Hát úgy néz ki nem fog..

Bob_Marley írta:France defender Raphaël Varane has been ruled out of #EURO2016 with a thigh injury. Adil Rami takes his place.
Matyi előtt óriási esély a kezdőre.
Varane az EB-re már valószinűleg rendben lesz, de azért szurkoljunk Mathieu-nek. A teljesítménye biztató, 3. számú védőnek bőven jó, bár nálam Bartráé lenne/lett volna ez a szerep.Bob_Marley írta:És miután Varane lesérült egyre nagyobb esélye van a francia válogatottban is.
Tegnap tényleg egy fal volt, de mindenki hozzátett szerencsére. Matyira szükség van, mert fizikálisan sokat jelent.
A helyében én is kockáztattam volna, persze hosszútávon csúnya böjtje lehet neki, a későbbi életminőségét jelentősen ronthatja. Meg nagyon bízom benne, hogy orvostudomány elér már vmi komoly áttörést a térdproblémák kezelésében.Most azt mondom örülök, hogy kockáztatott a sérülése után, nagyon kellett ő is a kupagyőzelemhez.
Azon kihültem én is, nem normális az öreg..visca el barca írta:a kedvencem az volt tőle, mikor iborra izomból fejen rúgta ő meg lazán felkelt mintha mi sem történt volna
Nagyon szimpatikus volt tegnap, a hozzáállása és a játéka is, az is tetszett, mikor az ellenfél beletaposott Stegen mellkasába, erre Mathieu kicsit "megsímogatta" az ellen arcátvisca el barca írta:bagóshoz senki?![]()
![]()
nulla kilométerrel a lábában azért elég durván szállt be, igazából egy hibájára sem emlékszem. mondhatni világklasszis szinten takarított, de hát az ő neve mellé ilyet csak félve merek leírni![]()
a kedvencem az volt tőle, mikor iborra izomból fejen rúgta ő meg lazán felkelt mintha mi sem történt volna
Állítólag Adriano lelép a Lazioba, szóval jobb ha elkezd megbarátkozni az új elsőszámú posztjával.Bob_Marley írta:Nem volt szinte dolga, de örömteli hogy felépült és tudott is játszani.
Ha nem jön semmi közbe szerintem ott lesz az EB-n. Konzultálnia kellett Deschamps-al mielőtt bevállalt egy ilyet. Ha meg nem, akkor sem ez a 3 meccs alatt bizonyítaná be, hogy ott a helye. Ráadásul élet halál lesz ez a 3 meccs, Lucho meg nem szokta csak úgy a sérülésből épphogy visszatért játékosokat bedobni a mélyvízbe. Amúgy meg teljesen igaz amit mondasz, a nagy csalódás az lenne ha az EB-ről lemaradna, hiszen amiatt döntött így.LG írta:Azért az kellemetlen lenne neki, ha már szezonban sem játszana, és EB-re sem hívnák be, hiszen ennek az eredménye az lenne, hogy feleslegesen tette kockára a pályafutását, és a nyugdíjas éveinek életminőségét.BarcafanTomee írta:Megkapta a zöld jelzést az orvosoktól, valószinűleg a keretbe is bekerül már. De azt kétlem, hogy a maradék 3 meccsen pályára lépne. Max egy eldőlt meccsen tudom elképzelni, hogy becseréli LE.
Azért az kellemetlen lenne neki, ha már szezonban sem játszana, és EB-re sem hívnák be, hiszen ennek az eredménye az lenne, hogy feleslegesen tette kockára a pályafutását, és a nyugdíjas éveinek életminőségét.BarcafanTomee írta:Megkapta a zöld jelzést az orvosoktól, valószinűleg a keretbe is bekerül már. De azt kétlem, hogy a maradék 3 meccsen pályára lépne. Max egy eldőlt meccsen tudom elképzelni, hogy becseréli LE.
Ennek a kockázatát könnyen el lehetne hárítani.visca el barca írta:gondolom ennek a turbó kezelésnek majd mi isszuk meg ősszel a levét, mikor újból megsérül.wild írta:Mathieu elkezdte ma az edzéseket.
gondolom ennek a turbó kezelésnek majd mi isszuk meg ősszel a levét, mikor újból megsérül.wild írta:Mathieu elkezdte ma az edzéseket.
roby122 írta:Volt már nekem is ilyen fajta műtétem, 2 is egészen pontosan. Szimplán kivették a levált porcdarabot és ennyi. Nem egy komplikált beavatkozás. felépülés kb. 2 hónap.
Valaki esetleg el tudná magyarázni mi tartozott volna bele abba az 5 hónapos felépüléses komolyabb műtétbe? Elvileg szalag nem sérült ha minden igaz...vagy?
Nos, akkor az áll fent amit gondoltam. Az 5 hónap esetében a meniszkusz helyreállítása mellett gondolom szalag-plasztika is lett volna, ami ugye jóval hosszabb rehabilitációt igényel. Nagyban egyébként nem tér el egyébként az előbbitől, csak lassabb a gyógyulás folyamata.A Sporton valamit olyasmit olvastam, hogy a "lightosabb" műtétet választotta, ami nem érinti a szalagot, mivel így lehet esélye még játszani az Eb-n, ő pedig bevállalta a kockázatosabb utat, hogy könnyebben rásérül, csak legyen esélye még kijutni. Érthető a részéről, benne van már a korban és Eb-je se lesz több valószínűleg, nemhogy hazai rendezésű.
A Sporton valamit olyasmit olvastam, hogy a "lightosabb" műtétet választotta, ami nem érinti a szalagot, mivel így lehet esélye még játszani az Eb-n, ő pedig bevállalta a kockázatosabb utat, hogy könnyebben rásérül, csak legyen esélye még kijutni. Érthető a részéről, benne van már a korban és Eb-je se lesz több valószínűleg, nemhogy hazai rendezésű.LG írta:De, meniszkusz sérülésről van szó. Arra reális is a 6-8 hét, az 5 hónap gondolom akkor lett volna, ha a szalagot is műteni kell.csababarca írta:Egyébként akkor az az 5 hónapos kihagyás, meg meniscus sérülés csak kamu volt? Twitteren arról írtak még tegnap.