Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Komolyan nem akarok általánosítani, de ez a felfogás olyan "perezi" felfogásnak tűnik...ferninho írta:...
Jo, sok Munchenesnek nem sikeres egy szezon mostmar, ha nincs tripla..ferninho írta:A szélsőkről meg Costa tényleg nagyot robbantott az elején, de a végére visszább esett.
Coman meg még olyan szinten se volt, mint Costa, de tény mindkettőből jó focista lehet ha kihozzak magukból maxot, Comant pl nem egy Bayernes zavarná vissza Torinóba.
Nekem eléggé összehasonlításnak tűnt hogy először bevezetted Pep mit alkotott majd Ancelotti tökéletes lesz mert alkalmazkodik. Hozzáteszem akkor ha alkalmazkodik akkor javarészt az a Pep féle játékosokhoz lesz.ferninho írta:Kicsit túltoltad ezt a Pep vs Carlo témát Bob, főleg hogy konkrétan össze se lettek hasonlítva, csak annyit írtam, hogy sztem sokkal jobbat nem igen találhattak volna és Carlo sztem rendbe fogja tenni a dolgokat.
A szélsőkről meg Costa tényleg nagyot robbantott az elején, de a végére visszább esett.
Coman meg még olyan szinten se volt, mint Costa, de tény mindkettőből jó focista lehet ha kihozzak magukból maxot, Comant pl nem egy Bayernes zavarná vissza Torinóba.
Mindenki más nézőpont szerint ítél meg mindent, szted sikeres volt Pep Münchenben, sztem meg nagyon nem, ezt mindenki döntse el saját maga a saját szempontjai alapján.
Ebben a müncheni kirándulásban sokkal több volt, mint amit kihozott belőle.
Nyilván ezért viszik oda, de ha ezt írod underdogként nyert akkor azt jelenti hogy a Bayern is underdog volt/van és akkor meg végképp nem értem Pep miért lenne hibás.LG írta:Ancelotti tényleg nem túl erős bajnokságok terén, viszont a BL-ben elég jól szokott szerepelni a csapataival, többször underdogként is párharcokat tudott nyerni, szerintem ezért is viszik oda.Azzal meg végképp nem értek egyet, hogy na majd Ancelotti meg kihozza a legtöbbet. Erről is vitáztunk már sokat, elismerem talált ki dolgokat rombusz pl meg voltak sikerek. De bakker aki bajnokságban ilyen kuka az nálam nem edző, már bocsánat. Lehet hogy zseniális pszichológus és egy-egy párharcra összetudja tenni a csapatát és megy a kupában, de pont hogy a bajnoksághoz kell tudás és nem elég felszívni a társaságot két meccsre. És lehet mondani hogy de hát pl Pep német bajnokság meg anyám kínja, Ancelotti 3 bajnoki cím 20!!!!!! év alatt. Meg a BL is olyan, hogy nyert hármat. Félre értés ne essék, speciel engem nem is érdekel Ancelotti, de hogy ő van kiemelve hogy majd rendbe tesz dolgokat és Pep meg az elrontó egyenesen VICC kategória nálam. Elfogultság nélkül mondhatom, hogy minimum egyenlő a két fazon, s akkor elfogulatlan voltam!!!!!De kapásból Pep hány bajnoki cím, milyen rekordok, s már két BL cím és nem 20 év alatt. És akkor azt hiszem a minimum egy szint eléggé szofisztikált kijelentés. ....
Ancelotti tényleg nem túl erős bajnokságok terén, viszont a BL-ben elég jól szokott szerepelni a csapataival, többször underdogként is párharcokat tudott nyerni, szerintem ezért is viszik oda.Azzal meg végképp nem értek egyet, hogy na majd Ancelotti meg kihozza a legtöbbet. Erről is vitáztunk már sokat, elismerem talált ki dolgokat rombusz pl meg voltak sikerek. De bakker aki bajnokságban ilyen kuka az nálam nem edző, már bocsánat. Lehet hogy zseniális pszichológus és egy-egy párharcra összetudja tenni a csapatát és megy a kupában, de pont hogy a bajnoksághoz kell tudás és nem elég felszívni a társaságot két meccsre. És lehet mondani hogy de hát pl Pep német bajnokság meg anyám kínja, Ancelotti 3 bajnoki cím 20!!!!!! év alatt. Meg a BL is olyan, hogy nyert hármat. Félre értés ne essék, speciel engem nem is érdekel Ancelotti, de hogy ő van kiemelve hogy majd rendbe tesz dolgokat és Pep meg az elrontó egyenesen VICC kategória nálam. Elfogultság nélkül mondhatom, hogy minimum egyenlő a két fazon, s akkor elfogulatlan voltam!!!!!De kapásból Pep hány bajnoki cím, milyen rekordok, s már két BL cím és nem 20 év alatt. És akkor azt hiszem a minimum egy szint eléggé szofisztikált kijelentés. ....
Pont emiatt néztem meg a napokban, 15 éve már annak. 4-szer meg még soha nem nyert senki a Bundásban egymás után, mondjuk ebből "csak" 3 az övé.Bob_Marley írta:Ha valahol ez alap hogy rekordpontszámok meg sorozat bajnoki címek (most hirtelen nem is tudom mikor volt ilyen utoljára, de nem ma volt hogy a Bayern hármat húzott zsinórban....)
Ezt mondjuk nem egészen értem, hogy miért lett felhozva, mert idén vettek 2 szélsőt is, és finoman szólva se voltak rossz igazolások.ferninho írta:Robben Ribéry párosnak se tettek túl jót az évek
Átvett egy olyan csapatot, akik lefocizták az ellent, szép eredményesen fociztak és megvertek mindenkit.crixus írta:
Pep-re pedig szerintem semmi panasz nem lehet Münchenben és a normális bajor szurkolók ezt el is ismerik. 3 év alatt 3 bajnoki győzelmet, illetve 3 BL-elődöntőt tud felmutatni. Ráadásul úgy, hogy eddig minden alkalommal a végső győztes győzte le őket a BL-ben. Remélem most is folytatódik a sormintaSzégyenkeznie semmiképp sem kell majd.
Remélem, azért egy minimális kétely van benned ezeket a megállapításokat illetően.zola8787 írta:...
A bajnokságban könnyen meg lehet, hogy valóban nem fog úgy dominálni a Bayern, viszont a BL-ben elég jól szoktak Ancelotti csapatai szerepelni. Pep egyébként elég jó csapatot rakott össze a végére, jó örökséget kap az olasz. Kérdés, hogy a riválisok milyen erősek lesznek. Németországban a Dortmund lehet rájuk veszélyes, kérdés, mennyire tudják együtt tartani a jelenlegi csapatot, Hummels személyében máris elvesztenek el kulcsembert, ha tényleg távozik.Tromort77 írta:Szerintem nagyon elszálltak az elvárások a Bayernél a triplázás után. Szerintem vicces, hogy zsinorban 3 bajnoki cím után Ancelotti-t várják messiásként. Hiába Németország, egymás után 3at nyerni nem semmi(ami valójában 4). Nem vagyok benne olyan biztos, hogy Ancelotti-val tudnak majd bajnokságot nyerni. Nem valami erős a bajnoki címek terén.
A City-nél pedig idő fog kelleni Pep-nek, de ezt meg is fogja kapni. Már idén úgy alakíthatja a keretét ahogy akarja. Illetve a City-nek nagyon jó akadémiája van. Vagyis igazából pár éve amikor kinyíltak a pénzcsapok rengeteg nagy tehetséget vettek meg akik most fognak beérni. Nagy játékosok fognak kinőni Pep keze alól, ebben biztos vagyok.
Hupsz, nem Pedrot akartam írni, hanem TellotS.Agüero írta: És egyébként Pedro 2012-ben már bőven nem volt rutintalan.
Rijkaardnál nem ugyanezek a játékosok voltak egy évvel azelőtt, vagy mi?A Barcelonában a világ legjobb védőivel (Alves, Abidal, Puyol), a világ két legjobb középpályásával (Inesita, Xavi) + a világ legjobb támadójával (Pedro, na jó Messi), dolgozott, és amikor para volt, mint edző semmit sem tudott hozzátenni a meccshez, csak várta a legjobbaktól a csodát (lásd: Chelsea ellen Iniesta gólja a végén, semmi érdeme nem volt Pep-nek, későn cserélt, rosszul, semmi taktika váltás, csak állt a pálya szélén nyitott szájjal, vagy amikor kiestünk dettó a Chelsea ellen, a padon ott ült Pedro és vesztes állásnál betette a rutintalan Pedro-t Ivanovic-Terry-Bosingwa hármas közé, hát egy kicsit röhögtek a londoni védők).
Én vagyok az egyik legnagyobb nem kedvelője (szépen fogalmaztam) Guardiolának, már amikor itt volt Barcelonában, már akkor sem szimpatizáltam vele, ezért is szólok ide-oda a fórumon amikor róla hallok valamit. A Barcelonában a világ legjobb védőivel (Alves, Abidal, Puyol), a világ két legjobb középpályásával (Inesita, Xavi) + a világ legjobb támadójával (Pedro, na jó MessiFeast4 írta:Középszintű?Oks a jelenlegi keret az de be felejtsük el korlátlan anyagi lehetőséget kapott.Azt vesz meg akit akar akkora fizuval amekkorát akar.Ne gondoljuk azt hogy a City középszerű csak azér mt mert volt két idióta edző aki elköltözött vagy 600 millió eurót egy olyan keretre ami semmire se való.Most szépen ki fogja rugdalni mindet aztán kezdhet csemegézni.Ha csak a fele igaz a kívánság listájának akkor brutális milyen szinten felboríthatja az európai foci egyensúlyát.zola8787 írta: Viszont a City-nél megmutathatja végre, hogy jó edző-e, teljesen középszintű csapatból tud-e jót kovácsolni.
Azért ez így nagy kihívás nem lesz.Összevásárolja őket egy másfél év alatt betori aztán megint ott kesz neki egy elképesztő támadógépezet.Ráadásul a Citynél igen csak lesz türelem felé.
zola8787 írta:Mondjuk ha lenne nála olyan, hogy "más taktika", vagy, hogy "időben belenyúlok a meccsbe cserékkel), akkor lehetne nagy edző is, de így nem.Nero. írta:http://index.hu/sport/futball/2016/bl/2 ... _ordibalt/
Egyre nagyobb csalódás ez az ember, pedig valamikor a legnagyobb volt a szememben.
Viszont a City-nél megmutathatja végre, hogy jó edző-e, teljesen középszintű csapatból tud-e jót kovácsolni.
Középszintű?Oks a jelenlegi keret az de be felejtsük el korlátlan anyagi lehetőséget kapott.Azt vesz meg akit akar akkora fizuval amekkorát akar.Ne gondoljuk azt hogy a City középszerű csak azér mt mert volt két idióta edző aki elköltözött vagy 600 millió eurót egy olyan keretre ami semmire se való.Most szépen ki fogja rugdalni mindet aztán kezdhet csemegézni.Ha csak a fele igaz a kívánság listájának akkor brutális milyen szinten felboríthatja az európai foci egyensúlyát.zola8787 írta: Viszont a City-nél megmutathatja végre, hogy jó edző-e, teljesen középszintű csapatból tud-e jót kovácsolni.
Mondjuk ha lenne nála olyan, hogy "más taktika", vagy, hogy "időben belenyúlok a meccsbe cserékkel), akkor lehetne nagy edző is, de így nem.Nero. írta:http://index.hu/sport/futball/2016/bl/2 ... _ordibalt/
Egyre nagyobb csalódás ez az ember, pedig valamikor a legnagyobb volt a szememben.