crixus írta:
Pep-re pedig szerintem semmi panasz nem lehet Münchenben és a normális bajor szurkolók ezt el is ismerik. 3 év alatt 3 bajnoki győzelmet, illetve 3 BL-elődöntőt tud felmutatni. Ráadásul úgy, hogy eddig minden alkalommal a végső győztes győzte le őket a BL-ben. Remélem most is folytatódik a sorminta

Szégyenkeznie semmiképp sem kell majd.
Átvett egy olyan csapatot, akik lefocizták az ellent, szép eredményesen fociztak és megvertek mindenkit.
Erre jött Pep és ahelyett, hogy vmennyire is kihasználta volna ezt beállított a nagy tikitakával az előző rendszert kb teljesen kidobva a kukába.
Lett is hazai pályán egy gyönyörű 0-4.
Persze idővel megtanulták a Bayernesek, mert elég jó játékosok játszanak ott (de az első év emiatt ment teljesen a kukába, amit hatalmas hibának vélek), de mire vmennyire is összeállt ez a Bayern a 3. Évre, addigra sikeresen megöregedett a csapat nagy része, Schweinsteiger is el lett adva, meg ott van Xabi aki már a Realban se bírta már végig jól láthatóan az egész szezonokat.Még mindig tud Xabi, de okosan kell használni.
Robben Ribéry párosnak se tettek túl jót az évek és ilyen Bernatokkal bohóckodott folyamat Pep meg már a jàtékosok se tudták épp hol is vannak meg milyen pozícióban.
Itt a végére nagyjából összeállt, amit akart Pep, de megint előjött a jàtékának a legnagyobb hátulütője, a védekezés és hogy ennyire fel vannak tolva.
Meg hát nem volt egy Messije, hanem a Lewa Müller duó botladozott elől el a labdákban.
Egyszerűen nem bírt elszakadni attól amit tud és képvisel, pont mint Mourinho, neki is ott volt a Real, elég jó jàtékosokkal, de még velük se tudott. Pep is megkapott egy olyan keretet, akikkel bármit meg tudott volna csinálni, de belebukott, mert lehet jönni a bajnoki címekkel meg a BL elődöntőkkel, de ez nagyon a minimum volt tőlük.
Ancelotti tökéletes lesz a Bayern élére, ő képes alkalmazkodni az adott helyzethez és abból kihozni a legjobbat, köv. évben én nagyon fogok tőlük félni, főleg ha igazolnak 1-2 komolyabb embert nyáron.
Pepet jó edzőnek tartom, de ezt a müncheni kirándulást túlcifrázta, túl gondolta, viszont sztem a City jobban fog neki feküdni és ott sokra is viheti.