nyugodt lennél, ha mondjuk a bernabeuban 1-0-ra égnénk a 80. percben és ő jönne be neymar helyett.MichaaBee írta:mindkét szélső poszton bevethető minőségi játékos...
Szerintem Yaya Touré, 9-ért jött, 30-ért ment három évvel később. De nem is ez a lényeg, hanem hogy itt van egy 3 milliónál jelentősen nagyobb piaci értékű játékos, nyilván meg kell venni 3-ért, ha kizárólagos jogunk van erre.zola8787 írta:A Barcelona? 2-3-szoros profittal túladni?MichaaBee írta:
Egyrészt megvan a lehetősége, hogy beválik és akkor jó üzletet kötöttünk, másrészt ha véletlenül nem, akkor meg jövőre 2-3-szoros profittal el lehet adni.
Mikor volt amúgy utoljára ilyen, hogy valakin sokat nyertünk?
Pedron azért sokat nyertünk, ő ingyen jött, vmennyit nyilván a nevelésére rá kellett forditani, de gondolom a töredékét annak, amennyiért elvitte a Chelsea.zola8787 írta:A Barcelona? 2-3-szoros profittal túladni?MichaaBee írta:
Mikor volt amúgy utoljára ilyen, hogy valakin sokat nyertünk?
A Barcelona? 2-3-szoros profittal túladni?MichaaBee írta:
Most teljesen elvonatkoztatva attól, hogy Iniesta posztján, illetve mindkét szélső poszton bevethető minőségi játékos... ha van egy 10-15 milliót érő kocsi, amit lehetőség van megvenni 3 millióért, akkor egy éti csiga is kihasználná ezt az opciót.visca el barca írta:amugy en sem ertem minek ide denis. van a 2 kp poziciora 5 (!!!!) ember akik mind az 5en jobb jatekosok..
Szerintem tisztán anyagi okai lesznek.Hacsak bele nem szeretett.visca el barca írta:amugy en sem ertem minek ide denis. van a 2 kp poziciora 5 (!!!!) ember akik mind az 5en jobb jatekosok...
Amúgy tényleg nem sok szükség van rá, pont középpálya az ahol simán megvagyunk mennyiségileg és minőségileg. Ha olyan jól játszik, akkor úgyis beverekedni magát valakinek a kárára.visca el barca írta:amugy en sem ertem minek ide denis. van a 2 kp poziciora 5 (!!!!) ember akik mind az 5en jobb jatekosok...
A hírek arról szólnak, hogy marad is nálunk a nyáron. Szerintem a csere szélső kérdést ő fogja elsősorban megoldani, meg még Rafinha, ha nagyon muszáj.MessiNeymarSuarez írta:Elvileg a Chelsea, és még elég sokan meg akarták venni a Villarrealtól, szóval szerintem simán benne lehet az hogy visszavásároljuk mert van rá visszavásárlási opciónk, aztán kölcsönbe adjuk 1-2 évig valamelyik csapatnak, akár még a nyáron.visca el barca írta:amugy en sem ertem minek ide denis. van a 2 kp poziciora 5 (!!!!) ember akik mind az 5en jobb jatekosok...
Töketlen Munir amúgy lőtt 8 gólt már a szezonban, tavaly Pedro +600 perccel 11-et hozott össze. Ráadásul Munir a 2016-os évben rendre első, vagy konkrétan meccset eldöntő gólokat lőtt - meg a 8-ból 6-ot ekkor szerzett. Amikor meg több meccset is lehúzott középen, már mezőnyben is sokkal jobb volt. Tudom, hogy nem egy világmegváltó, meg őt baromi könnyen be lehet találni, de a körülményeihez képest bőven jó szintet hozott, kicsit nagyobb bizalommal meg lehet, hogy még jobb lenne. De persze lehet 35 millióért is igazolni előre, csak ha a Gameiro által megkapott perceket Munir kapja idén, lehet nem kéne csere támadó.. Már ha ő játszani fog, ha nem jön be minden 2-3. meccsen, akkor meg felesleges elhozni.Nero. írta: mert az kész vicc ami idén volt hogy a töketlen Munir
Rafinha Rakiticet is tudja tehermentesíteni, nagyon nagy mezőnymunkára képes, és jól is védekezik. Egyáltalán nem piszkos neki a munka, nem véletlen, hogy idén is már többször Rakéta helyett jött - Atma ellen pl, aztán meg se éreztük a váltást. Nálam úgy nézne ki, hogy Init általában Denis váltja, Rakiticet Rafinha, Busit meg SR, aki közben jobbhátvédet is játszik. Ardának nálam nem lenne hely, mert olyan emberek vanak előtte, akik jobban illenek a gépezetbe - Denis még kérdőjel, de az eddig látottak alapján szerintem inkább passzol ide -, mellé még anyagilag se állunk túl jól.. Én meghúznék egy Jackson Martinez féle Atmás üzletet, és eladnám fél év után is, de ez nem Lucho stílusa - lehet szerencse -, úgyhogy úgyis marad.Nero. írta:Arda, Rafinha, Denis Suarez lehet hogy nem irányitók, de nálunk mindhárman Iniesta cseréi lennének (kivéve talán Rafinha aki tud a széleken is játszani de ő is Ini helyére száll be legtöbbször), Busquets posztjára nyilvánvalóan alkalmatlanak, de védekezésben se tudják megközelíteni Rakitict, még Arda se pedig ő tudja vágni a fát.
Elvileg a Chelsea, és még elég sokan meg akarták venni a Villarrealtól, szóval szerintem simán benne lehet az hogy visszavásároljuk mert van rá visszavásárlási opciónk, aztán kölcsönbe adjuk 1-2 évig valamelyik csapatnak, akár még a nyáron.visca el barca írta:amugy en sem ertem minek ide denis. van a 2 kp poziciora 5 (!!!!) ember akik mind az 5en jobb jatekosok...
Nem akarom védeni Bartrat, de az itt felsorolt edzők idején még nagyon fiatal volt plusz olyan emberek voltak előtte, mint Puyol, Masch, Piqué, (Abidal). Egy 20-23 éves kölyök azért ezzel nem versenyezhet.Feast4 írta: Ezt szerintem mar kb. 200x átragtuk.Bartra nem lesz soha meghatározó játékosa a csapatnak mert valamilyen okból sem Tito, sem Martino, LE pedig különösen nem bízik benne.Ez három edző.Nem tudjuk miért szerintem nem is fog kiderülni soha lehet valami az edzésen nem úgy megy vagy okoskodik (bár nem olyannak látom.)de tény az hogy a karrierjét teszi kockára ha marad.
Épp, hogy védőre kell 40-50 millának lennie. Nem véletlenül forogtak a jobb védők nevei és nem csak pletykaszinten. Laporte és Marquinhos például nem csak egyszer lett említve. Bár úgy néz ki Laporte-ot viszi Pep.Nero. írta: Csak Gameiro vagy Nolito fog jönni, Denis Suarez mellett persze. Még mindig van rá egy fogadásom. Nincs felesleges 40-50 millánk védőre úgy, hogy jövőre még nem fogja megbontani a Pique-Masch tengelyt.
Nero. írta:Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a középpályáról ki fog elmenni. Gondolom Suarezt nem linkre hozta vissza. Busquets-Rakitic-Iniesta lesz az alapkezdő. Sergi Robi tud szinte mindenki posztján játszani szóval az ő percei meglesznek, viszont Arda, Rafinha és Suarez inkább irányitók. Négyen egy posztra sehogy se jó, itt valaki legkésöbb télen elmegy.