Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Az elmúlt 4 évben egyszer sem tudott nyerni az Atletico Levantéban.Bob_Marley írta:Mondjuk a Levante meg kiesőként verte az Atleticot.![]()
Mondjuk a Levante meg kiesőként verte az Atleticot.LG írta:Komoly lépést tettünk a bajnoki cím felé, szép, és sima győzelem volt. Nem hinném, hogy az utolsó fordulóban ne vernénk meg a Granadát, akik ma bent maradtak, de azért természetesen meg kell várni még azt a meccset az ünnepléssel.

Ők pont, hogy spanyol csapat, ahogy a nevük is mutatja, Barcelona spanyol lakosságát képviselik.MessiNeymarSuarez írta:
"Pau Lopez (Espanyol goalkeeper): "I don’t know who will win La Liga, but I want it to be a Madrid team.""
Jól benyalnak a spanyol csapatoknak, nemhogy örülnének katalánként hogy katalán csapat nyeri sorra a legtöbb trófeát, persze jó rossz érzés lehet nekik felfogni hogy örök másodikok a városban, de ettől még nem lesznek jobbak, cserébe idegesítőbbek...
Hát ez kb a klubjuk legnagyobb eredménye...Stalkyard írta: Ezek a szerencsétlenek külön elnevezést is társítanak egy meccshez, ahol egy nyögvenyelős döntetlennel megfosztottak egy másik csapatot a bajnoki címtől?![]()
Mondjuk, ha ez a klub legnagyobb sikere az elmúlt kb 50 évben, annyira nem csodálkozok, az apró örömök is kellenek.
Ezek a szerencsétlenek külön elnevezést is társítanak egy meccshez, ahol egy nyögvenyelős döntetlennel megfosztottak egy másik csapatot a bajnoki címtől?MessiNeymarSuarez írta:"Az Espanyol nem éppen szimpatikus kapusa, Pau López szeretné élezni az amúgy is feszült hangulatúnak ígérkező vasárnapi katalán derbyt. "A tamudazo estéje (amikor Tamudo két gólt rúgva megfosztotta a Barcelonát a bajnoki címtől, a szerk.) mágikus volt, s persze, hogy szeretnénk megismételni ezt most is" - mondta a kapuvédő"

De előtte meg azt vettem ki szavaidból nem kell izgalom.visca el barca írta:az úgy túl uncsiBob_Marley írta:nem szabad másra gondolni csak arra hogy megnyerjük a Ligát.vmi izgalom kell

Én ettől a két meccsről, de főleg ettől jobban csokizok mint a Betistől.Ha megint ilyen ráérős cammogó játékot csinálunk arra nagyon szépen rá lehet majd faragni...visca el barca írta: amúgy a tippekkel mindig óvatosan bánó whoscored 6-0-s végeredményt jósol. jól írta vki lentebb, hogy annyira minden mellettünk szól, hogy tuti nem jössz össze

Én inkább úgy fognám fel, hogy Lucho tisztában van vele, hogy a nyáron fogunk egy kezdő szintű középhátvédet igazolni, Mascherano lenne az első számú opció a rotációs rendszerben és akkor 4. számú középhátvédnek inkább maradjon Mathieu, mint Bartra, aki nyilván a középhátvéd-igazolásunk tudatában menne. És akkor Vermaelen is mehet amerre lát.LG írta: LE ezzel kb. végleg letette Mathieu mellett a voksát. Végül is igaza van, sokkal jobb opció egy kiöregedő középszerű játékos, akinek eltávolítottak a meniszkuszát.
az úgy túl uncsiBob_Marley írta:nem szabad másra gondolni csak arra hogy megnyerjük a Ligát.

amúgy a tippekkel mindig óvatosan bánó whoscored 6-0-s végeredményt jósol. jól írta vki lentebb, hogy annyira minden mellettünk szól, hogy tuti nem jössz összerecrea írta:Pont azon gondolkodtam, h délután duplázódik a stroke esélye.visca el barca írta:én is csak remélni tudom, hogy nem lesz lötyögés az elején... jó lenne ha első félidőben lerendeznénk őket... 17:45-től kézi FF akarok nézni