Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.13. 14:56:55

zola8787 írta:
MichaaBee írta:
Egyrészt megvan a lehetősége, hogy beválik és akkor jó üzletet kötöttünk, másrészt ha véletlenül nem, akkor meg jövőre 2-3-szoros profittal el lehet adni.
A Barcelona? 2-3-szoros profittal túladni? :D

Mikor volt amúgy utoljára ilyen, hogy valakin sokat nyertünk?
Pedron azért sokat nyertünk, ő ingyen jött, vmennyit nyilván a nevelésére rá kellett forditani, de gondolom a töredékét annak, amennyiért elvitte a Chelsea.

Egyébként akik visszasírják:
Pedro 42 meccsen, 2 727 perc alatt 9 gól, 3 gólpassz
Munir 26 meccsen 1 634 perc alatt 8 gól, 7 gólpassz

Nyilván támadható ez a statisztika, de szerintem butaság azt hinni, hogy Pedroval beljebb lettünk volna. Gameironak fel lehet irni jó pontnak, hogy elég jó statisztikái vannak a Sevillával, pl. a 13/14-es szezonban annyi játékidővel, mint Pedro idén eljutott 21 :!: gólig.
roby122
Entrenador del Barça

2016.05.13. 13:47:02

Ha most nem hoztuk volna el Denist 3 millióért könnyen lehet, hogy akkor elvitte volna más.
Volt róla hír, hogy a Napoli, Chelsea és a Spurs is vitte volna és egészen biztos nem 3 millióért!!!!
Azt meg kétlem, hogy olyan teljesítményt fog itt lehozni, mint Arda, szóval így is kijelenthető, hogy már megérte. De ha mégse válna be, akkor is tovább lehet adni egy 7-8 milláért.
Itt inkább Arda eladásán kellene elgondolkodni Luchonak, mert az ziher, hogy jövőre sem fog a lötyögésén kívül semmit se csinálni.
zola8787
Director del Fútbol

2016.05.13. 13:23:31

MichaaBee írta:
Egyrészt megvan a lehetősége, hogy beválik és akkor jó üzletet kötöttünk, másrészt ha véletlenül nem, akkor meg jövőre 2-3-szoros profittal el lehet adni.
A Barcelona? 2-3-szoros profittal túladni? :D

Mikor volt amúgy utoljára ilyen, hogy valakin sokat nyertünk?
MichaaBee
Llegenda del Barça

2016.05.13. 12:56:50

visca el barca írta:amugy en sem ertem minek ide denis. van a 2 kp poziciora 5 (!!!!) ember akik mind az 5en jobb jatekosok..
Most teljesen elvonatkoztatva attól, hogy Iniesta posztján, illetve mindkét szélső poszton bevethető minőségi játékos... ha van egy 10-15 milliót érő kocsi, amit lehetőség van megvenni 3 millióért, akkor egy éti csiga is kihasználná ezt az opciót.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.05.13. 12:19:53

Denis elsősorban szélső ám srácok, támadóbb szellemű mint Ini volt régebben. Közel sem biztos, hogy Andrés helyettesítésére érkezik elsősorban - még ha én most látnék is benne rációt -, lehet ő lesz a szélsők cseréje, és azért akarja Lucho Gameirot, hogy legyen egy tartaléka Luisnak is. Csak akkor Munirt kölcsön kéne adni, mert egy percet nem fog játszani a kupa első fordulóin kívül.
Feast4
Director del Fútbol

2016.05.13. 11:24:59

visca el barca írta:amugy en sem ertem minek ide denis. van a 2 kp poziciora 5 (!!!!) ember akik mind az 5en jobb jatekosok...
Szerintem tisztán anyagi okai lesznek.Hacsak bele nem szeretett.
Kép
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.05.13. 11:23:36

visca el barca írta:amugy en sem ertem minek ide denis. van a 2 kp poziciora 5 (!!!!) ember akik mind az 5en jobb jatekosok...
Amúgy tényleg nem sok szükség van rá, pont középpálya az ahol simán megvagyunk mennyiségileg és minőségileg. Ha olyan jól játszik, akkor úgyis beverekedni magát valakinek a kárára.

A támadó hármas cseréjét pihentetését lenne jó valahogy megoldani.
Illetve Alves helyesét jövőre megtalálni, szerintem a brazil magára talált az elúlt szezonban, de már a tőle megszokott szinten teljesít.

Illetve jó lenne megszabadulni végleg, Douglastől, mert a helyet foglalja.
palesz77

2016.05.13. 10:09:50

MessiNeymarSuarez írta:
Elvileg a Chelsea, és még elég sokan meg akarták venni a Villarrealtól, szóval szerintem simán benne lehet az hogy visszavásároljuk mert van rá visszavásárlási opciónk, aztán kölcsönbe adjuk 1-2 évig valamelyik csapatnak, akár még a nyáron.
A hírek arról szólnak, hogy marad is nálunk a nyáron. Szerintem a csere szélső kérdést ő fogja elsősorban megoldani, meg még Rafinha, ha nagyon muszáj.
Nero. írta: mert az kész vicc ami idén volt hogy a töketlen Munir
Töketlen Munir amúgy lőtt 8 gólt már a szezonban, tavaly Pedro +600 perccel 11-et hozott össze. Ráadásul Munir a 2016-os évben rendre első, vagy konkrétan meccset eldöntő gólokat lőtt - meg a 8-ból 6-ot ekkor szerzett. Amikor meg több meccset is lehúzott középen, már mezőnyben is sokkal jobb volt. Tudom, hogy nem egy világmegváltó, meg őt baromi könnyen be lehet találni, de a körülményeihez képest bőven jó szintet hozott, kicsit nagyobb bizalommal meg lehet, hogy még jobb lenne. De persze lehet 35 millióért is igazolni előre, csak ha a Gameiro által megkapott perceket Munir kapja idén, lehet nem kéne csere támadó.. Már ha ő játszani fog, ha nem jön be minden 2-3. meccsen, akkor meg felesleges elhozni.
Nero. írta:Arda, Rafinha, Denis Suarez lehet hogy nem irányitók, de nálunk mindhárman Iniesta cseréi lennének (kivéve talán Rafinha aki tud a széleken is játszani de ő is Ini helyére száll be legtöbbször), Busquets posztjára nyilvánvalóan alkalmatlanak, de védekezésben se tudják megközelíteni Rakitict, még Arda se pedig ő tudja vágni a fát.
Rafinha Rakiticet is tudja tehermentesíteni, nagyon nagy mezőnymunkára képes, és jól is védekezik. Egyáltalán nem piszkos neki a munka, nem véletlen, hogy idén is már többször Rakéta helyett jött - Atma ellen pl, aztán meg se éreztük a váltást. Nálam úgy nézne ki, hogy Init általában Denis váltja, Rakiticet Rafinha, Busit meg SR, aki közben jobbhátvédet is játszik. Ardának nálam nem lenne hely, mert olyan emberek vanak előtte, akik jobban illenek a gépezetbe - Denis még kérdőjel, de az eddig látottak alapján szerintem inkább passzol ide -, mellé még anyagilag se állunk túl jól.. Én meghúznék egy Jackson Martinez féle Atmás üzletet, és eladnám fél év után is, de ez nem Lucho stílusa - lehet szerencse -, úgyhogy úgyis marad.

A Mundo szerint is elutasított már egy kínai ajánlatot. Csak úgy, mint Masch, Alves döntése még nem ismert.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.13. 02:08:00

Chino: Lucho mikor nyilatkozta, hogy középsővédőt akar igazolni? Szerintem itt kettőnk közül valaki nincs tisztába a csapat helyzetével. Csehül állunk anyagilag, a Piqué-Mascherano párossal teljesen elégedett Enrique. Mögéjük ott van Mathieu és Bartra akik teljesen rendbe vannak mint 3. és 4. számú hátvéd. Szerinted ezek után eltapsolunk 40 milliót egy hátvédre, úgy hogy közben igenis szükségünk van egy komolyabb kaliberű támadóra az MSN mögé, mert az kész vicc ami idén volt hogy a töketlen Munir meg a Levante-szintet se ütő Sandro voltak idén a cseretámadók.

Arda, Rafinha, Denis Suarez lehet hogy nem irányitók, de nálunk mindhárman Iniesta cseréi lennének (kivéve talán Rafinha aki tud a széleken is játszani de ő is Ini helyére száll be legtöbbször), Busquets posztjára nyilvánvalóan alkalmatlanak, de védekezésben se tudják megközelíteni Rakitict, még Arda se pedig ő tudja vágni a fát.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.05.13. 01:16:20

Elvileg a Chelsea, és még elég sokan meg akarták venni a Villarrealtól, szóval szerintem simán benne lehet az hogy visszavásároljuk mert van rá visszavásárlási opciónk, aztán kölcsönbe adjuk 1-2 évig valamelyik csapatnak, akár még a nyáron.
De aztán az is lehet hogy elhozzuk,aztán fél év vagy egy év után adjuk kölcsönbe.
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.13. 00:56:53

amugy en sem ertem minek ide denis. van a 2 kp poziciora 5 (!!!!) ember akik mind az 5en jobb jatekosok...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2016.05.12. 23:25:30

Feast4 írta: Ezt szerintem mar kb. 200x átragtuk.Bartra nem lesz soha meghatározó játékosa a csapatnak mert valamilyen okból sem Tito, sem Martino, LE pedig különösen nem bízik benne.Ez három edző.Nem tudjuk miért szerintem nem is fog kiderülni soha lehet valami az edzésen nem úgy megy vagy okoskodik (bár nem olyannak látom.)de tény az hogy a karrierjét teszi kockára ha marad.
Nem akarom védeni Bartrat, de az itt felsorolt edzők idején még nagyon fiatal volt plusz olyan emberek voltak előtte, mint Puyol, Masch, Piqué, (Abidal). Egy 20-23 éves kölyök azért ezzel nem versenyezhet.

Nero. írta: Csak Gameiro vagy Nolito fog jönni, Denis Suarez mellett persze. Még mindig van rá egy fogadásom. Nincs felesleges 40-50 millánk védőre úgy, hogy jövőre még nem fogja megbontani a Pique-Masch tengelyt.
Épp, hogy védőre kell 40-50 millának lennie. Nem véletlenül forogtak a jobb védők nevei és nem csak pletykaszinten. Laporte és Marquinhos például nem csak egyszer lett említve. Bár úgy néz ki Laporte-ot viszi Pep.

30-40-ért pedig idehozni az MSN mögé padozni Gameirot hatalmas ötlet, főleg, hogy igazán Suarez helyén játszik. Messit vagy Neymart pótolni nem hiszem, hogy ő a megfelelő. Ha a vámpír kiesik Messi nyugodtan visszamehet középre addig és lenne egy igazi szélsőnk. (pl. Nolito)
Nero. írta:Nagyon kíváncsi vagyok, hogy a középpályáról ki fog elmenni. Gondolom Suarezt nem linkre hozta vissza. Busquets-Rakitic-Iniesta lesz az alapkezdő. Sergi Robi tud szinte mindenki posztján játszani szóval az ő percei meglesznek, viszont Arda, Rafinha és Suarez inkább irányitók. Négyen egy posztra sehogy se jó, itt valaki legkésöbb télen elmegy.

Robira nem elképzelhetetlen, hogy jh-ként számol. Amikor már a kp-n megvoltunk gyakrabban hozta be Alves helyére vagy éppen kezdett a kárára, mint Ini/Rakitic helyett.
Denis sose volt irányító, nem is neki való szerepkör. Ő egy nagyon offenzív kp., de Arda sem az az alkat. Talán Rafinhara lehet ezt az "irányító" szerepkört alkalmazni.
Ezért tartom feleslegesnek visszahozni, mert szélső támadónak nem az igazi, kp-ra meg vagyunk már annyian, mint a veszedelem. A játékpercek mindenkinél redukálódnak, ami semmi jóhoz nem vezet. Inkább legyünk 2 helyre négyen és legyen elég ideje megmutatni mindenkinek mit tud, mint hatan aztán sokan rosszul járnak.
Forca Barca!!!!
MatyiG
Adminisztrátor

2016.05.12. 21:34:54

Hiába beszélünk arról az Alvesről, aki motivált és fejben ott van, hogyha minden harmadik meccsén játszik úgy. Sajnos nem tud már konstans jól teljesíteni, és rohadt nagy a fizetése.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.12. 20:56:35

S.Agüero írta:
És szerinted mégis ki lesz helyette?A kegyvesztett Vidal az oda kényszerült SR vagy a vakhangya Douglas vagy veszünk valakit?Egyet értek a reményeddek de a következő szezont tutira 80%-ban végigjátsza.
Vidal és SR megoldja.

De én pont ezért hoznám Marquinhost, aki középen és jobboldalt is megállja a helyét.
Mindhárom nagyon messze van Alves képességeitől. Vidal egy futóbolond, Robi mezőnyben jó de soha nem fog tudni úgy összejátszani Messivel mint a brazil, Marquinhos meg a PSGbe se fér be.
Persze itt most arról az Alvesről beszélek aki motivált és fejben ott van, nem arról amelyik fizetésemelésért rinyál és osztja az ellenfélnek a gólpasszokat. Maradnia kell mindenáron, ki kell maxolni a csókát mert marhára nincs senki a piacon aki betudná foltozni az ő helyét.

A kezdő ugyanaz marad, csak az a baj hogy a kérdés is. Ha ég a ház kit hozunk be kinek a helyére? Mert az MSNt akkor pláne nem szedi le, ahogy Busquetset meg a védőket se. Legfeljebb megint Rakitichez tud nyúlni de az is csak egy csere.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
MatyiG
Adminisztrátor

2016.05.12. 20:49:21

És szerinted mégis ki lesz helyette?A kegyvesztett Vidal az oda kényszerült SR vagy a vakhangya Douglas vagy veszünk valakit?Egyet értek a reményeddek de a következő szezont tutira 80%-ban végigjátsza.
Vidal és SR megoldja.

De én pont ezért hoznám Marquinhost, aki középen és jobboldalt is megállja a helyét.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.12. 20:36:22

Szerintem sincs semmi olyan nagy dolog, amiért felkéne forgatnia csapatot. A kezdő adott, Mascheranoban biztos hogy van még minimum egy év. Középpálya adott, sőt Denis érkezésével bővül a repertoár és még előre fele is ha úgy adódik. Első hármas is természetesen adott és ide úgy néz ki Lucho szeretne egy vérfrissítő emberkét, mert egyszerűen Munir még nincs kész arra hogy belehessen dobni ha szorul a hurok. Ezt ő látja, láthatja hogy ki hogy áll és az pedig nem rossz ötlet, hogy támadót keresünk. Szélsőt igazából tudnak sokan játszani, vészesetben, kavarás esetén, de Suareznek nincs legfőképpen helyettese. Valószínűleg ezért opció Gameiro, hát aki nyilván ha nem 40-50 milliókért érkezik akkor bizony remek igazolás. Olyan szezonja van, hogy kötelező rámenni. Benne van a pakliban, hogy nem válik be, de helyettesnek, frissítő tagnak több mint ideális. Idehozni egy olyan embert, aki egy laza 30 gólt termel az nagyon is patent dolog. Nolito is totál védhető lenne, ő meg az egyik legjobb helyzetteremtő a Ligában. Bárkit sikerülne behúzni, előzetesen príma kategória. Szóval alapvetően tényleg csak foltozásokra van szükség, Alba helyettes, esetleg ha megy Vermaelen vagy Bartra akkor oda talán valaki, de oltári mód nem fognak belenyúlni a csapatba, mert 90% adott.
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.12. 20:24:48

S.Agüero írta:
barca0417 írta:Viszont akkor jelen állás szerint jövőre megint ugyanaz lesz a kezdő ami idén meg ami tavaly is tulajdonképpen? Én bízom benne hogy nem így lesz. És nem azért mert bárki is gyenge lenne belőle, de már csak motiváció fenntartása miatt is kell változtatni. És kellenek olyan emberek akik komolyan konkurenciát jelenthetnek a mostani kulcsembereknek. A mostani pad gyenge bárhogy is nézzük.
Alves szerintem jövőre már nem lesz kezdő, legalábbis remélem... :roll:
Én is. Vannak még kiváló meccsei, de az egész szezont már nem tudja magas szinten lehozni. Úgy vettem észre, LE is így gondolkozik, azért játszatja az utóbbi időben SR-t újra jhv-ként.

A kp-n is lehet versenyhelyzet, idén is lehetett volna, csak Rafinha lesérült, Arda meg eddig nem találja helyét, SR pedig kényszerből más posztokon játszott többnyire.

A MSN tagjainak pedig csak egy igazi klasszis lehetne konkurencia, azt pedig a padra biztos nem igazolunk.

Nem látok olyan nagy gondot, talán Albának kéne vetélytárs.
Feast4
Director del Fútbol

2016.05.12. 19:54:35

S.Agüero írta:
barca0417 írta:Viszont akkor jelen állás szerint jövőre megint ugyanaz lesz a kezdő ami idén meg ami tavaly is tulajdonképpen? Én bízom benne hogy nem így lesz. És nem azért mert bárki is gyenge lenne belőle, de már csak motiváció fenntartása miatt is kell változtatni. És kellenek olyan emberek akik komolyan konkurenciát jelenthetnek a mostani kulcsembereknek. A mostani pad gyenge bárhogy is nézzük.
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.05.12. 19:45:22

barca0417
Entrenador del Barça

2016.05.12. 19:43:45

Viszont akkor jelen állás szerint jövőre megint ugyanaz lesz a kezdő ami idén meg ami tavaly is tulajdonképpen? Én bízom benne hogy nem így lesz. És nem azért mert bárki is gyenge lenne belőle, de már csak motiváció fenntartása miatt is kell változtatni. És kellenek olyan emberek akik komolyan konkurenciát jelenthetnek a mostani kulcsembereknek. A mostani pad gyenge bárhogy is nézzük.
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.12. 19:38:03

palesz77 írta:
Nero. írta:Mathieure inkább Alba posztján fog számítani Enrique mivel elmegy Adriano, úgy hogy jövőre meglehetnek a percek szerintem. Nem véletlenül nem engedjük el.
Alba végigjátssza a szezon 90%-át jóesetben, ha meg Adriano elmegy, szinte tuti, hogy hozunk valakit mögé - hírek is vannak erről bőven. Meg ha jobban belegondolunk, idén is Matyi Alba elsőszámú helyettese javarészt, mégse játszik Bartra. Lucho meg pont azért nem engedi el, amiért Montoyát is itt tartotta tavaly, mert szereti, ha 50 ember van a keretben, és legeslegvégső esetben is lehet valakihez nyúlni. De számolni érezhetően nem számol vele, most is rögtön kikerült a keretből, amint Matyi felépült.

Meg azt se értem, hogy ő miért maradna. Van még hátra elég sok év a pályafutásából, bármennyire is szereti a Barcát, kétlem, hogy a padon szeretné eltölteni a karrierje 90%-át..

Amúgy én egyetértek azzal amit írsz, meg mindenkit tudja szerintem, hogy hogy viszonyulok Bartrához,de ez a hajó már elment sajnos, ideje lenne továbblépnie mindkét félnek.
Én a mi szemszögünkből nézem a dolgokat, mert pl. ha beütne a baj és Piqué meg Masch is lesérülnének vagy valami, jobban bíznék egy Bartraban aki itt nevelkedett és a képességei meg a mentalitása is meg van, mint valaki idegenben aki most jött a csapathoz és kitudja mennyire tud beilleszkedni lásd.: Douglas, Vermaelen, Vidal, Turan.

Persze ha Marc szemszögéből nézzük a dolgokat, akkor teljesen egyértelmű, hogy már 2 éve el kellett volna innen mennie, mert meg egy-két ilyen év és oda a pályafutása egy olyan játékosnak akiből lehetett is volna valaki.
palesz77

2016.05.12. 18:47:59

Nero. írta:Mathieure inkább Alba posztján fog számítani Enrique mivel elmegy Adriano, úgy hogy jövőre meglehetnek a percek szerintem. Nem véletlenül nem engedjük el.
Alba végigjátssza a szezon 90%-át jóesetben, ha meg Adriano elmegy, szinte tuti, hogy hozunk valakit mögé - hírek is vannak erről bőven. Meg ha jobban belegondolunk, idén is Matyi Alba elsőszámú helyettese javarészt, mégse játszik Bartra. Lucho meg pont azért nem engedi el, amiért Montoyát is itt tartotta tavaly, mert szereti, ha 50 ember van a keretben, és legeslegvégső esetben is lehet valakihez nyúlni. De számolni érezhetően nem számol vele, most is rögtön kikerült a keretből, amint Matyi felépült.

Meg azt se értem, hogy ő miért maradna. Van még hátra elég sok év a pályafutásából, bármennyire is szereti a Barcát, kétlem, hogy a padon szeretné eltölteni a karrierje 90%-át..

Amúgy én egyetértek azzal amit írsz, meg mindenkit tudja szerintem, hogy hogy viszonyulok Bartrához,de ez a hajó már elment sajnos, ideje lenne továbblépnie mindkét félnek.
Feast4
Director del Fútbol

2016.05.12. 18:24:23

palesz77 írta:
Nero. írta:és van annyira konzervatív hogy inkább lehetőséget ad Bartrának aki szintén egész korrekt, minthogy horrorösszegért jöjjön egy zsákbamacska.
A következő év miben lesz más, mint az idei, vagy a tavalyi? Mert folyton ezt olvasom - nem csak tőled, csak most reagálok rá -, hogy jövőre majd játszatja Bartrát, de miért tenné? Millió plusz egy lehetősége lett volna idén is Luchonak arra, hogy egy kicsit is komolyabban számoljon vele, egyszer sem tette meg. Mitől változna ez jövőre? Nem bízik benne, ez tisztán látható, nem tudom a következő szezontól miért kezdene el.. Most is letolt egy baromi jó meccset pár hete, azóta megint semmi.
S.Agüero írta:Mathieu meg öreg és sérült lesz valószínűleg jövőre, de ne legyen igazam.
Erre amúgy én is kíváncsi leszek, remélem legalább az EB-n játszik majd, ha már a karrierjét kockáztatta a tornáért.. :roll: De necces lesz neki mostantól, már idén is többet volt sérült szerintem, mint tavaly - lehet nem, de úgy érződött nekem -, most egy kétséges lábbal és +1 évvel ez csak romlani fog szerintem is.
Ezt szerintem mar kb. 200x átragtuk.Bartra nem lesz soha meghatározó játékosa a csapatnak mert valamilyen okból sem Tito, sem Martino, LE pedig különösen nem bízik benne.Ez három edző.Nem tudjuk miért szerintem nem is fog kiderülni soha lehet valami az edzésen nem úgy megy vagy okoskodik (bár nem olyannak látom.)de tény az hogy a karrierjét teszi kockára ha marad.

Matyi meg Matyi.Valamilyen oknál fogva nagyon akarta és ő a szent tehén.Pepnek is volt ilyen mániája van is.Ezt úgy sem fogjuk megváltoztatni bármennyire is nem tetszik.

Igazából Vermaelen is és Barta us annyira partvonalra van téve hogy kb. nem is keret tagok.És ahogy mondtátok ha hozunk egy védőt valamelyikük helyett az vagy kezdő lesz vagy első számú csere tehát a helyzet tulajdonképpen semmit nem változott amelyik marad ugyanúgy negyedik ötödik számú ember lesz csak a posztra.
Kép
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.12. 18:11:06

Mondjuk tényleg gyalázatosan keveset játszik, de még mindig ő kapja meg azokat a perceket mint valaki idegen. Vermaelen tuti elmegy, Mathieure inkább Alba posztján fog számítani Enrique mivel elmegy Adriano, úgy hogy jövőre meglehetnek a percek szerintem. Nem véletlenül nem engedjük el.
palesz77

2016.05.12. 17:45:33

Nero. írta:és van annyira konzervatív hogy inkább lehetőséget ad Bartrának aki szintén egész korrekt, minthogy horrorösszegért jöjjön egy zsákbamacska.
A következő év miben lesz más, mint az idei, vagy a tavalyi? Mert folyton ezt olvasom - nem csak tőled, csak most reagálok rá -, hogy jövőre majd játszatja Bartrát, de miért tenné? Millió plusz egy lehetősége lett volna idén is Luchonak arra, hogy egy kicsit is komolyabban számoljon vele, egyszer sem tette meg. Mitől változna ez jövőre? Nem bízik benne, ez tisztán látható, nem tudom a következő szezontól miért kezdene el.. Most is letolt egy baromi jó meccset pár hete, azóta megint semmi.
S.Agüero írta:Mathieu meg öreg és sérült lesz valószínűleg jövőre, de ne legyen igazam.
Erre amúgy én is kíváncsi leszek, remélem legalább az EB-n játszik majd, ha már a karrierjét kockáztatta a tornáért.. :roll: De necces lesz neki mostantól, már idén is többet volt sérült szerintem, mint tavaly - lehet nem, de úgy érződött nekem -, most egy kétséges lábbal és +1 évvel ez csak romlani fog szerintem is.
Válasz küldése