MessiNeymarSuarez írta:visca el barca írta:amugy en sem ertem minek ide denis. van a 2 kp poziciora 5 (!!!!) ember akik mind az 5en jobb jatekosok...
Elvileg a Chelsea, és még elég sokan meg akarták venni a Villarrealtól, szóval szerintem simán benne lehet az hogy visszavásároljuk mert van rá visszavásárlási opciónk, aztán kölcsönbe adjuk 1-2 évig valamelyik csapatnak, akár még a nyáron.
A hírek arról szólnak, hogy marad is nálunk a nyáron. Szerintem a csere szélső kérdést ő fogja elsősorban megoldani, meg még Rafinha, ha nagyon muszáj.
Nero. írta: mert az kész vicc ami idén volt hogy a töketlen Munir
Töketlen Munir amúgy lőtt 8 gólt már a szezonban, tavaly Pedro +600 perccel 11-et hozott össze. Ráadásul Munir a 2016-os évben rendre első, vagy konkrétan meccset eldöntő gólokat lőtt - meg a 8-ból 6-ot ekkor szerzett. Amikor meg több meccset is lehúzott középen, már mezőnyben is sokkal jobb volt. Tudom, hogy nem egy világmegváltó, meg őt baromi könnyen be lehet találni, de a körülményeihez képest bőven jó szintet hozott, kicsit nagyobb bizalommal meg lehet, hogy még jobb lenne. De persze lehet 35 millióért is igazolni előre, csak ha a Gameiro által megkapott perceket Munir kapja idén, lehet nem kéne csere támadó.. Már ha ő játszani fog, ha nem jön be minden 2-3. meccsen, akkor meg felesleges elhozni.
Nero. írta:Arda, Rafinha, Denis Suarez lehet hogy nem irányitók, de nálunk mindhárman Iniesta cseréi lennének (kivéve talán Rafinha aki tud a széleken is játszani de ő is Ini helyére száll be legtöbbször), Busquets posztjára nyilvánvalóan alkalmatlanak, de védekezésben se tudják megközelíteni Rakitict, még Arda se pedig ő tudja vágni a fát.
Rafinha Rakiticet is tudja tehermentesíteni, nagyon nagy mezőnymunkára képes, és jól is védekezik. Egyáltalán nem piszkos neki a munka, nem véletlen, hogy idén is már többször Rakéta helyett jött - Atma ellen pl, aztán meg se éreztük a váltást. Nálam úgy nézne ki, hogy Init általában Denis váltja, Rakiticet Rafinha, Busit meg SR, aki közben jobbhátvédet is játszik. Ardának nálam nem lenne hely, mert olyan emberek vanak előtte, akik jobban illenek a gépezetbe - Denis még kérdőjel, de az eddig látottak alapján szerintem inkább passzol ide -, mellé még anyagilag se állunk túl jól.. Én meghúznék egy Jackson Martinez féle Atmás üzletet, és eladnám fél év után is, de ez nem Lucho stílusa - lehet szerencse -, úgyhogy úgyis marad.
A Mundo szerint is elutasított már egy kínai ajánlatot. Csak úgy, mint Masch, Alves döntése még nem ismert.