Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
De nem hazája bajnokáról volt szó (én sem írtam ki, de nekem egyértelmű volt mert előtte erről írtamS.Agüero írta:Mi tavaly.És ellenpólusnak meg nem tudom volt-e olyan valaha, hogy úgy nyerjen egy csapat hogy öt!!!! korábbi bajnokkal is játszott és nyert, továbbjutott. Benfica-PSV-Barcelona-Bayern-Real Madrid
Apoel-Ajax-City-PSG-BM-Juve
Ez 6.
Mi tavaly.És ellenpólusnak meg nem tudom volt-e olyan valaha, hogy úgy nyerjen egy csapat hogy öt!!!! korábbi bajnokkal is játszott és nyert, továbbjutott. Benfica-PSV-Barcelona-Bayern-Real Madrid
Lehet csak számomra nem volt ez egyértelmű és kicsit csalóka a kijelentés, de úgy helyes hogy olyan csapattal, aki megnyerte volna előtte a sorozatot. Hiszen a Steaua még akkor indult, mikor Bajnokok indulhattak csak.MichaaBee írta:Mi a közös a Realban és a Steauaban?S.Agüero írta:A Real útja a döntőbe : Roma, Wolfs, City
A Pool útja a döntőbe : MU, Dort, Villarreal
EL >>> BL
Az egyedüli két csapat a BL és a BEK történetében, akik csoportkörtől döntőig végigmentek úgy, hogy egyszer sem játszottak bajnok csapattal.
Mi a közös a Realban és a Steauaban?S.Agüero írta:A Real útja a döntőbe : Roma, Wolfs, City
A Pool útja a döntőbe : MU, Dort, Villarreal
EL >>> BL
Van igazság abban amit mondasz, de én személy szerint imádom ezt a stílust. Pontosabban nem a szimulálást meg a felesleges erőszakot, ezeket én is gyűlölöm. De magát a stabil védelmet, a játékmenet nyers fizikai párharcokká való lealacsonítását nagyon szeretem. Ez valóban nem esztétikus, de az esélytelenebb csapat mégis hogyan játszon a nálánál erősebb ellen? Nyíljon ki és vigyorogva szaladjon bele a késbe, és örüljenek, hogy ha csak 4-0-ra kapnak ki? Egy középcsapatnak, vagy magas szintű, de labdazsonglőrökkel nem kifejezetten rendelkező csapatnak muszáj inkább arra törekedni, hogy kevesebb gólt kapjon, nem pedig arra, hogy többet lőjjön.Az Atma teljesen az edzőjének leképeződése, ezért nem szeretik sokan. Mindent a cél érdekében, focizva, csalva a játékot, sokszor visszataszító módon szimulálva és alattomosan focizva, de hozzák az eredményeket. Van, akinek ez bejön, van akinek nem. Meglátjuk a döntőben, hogy ezzel mire mennek a Real ellen. Egyébként mikor fociznak azt nem végzik rosszul, csak az a bajom, hogy ez a foci egyre kevesebbet tesz ki egy egy mérkőzésen.
Aztán lehet, hogy egy Barca/Real/Bayern szintű csapattal nem lenne olyan jó, mert ezeken a helyeken nem lenne ideje a szisztematikus csapatépítésre, mint a Dortmundnál vagy a Liverpoolnál. A vörösöknél a közeg tökéletesen megfelel neki, ha visszajuttatja őket az európai elitbe klublegenda lehet ott is.Nigel írta:kloppról mindenki tudta hogy nagy edző, enriquétől az eredményei dacára sokkal tehetségesebb szakembernek tartom. remélem egyszer leül a barca kispadjára is.
Hasonlót írtam én is, csak kicsit más szemszögből, és feltételes módban. Utóbbit azért tartom fontosnak, mert amíg nem látjuk mit csinál Simeone és Klopp egy sztárcsapatnál, addig azért ezt kijelenteni nem lehet.Szerintem meg neki egyik extracsapat sem való. Klopp ugyan az a kategória, mint Simeone, de egyik sem érne el világsztárokkal olyan sikereket, mint a "kisebb" csapatokkal. Nem mondom, hogy rossz edző, de a fanatizmusnál egy Realnál, Barcánál, stb több kell. Ott politikára is szükség van. A sztároknak kevés azt mondani, hogy ezt csináld meg azt, meg hű de nagyon tedd oda magad, ott az egóra is hatni kell. Ezért értelmetlen hasonlítgatni Luchóval
Szerintem meg neki egyik extracsapat sem való. Klopp ugyan az a kategória, mint Simeone, de egyik sem érne el világsztárokkal olyan sikereket, mint a "kisebb" csapatokkal. Nem mondom, hogy rossz edző, de a fanatizmusnál egy Realnál, Barcánál, stb több kell. Ott politikára is szükség van. A sztároknak kevés azt mondani, hogy ezt csináld meg azt, meg hű de nagyon tedd oda magad, ott az egóra is hatni kell. Ezért értelmetlen hasonlítgatni Luchóval.Nigel írta:kloppról mindenki tudta hogy nagy edző, enriquétől az eredményei dacára sokkal tehetségesebb szakembernek tartom. remélem egyszer leül a barca kispadjára is.
Persze hogy az lesz.Két lendületesen játszó csapat sokat mozognak főként előre.A BL döntőben ide látom a csontzenét és az agyatlan taktikázást.S.Agüero írta:Jó, de azért az ellenfél meg nincs hazai pályán, ezt is vedd figyelembe.visca el barca írta:sima pool győzelem lesz. a sevilla egész évben 1 (!!!!!!!!!!!!!) győzelmet hozott össze idegenben, a bilbao ellen a negyeddöntőben.
mondjuk ilyen alapon a mi kupagyőzelmünk is biztos, bár az igaz, hogy X-el is lehet nyerni (hosszabbítás+tizi)![]()
Élvezetesebb döntő lesz, mint a BL, az már biztos.
Jó, de azért az ellenfél meg nincs hazai pályán, ezt is vedd figyelembe.visca el barca írta:sima pool győzelem lesz. a sevilla egész évben 1 (!!!!!!!!!!!!!) győzelmet hozott össze idegenben, a bilbao ellen a negyeddöntőben.
mondjuk ilyen alapon a mi kupagyőzelmünk is biztos, bár az igaz, hogy X-el is lehet nyerni (hosszabbítás+tizi)
Tudom de telón kijavította és lusta voltam átírni.TripleH írta:Ezt a fun szót felejtsétek már el.A szó amit kerestek az a fan. A fun az angolul a móka és nem a rajongó.
Tetszenek ezek az öntelt kifejezések, főleg amiben a "volna" kulcsszó.Nero. írta: Villarreal simán tovább mehetett volna. Sevilla simán verni fogja a Poolt.