mess2009 írta:60 M jószerével két emberre lehet elég, de LE. -nek először meg kell emésztenie a legutóbbi "bevásárlását"! ha ő akarta őket és ha nem akar totál hülyének tűnni a két csávó (Vidal és a török) eladása szerintem szóba sem jöhet.
Igen, ha nem hajkurásznánk Marquinhost 3 éve 50 milliós ajánlatokkal, akkor lehet, hogy nem csak 1-2 embert tudnánk venni abból a 60+eladások pénzből, hanem többet is.
Körül kellene nézni más ligákban, milyen középső védők játszanak. Everton pl. megvette a Rivertől, ezt a Funes Mori gyereket, 12 millióért, egész ügyes fiatal, és már 4 gólja is van.
Nem mindig a kész játékosokban kéne gondolkodni.
Azt is nem rég olvastam, hogy a Juventus most készül tenni egy 10 millió eurós ajánlatot a Milannak, De Sciglioért. Mi meg megvettük Vidalt 17-ért, akinek a posztja nem is teljesen jobbhátvéd.
Van nekünk egy Robert Fernandezünk, csak sajnos nem látom értelmét.
De ha már Lucho ennyire a ligából akar igazolni védőnek ott van pl. Mustafi 20-25 ért hozható lenne.
Igazából most jön ki az. hogy Alba mögé jó lenne egy fiatal balhátvéd, mert a spanyol nagyon el van kényelmesedve. Most ha Adriano helyett megint hozunk egy 30 éves csere balhátvédet az akkor megint sokat fog játszani Alba helyett.
Lehet én látom rosszul a dolgokat, meg oké itt van a marketingérték is fontos, de ha 60 milliónk van igazolni akkor ne akarjunk már 55-öt kiadni egy középhátvédre, úgy, hogy mellette akkor kell még jobbhátvéd, meg csere támadó is. Én nagyon nem látom át Lucho igazoláspolitikáját.