Bob_Marley írta: Én azért pl Vidal-Arda kettősnek feltétlenül adnék még esélyt. Fél év nem lehet elég eldönteni, hogy mi legyen velük, szerintem.
Azért sok mi ndent el lehet dönteni. Vidalnak például LE nincs megelégedve az edzéseken nyújtott teljesítményével, ezt nem lehet a fél éves kihagyásra fogni. Ahogy Arda-val sem feltétlen az a baj, hogy még nem illeszkedett be teljesen játékba, vannak még csikorgó porszemek stb. Mintha nem értené miről van szó, de erre még lehetne mondani, hogy majd idővel talán megoldódik, de ennek a jele sem látszik, pedig ő már egy rutinos, kiforrott játékos, aki tudása alapján le tehetett volna valamit az asztalra, de ami igazán probléma, hogy szemmel láthatóan nem is igyekszikúgy, mint kellene. Lehet csűrni-csavarni, de ha már motiváltságbeli gondok vannak nincs itt helyük, főleg annak fényében, hogy van mellette olyan játékos, aki szerintem minőségben bőven tudja pótolni. Rafinha, de még SR is simán lehozza, ráadásul ők még olyan korban vannak (főleg előbbi) amiből sokat lehet tovább fejlődni.
Én valamilyen szinten még örülnék is ha menne a török, így több lehetőséget kapna a fenti kettő. Inkább nekik adnék egy év lehetőséget, mint a töröknek. Plusz kaphatnánk érte egy nagyobb összeget is. 30-35 millióért még a mi "eladás-politikánk" mellett is kaphatnánk. Hozzácsapva a 60-at plusz a "kisebbekből" befolyó összegeket, már komoly pénz lenne igazolásokra.
Vidal maradhatna, de ha tényleg ennyire elégedetlen a hozzáállásával LE nem fogom elsiratni.
Tromort77 írta:
Remélem nem igaz. Nem oldaná meg a problémánkat elől. Maximum ha 5. számú támadónak jönne. De annak meg nagyon nincs értelme. Tartom, hogy Suarez mögé kell valaki. Messi és Neymar pótlását megoldhatja a középpályáról több ember is, illetve majd Denis Suarez is. De csatár posztra Munir kevés. Kell valaki aki a boxban megállja a helyét és gólerős.
Szerintem pont nem centert kéne igazolni. Úgyis Messi húzódna be, de láttuk, hogy Neymar is jól érzi magát középen, de még Munir is ott van, szélsőket nehezebb pótolni. Rafinha, Iniesta nagyon kényszerű megoldás.
Ezért lett volna tökéletes Nolito. Ő mindkét szélen bevethető és nem gyengülünk vele annyit. Ráadásul jött volna ergo nem hiszem hogy ment volna a rinya. Ha Denis visszajön talán jó lehet Neymar alternatívájaként, de ő is inkább 4-2-3-1 -ben jó szélsőként. Gólokat például ne nagyon várjunk tőlé.