Josep Guardiola

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!

Vissza fog még térni Pep a Barca edzőjeként?

Igen
164
50%
Nem
166
50%

Szavazatok száma: 330
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.05.06. 15:55:03

Az elsőn tényleg nagyon felsült, a másodikon mi egyértelműen jobb formában voltunk, sérülések nélkül.. Ehhez képest nagyon jól helytálltak szerintem, Münchenben főleg. Az Atma ellen meg aztán nem rajta múlt a dolog, kihagyott 11-es a visszavágón, 35 kapuralövés.. Amit tudott megtett ez ellen az Atma ellen, csak amíg Griezmann a kiugratásnál átvette a labdát, és kapuig ment vele, addig Lewa mellényúlt kiugratáskor.. Ilyeneken múlt ez a meccs, de bőven nem szerepelt le szerintem.
Ezt én is látom, a tavalyi meg az idei kiesésért nem nagyon lehet őt hibáztatni.

Mi ellenünk az első meccsen is jól tartották magukat, csak aztán Messi magasabb szintre kapcsolt.
Az idei Atletico ellen pedig mindenki szenved, de a Bayern tudta azt játszani ellenük, amit kell. Lewandowskinak pl. annyi helyzete volt, melyeken jobb napjain legalább 3-t belő.

Nero: ha ez igaz, én sem tartom túl szép dolognak, de biztos nagyon csalódott volt kiesés miatt. Nyilván nem így kellett volna levezetni, de meg nem kövezném azért érte.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.06. 11:43:01

http://index.hu/sport/futball/2016/bl/2 ... _ordibalt/" target="_blank

Egyre nagyobb csalódás ez az ember, pedig valamikor a legnagyobb volt a szememben.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2016.05.05. 17:12:07

palesz77 írta:
Zozzy 5 írta: senkihez nem tud nyúlni a fiatalok között
Ezt viszont nem tudom mennyire igaz. Iheanacho is az akadémiájukról jött, aztán 19 évesen lőtt majdnem 15 gólt az első szezonjában, javarészt csereként.. Denist is tőlük nyúltuk le, lehet vannak ott normális játékosok. De ezt csak tippelem, szóval lehet neked van igazad.. :D
Zozzy 5 írta:a három németországi évét értékelve pedig le lehet vonni azt a következtetést lassan, hogy nagy dolgokat nem hozott össze. az önmagában nem valami kecsegtető, hogy mindhárom BL elődöntőjén felsült...
Az elsőn tényleg nagyon felsült, a másodikon mi egyértelműen jobb formában voltunk, sérülések nélkül.. Ehhez képest nagyon jól helytálltak szerintem, Münchenben főleg. Az Atma ellen meg aztán nem rajta múlt a dolog, kihagyott 11-es a visszavágón, 35 kapuralövés.. Amit tudott megtett ez ellen az Atma ellen, csak amíg Griezmann a kiugratásnál átvette a labdát, és kapuig ment vele, addig Lewa mellényúlt kiugratáskor.. Ilyeneken múlt ez a meccs, de bőven nem szerepelt le szerintem.
fiatalokkal kapcsolatban simán benne van, hogy tévedek, tényleg nem tudom, hogy az utóbbi időben mennyit fejlődtek a beleölt pénz hatására ezen a téren, csak abból indultam ki, hogy hány saját nevelés játszik náluk évek óta.

a felsülés dolgot is lehet árnyalni, ott viszont kicsit soknak érzem a "ha" kezdetű mondatot. egyszer, esetleg kétszer nem jön ki a lépés, akkor tök jogos a "na jó, de ha", viszont így, hogy 3ból 3szor kiesett, már inkább tendenciát érzek. az, hogy mi jobb formában voltunk tavaly, vagy idén az Atleti elleni első meccs...ezekben bőven ott a része. oké, lehet, hogy nem sült fel, de folyamatosan elvérzett, vagy ezért, vagy azért. persze más kérdés, hogy irreális elvárások vannak vele szemben támasztva, de a kultusszal, ami fel van építve köré, mint a modern edzőzseni köré, akiért széttépik egymást a PL csapatok, együtt jár az, hogy szemet szúr, ha folyamatosan kihullik a BL elődöntőkben.
meg mondom, nekem az idei kiesése egyértelműen az ő sara amiatt, hogy a Bayernes szezonja közepén elkezdte intézni a Citys dolgait, ezáltal nem volt jelen teljesen - ahogy Lewa se, ha mellényúl a labdának, vagy Müller, aki kihagyja a büntetőt...
Alfa
Entrenador del Barça

2016.05.05. 16:37:14

palesz77 írta:
Ezt viszont nem tudom mennyire igaz. Iheanacho is az akadémiájukról jött, aztán 19 évesen lőtt majdnem 15 gólt az első szezonjában, javarészt csereként.. Denist is tőlük nyúltuk le, lehet vannak ott normális játékosok. De ezt csak tippelem, szóval lehet neked van igazad.. :D
Konkrétan nem tudok a City akadémiájáról mondani használható játékost úgyhogy lehet nincs is viszont az tény, hogy a City baromi sokat költött az utóbbi időben az utánpótlásra. Felhúztak egy nagyon komoly edzőközpontot és kiváló szakembereket is szerződtettek. Ettől függetlenül még lehet , hogy egy tehetséges, City szintű játékos sincs, de Pepet ismerve úgyis fog találni ott vkit :D.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Tromort77

2016.05.05. 14:41:43

Szerintem nagyon elszálltak az elvárások a Bayernél a triplázás után. Szerintem vicces, hogy zsinorban 3 bajnoki cím után Ancelotti-t várják messiásként. Hiába Németország, egymás után 3at nyerni nem semmi(ami valójában 4). Nem vagyok benne olyan biztos, hogy Ancelotti-val tudnak majd bajnokságot nyerni. Nem valami erős a bajnoki címek terén.

A City-nél pedig idő fog kelleni Pep-nek, de ezt meg is fogja kapni. Már idén úgy alakíthatja a keretét ahogy akarja. Illetve a City-nek nagyon jó akadémiája van. Vagyis igazából pár éve amikor kinyíltak a pénzcsapok rengeteg nagy tehetséget vettek meg akik most fognak beérni. Nagy játékosok fognak kinőni Pep keze alól, ebben biztos vagyok.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.05.05. 11:31:54

Zozzy 5 írta:lehet nagyon mellétrafálok ezzel, de most nem érzem úgy, hogy ez már jövőre annyira tükörsima lesz neki.
Feast4 írta:Nyilván lesznek változások már jövőre is de szerintem lesz egy jó másfél év mire a Pep felé gépezet itt elindul.
Ezekkel egyetértek, kegyetlen az a City komolyabb ellenfél ellen, nem lesz ez olyan könnyű menet, még az új igazolásokkal sem..
Zozzy 5 írta:a három németországi évét értékelve pedig le lehet vonni azt a következtetést lassan, hogy nagy dolgokat nem hozott össze. az önmagában nem valami kecsegtető, hogy mindhárom BL elődöntőjén felsült...

Meg amúgy az is vicces, hogy akkora elvárásokat támasztott Pep magával szemben, hogy 3-ból 3-szor eljutott az elődöntőig - mondjuk az ő idei águk se votl túl acélos -, 3-szor zsinórban megnyeri a Bundást, amire 15 éve volt példa utoljára, 3 év alatt 6 vagy 7 kupát nyer, és ez nem egy nagy dolog.. :D Szerintem bőven jó volt ez a 3 éve a Münchennél, kíváncsi leszek Carlo mit fog kihozni belőlük - főleg a bajnokságban, mert az nem az ő specialitása. Bár most rohadt nagy szerencséje lesz, hogy Hummels és Gündogan is egész biztosan távoznak a Dortmundból, Auba se hiszem, hogy marad, úgyhogy egy építkező Dortmundot kapnak majd ellenfélnek csak. Pedig az idei csapat mindenki számára komoly ellenfél lett volna, kegyetlen jól összerakta őket Tuchel, mégse ők nyerik meg - 99%.
Feast4
Director del Fútbol

2016.05.05. 11:03:36

TripleH írta:Mindenesetre jövőre (ha indulnak a BL-ben :lol: ) szerintem ég és föld lesz az idei csapat és annak a képe.

Nem hiszem.Abból a csapatból ki kell vágni legalább 6 de ha őszinte akarok lenni 7-8 embert.Szerintem csak Agüero kdb és Kompany érezheti magát biztonságban.Talán még Silva...A többieket egytől egyig el fogja zavarni.De szerintem az első éve ra fog menni a keret megváltoztatására a stilus felépítésére az angol ligához való alkalmazkodásra szerintem meg az utánpótlásba is bele akar majd nyúlni ami finoman is siralmas Angliában.Lesz ott dolga bőven.Identitást kellene teremteni ami eddig senkinek nem sikerült ott.Nyilván lesznek változások már jövőre is de szerintem lesz egy jó másfél év mire a Pep felé gépezet itt elindul.
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2016.05.05. 10:22:27

lehet nagyon mellétrafálok ezzel, de most nem érzem úgy, hogy ez már jövőre annyira tükörsima lesz neki. egyrészt alkalmazkodnia kell egy számára teljesen új légkörhöz, más stílusú ellenfelekhez. a fél csapatot le kell majd cserélnie, jön majd megint x zsoldos, akik életükben először találkoznak egymással. a csapat körül semmiféle identitás nincs, amire mondjuk lehetne építeni, és ami elég erősen megvolt neki a Barca és a Bayern esetében is. utánpótlás szintén 0, senkihez nem tud nyúlni a fiatalok között, gyakorlatilag az egész keretet össze kell vásárolnia, ami nagyon nehéz. szóval necces lesz ez neki szerintem, főleg, ha a többi nagycsapat végre összeszedi magát (és/vagy egybemarad a Leicester :mrgreen: )

a három németországi évét értékelve pedig le lehet vonni azt a következtetést lassan, hogy nagy dolgokat nem hozott össze. az önmagában nem valami kecsegtető, hogy mindhárom BL elődöntőjén felsült, most attól függetlenül, hogy bezzeg a Heynckes csapat így meg úgy...döntő pillanatokban sorozatban vereséget szenvedett, amin nem változtat a mindenféle bundesliga rekord. ráadásul, szerintem legalábbis, ezt az utolsó évét nagyon elcseszte, amikor fél évvel a szezon vége előtt elkezd szerepelni azzal, hogy ő már eldöntötte, és nyilvánosságra is hozza, hol kíván működni jövőre. biztos vagyok benne, hogy nem tudott így a jelenben maradni és arra koncentrálni, aminek meg is lett az eredménye. nem hiteles elvárni a csapattól a 100%os jelenlétet, amikor nyilvánvaló, hogy ő sem teszi meg. úgyhogy sztem amiatt teljesen jogosan ki lehetnek rá akadva Münchenben, hogy ő már azon agyalgatott áprilisban a Bayern edzőjeként, vegye-e meg Laporte-ot a Citybe vagy ne, meg vegyen-e kapust Hart helyett, stb...
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.04. 23:35:10

palesz77 írta:És akkor most mondja valaki, hogy Pep megint a könnyű utat választotta.. :lol:
Mondjuk a biankó csekket megkapta, de az tény hogy rengeteg munka vár rá.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.05.04. 23:11:58

És akkor most mondja valaki, hogy Pep megint a könnyű utat választotta.. :lol:
TripleH
Entrenador del Barça

2016.04.27. 15:24:47

Mindenesetre jövőre (ha indulnak a BL-ben :lol: ) szerintem ég és föld lesz az idei csapat és annak a képe.
Chino
Llegenda del Barça

2016.04.27. 15:13:50

TripleH írta:Igazából van 4-5 ember akire tud építeni, Agüero-Silva-KdB meg még talán Sterling és Kompany lesz mit csinálnia az tuti, Hartot azért nem vettem ide, mert ha már most azok a hírek mennek, hogy kapust is akar venni, akkor felesleges is vele számolni kb.

Ezzel rohadtul egyetértek. Kb ez az a vonal amire építhet. Az ilyen Fernando-Fernandinho játékosokkal Pep nem tud mit kezdeni. Sanszosnak tartom, hogy nagyytakarítást végez és rááll a 4-3-3 ra. Ehhez persze kellene egy Busi-típusú játékos. Egy pár évvel fiatalabb Yaya-val fel tudna építeni egy jó kis csapatot. A kulcs szerintem KdB posztja lesz. Középső irányítőként, ahogy Pellegrini sokszor használta kabaré. Egy 4-3-3-ban "Ini helyén" szerintem sok mindent ki tudna hozni belőle.

Mindenenesetre nagyon kíváncsi leszek milyen csapatot rak össze.
Hart-ot szerintem értelmetlen dolog lecserélni. Szerintem top 5-ös kapus, legalábbis ott van az elitben, lábbal sem rossz, 4-5 év még simán benne van, amellett vezéregyéniség és a szurkolók is szeretik. Sokkal égetőbb posztok vannak.
Busquets lehet, hogy mondta, hogy menne ha hívná Pep, de 99%-ig biztos vagyok, hogy akkor is maradna. Élete a Barca, Xavi és Puyol távozásával az öltözőben is fontos szerepe lett, ahogy a pályán is az MSN után talán a legalapabb ember és most kap fizuemelést is.
Forca Barca!!!!
TripleH
Entrenador del Barça

2016.04.27. 13:29:56

Igazából van 4-5 ember akire tud építeni, Agüero-Silva-KdB meg még talán Sterling és Kompany lesz mit csinálnia az tuti, Hartot azért nem vettem ide, mert ha már most azok a hírek mennek, hogy kapust is akar venni, akkor felesleges is vele számolni kb.
Feast4
Director del Fútbol

2016.04.27. 13:23:28

LG írta:
Feast4 írta:Tegnap elnézve a Man Cityt Pepnek igen csak lesz ott munkája.Egy ilyen drága ennyire ötlettelen fantáziátlan keret amiben a játékosok fele az ő játékához kuka lesz fuuz.Szerintem két év és már a játékosok 70%-at kivágta.
Pellegrinire sokan azt mondják, milyen nagy taktikus, pedig a City játéka olyan benyomást kelt nekem, hogy fel vannak küldve a legnagyobb nevek, aztán az a stratégia, hogy csináljanak amit tudnak. Amikor Agüerojék jó napot fognak ki, akkor leverik a PL-ben az ellenfelüket, amikor nem, akkor egy angol középcsapat is csúnyán el tudja őket kalapálni. :roll:
Én azon vagyok ledermedve, hogy egy ilyen értékű keret hogy lehet ennyire gyenge.Elképzelés és kreativitás nélküli.A védelem csupa lyuk a labdajaratás döcög a pontosság is megkérdőjelezhető sokszor azt láttam leginkább a meccs meg a kabda zavarta őket.

Egy csomó olyan gyengejük van amit Pep nem fog elviselni.Ezt a lassú labdakihozatalt gyenge pontatlan középpályát álló játékosokat.Ott nyáron szerintem igen csak lesz jövés-menés.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2016.04.27. 08:50:41

Feast4 írta:Tegnap elnézve a Man Cityt Pepnek igen csak lesz ott munkája.Egy ilyen drága ennyire ötlettelen fantáziátlan keret amiben a játékosok fele az ő játékához kuka lesz fuuz.Szerintem két év és már a játékosok 70%-at kivágta.
Pellegrinire sokan azt mondják, milyen nagy taktikus, pedig a City játéka olyan benyomást kelt nekem, hogy fel vannak küldve a legnagyobb nevek, aztán az a stratégia, hogy csináljanak amit tudnak. Amikor Agüerojék jó napot fognak ki, akkor leverik a PL-ben az ellenfelüket, amikor nem, akkor egy angol középcsapat is csúnyán el tudja őket kalapálni. :roll:
Feast4
Director del Fútbol

2016.04.27. 08:22:12

Tegnap elnézve a Man Cityt Pepnek igen csak lesz ott munkája.Egy ilyen drága ennyire ötlettelen fantáziátlan keret amiben a játékosok fele az ő játékához kuka lesz fuuz.Szerintem két év és már a játékosok 70%-at kivágta.
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.24. 19:22:32

Samper írta:Részt kell vennie Cruyff temetésén.
Én nem hiszem, hogy nem menne el, Pep rengeteget köszönhet neki, ahogy az egész klub is. De Cruyff alatt lett játékos, s edzőként is az ő hitvallását vitte tovább és kikérte az "öreg" véleményét. Nagyon közel álltak ők egymáshoz, biztos vagyok hogy ott lesz ő is ahogy sokan mások is.
Kép
Kép
Kép
Samper
Director del Fútbol

2016.03.24. 19:17:45

Részt kell vennie Cruyff temetésén.
jelwaz
Entrenador del Barça

2016.03.18. 00:07:12

csababarca írta:Szerintem megfogalmaztam az ellenvéleményt.

10szer leírtam,hogy nem a véleményed zavar legfőképp, mindenki azt gondol amit akar.
Csak nem értem minek ezt beírni. Ez nem rád vonatkozik csak, időről időre felröppen egy két embertől egyes topikokban ez.
De ezt leírtam pü-ben is, a vita meg nem azért nem tud kialakulni (bár szerintem ez az volt így is), mert Te nem hagyod,ezt egy szóval nem írtam.

A többi példát sem azért hoztam fel,mert Te írtad. Hanem mert láttam már Pep fikázót,aki aztán jókat derül pl Klopp parádéin, meg hogy hogy fanatizál. Ez kettős mérce szerintem. De ez nem rád vonatkozott, most téged idéztelek, mert Te voltál a soros aki beírta.
Oké, tisztáztuk, vettem. Én csak azt vártam volna ellenvéleményként, hogy, amit csinál az nem színpadias, mert a taktika ezt követeli meg, vagy ilyen a kapcsolata játékosokkal, vagy az Allianznak olyan rossz az akusztikája, hogy hiába kiabál. Semmi bajom a mutogatós, ordibálós edzőkkel, csak nem értem a túlhevült gesztikulációkat a lehető legérdektelenebb szituációkban, illetve a túljátszásokat (vagy nekem annak tűnő). Csak szemléltetés kedvéért, jelzett a bírónak egy Juve görcsnél vagy valami időhúzás jellegű szitunál, az óráját kopogtatva, hogy számolja bele a hosszabbításba. Szerintem már a hosszabbítás ment, mire abbahagyta. Ez nyilván egy ártatlan szituáció, de túl lehet tolni, és nyilván akkor előfordul komolyabb helyzetekben is. Nos, teljesen igazad van, hogy kinek mi tűnik őszintének, kinek mi a sok, kategorikusan nem kijelenthető.
csababarca írta:Mindegy nincs ebben ennyi, az is szubjektív,hogy mikor utálták jobban a barcát. Nincs erre mérés, a Chelsea elleni meccs volt ilyen megbotránkoztatóbb, azóta is ez az adu sokak kezében. De akik akkor hőbörögtek nagy számban most is mondják a magukét, főleg a sok kapott 11es tudatában. De mivel erre nincs mérőeszköz,hogy mikor vagyunk szimpatikusabbak mikor nem, így ez "csak" esetleg személyes benyomások által lehet következtetést levonni.
Valóban nem mérhető, bár azt gondolom az vitathatatlan, hogy akkoriban jóval több cikk szólt arról, hogy a Barca jogtalan segítséget kapott, illetve, hogy színházi előadás egy-egy mérkőzés. Még ha kattintásvadász szennylapok is hozzák le ezeket, azért valamit visszaad a közhangulatból.
Bob_Marley írta:@jelwaz igazad van, szerintem ilyet te nem írtál
Ne érts félre, nem szemrehányás volt, csak tisztázni akartam magam, hogy nem kerültem magammal ellentmondásba ezzel, mert engem az sem zavar, ha valaki halvérű, az sem, ha idegbeteg (egy szintig). Én színpadiasnak és túljátszottnak látom, amit művel, ez nem tetszik.
Nero. írta:Persze, mondjuk egy ilyen jelwaz véleménye nem sokat ér aki a májusi kupadöntőn a Bilbaonak szurkolt meg hasonló elmebajok...
Amúgy az utolsó éve koránt sem volt annyira gáz. A két szuperkupát, a klub VBt és a CdRt is simán hoztuk, a Chelsea ellen meg úgy estünk ki hogy a Chelsea 180 perc alatt 4 helyzetből lőtt 3 gólt nekünk meg volt 5 kapufánk, 8 100%os ziccer stb. A bajnokság az télen elment, de így is 4/3al zártunk vele bajnokságok tekintetében.
Sírva búcsúztattuk anno...
Rendkívül figyelemre méltó, amikor fel nem fedezett, vagy még fel nem fedezett, Johan Cruyff kaliberű szaktekintélyek, saját tévedhetetlenségükben fürödve, ilyen filléres beszólásokat eresztenek meg, miközben saját szellemi képességét (vagy inkább képtelenségét) demonstrálja, mikor kijelenti, hogy valaki, aki egy adott csapatnak szurkol, az nem ítélheti meg helyesen egy másik csapat edzőjét. Nem keresek vissza, de gondolom te soha nem vetted a szádra más csapat egyetlen tagját sem. Mellesleg igazán nincs közöd ahhoz, hogy a két kedvenc csapatom egymás elleni meccsén melyiknek szurkolok inkább. Ha pedig olyan nagyfiú vagy, hogy ezt a tahó stílust megengeded magadnak, akkor legyél annyira is, hogy nekem címzed a mondandódat.
Nero.
Llegenda del Barça

2016.03.17. 18:16:56

pezZy írta: No offense, de itt sokan szerintem átlépnek egy határt vele szemben..
Persze, mondjuk egy ilyen jelwaz véleménye nem sokat ér aki a májusi kupadöntőn a Bilbaonak szurkolt meg hasonló elmebajok...
Amúgy az utolsó éve koránt sem volt annyira gáz. A két szuperkupát, a klub VBt és a CdRt is simán hoztuk, a Chelsea ellen meg úgy estünk ki hogy a Chelsea 180 perc alatt 4 helyzetből lőtt 3 gólt nekünk meg volt 5 kapufánk, 8 100%os ziccer stb. A bajnokság az télen elment, de így is 4/3al zártunk vele bajnokságok tekintetében.
Sírva búcsúztattuk anno...
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.17. 16:11:25

Feast4 írta:
Juventus fajokkal néztem a meccset.Ők mondták hogy kényszerű cserék mert nincs 100%-os állapotban sem Khedira sem Morata.Amúgy igazából Pep saját magát hozta hülye helyzetbe.Ribery jatszatasa szerintem a világ ökörsége volt.Thiago pedig szerintem hasznosabb lett volna ez ellen a védelem ellen.Mert az hogy egyik oldalról a másikra iveljük a labdát aztán betesszük Leva fejére nagyon nem működött.Kicsi gyors emberekkel rövid passzolnak többre ment volna.Ezt tetézte Alaba elképesztő bizonytalansága és az hogy tiszta idegbeteg volt az egész csapata.Jól látszott ez amikor Douglas Costát Ribery lökte el a szögletnél vagy amikor Vidal összeugrott a volt csapattársauvak.Az a Koman gyerek változtatta meg a játék képet.Jobb oldalt stabilizálódott a játék de Costát ezután sem tette a helyére.Meg úgye mák bolt hogy a harmadik gólt lesnek látta a partjelző.Igazából az első gól után kezdtek el jól játszani.Addig meddő nyomas volt az egész.
Több topikban is írtad, de Morata 0-1nél lőtte azt az érdekes hozzápattanó, átemelős gólt.
És az meg ugye evidens, hogy nem lehet úgy számolni hogy akkor az 0:2+1. :D

Szerintem egyébként Riberyvel sem volt gond, bár amennyit láttam belőle az nem túl sok. :D De mikor átkapcsoltak, rendre ő tette-vette a labdát. Costanak meg a tavasza koránt sem olyan erős.

@jelwaz igazad van, szerintem ilyet te nem írtál

Az edzősors nagyon nehéz, örök mondás ha nyer a csapat akkor a játékosok zsenik ha kikap akkor az edző hülye. LE most mekkora király, aztán mielőtt idekerült sokszor előkerült, hogy bezzeg a Roma. :D
Pep gyakorlatilag folyamat hozza az eredményeket, vannak persze hullámvölgyek és hegyek, de kivételes munkát végez.
Kép
Kép
Kép
Feast4
Director del Fútbol

2016.03.17. 16:09:19

Capon írta:Azta :shock: =D> #-o
Ez kb. olyan beszélgetés mint amikor a túlértékelt Messi volt eladólistán pár embernél.
Kb.Sokan elfelejtik mit rakott össze mit épített fel.Az hogy a Bayernnél nem úgy sültek a dolgok az nem csak az ő sara.A BL.-hez pedig kell egy köteg mázli is.Egy elszúrt meccs egy blokk és mehetsz a levesbe.A tegnapi meccs is mutatja a sírból jöttek vissza.
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2016.03.17. 15:53:02

Azta :shock: =D> #-o
Ez kb. olyan beszélgetés mint amikor a túlértékelt Messi volt eladólistán pár embernél.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
pezZy
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2016.03.17. 15:18:27

Lehet utálni, nem szeretni Guardiolat, de sokan úgy beszélnek itt róla, mint ha megbukott edző lett volna nálunk...

Értem én, hogy az évek múltával elfeledünk dolgokat, de azért srácok, ahogy ti róla írtok az elszomorító.. Nem kell őt szeretni, de szerintem a tiszteletünket teljes mértékben kiérdemelte, és megérdemelné!

Szerencsés helyzetben vagyunk, hogy ismét triplázni tudtunk, sokan ezért is feledik, hogy mennyire szükségünk volt Pep-re annak idején.

Érdekesség, hogy Tata idejébe mennyire vissza sírtuk, most meg a fórum felének ingyen se kellene :^o

No offense, de itt sokan szerintem átlépnek egy határt vele szemben..
Kép
"El fogom feledtetni velük a vereség ízét, ám jól az eszükbe vésem, hogy mindig küzdeniük kell. Én vagyok a vezető, ők követnek engem, együtt pedig sikeresek leszünk…”

Culé per sempre!!
Feast4
Director del Fútbol

2016.03.17. 14:59:58

ZolTano írta:Azért a sokat szídott Pep a második félidőre összekapta rendesen a brigádot, cseréi aranyat ( továbbjutást) értek. Allegri viszont cseréivel bukta a meccset. Ennek ellenére az az érzése az embernek, hogy Allegri sokkal jobban el va ismerve ( itt most nem erről a fórumról beszélek).
Szerintem megérdemelten jutott tovább összeségében a Bayern és Pepnek is jár a dícséret, hogy egy morálisan halott csapatból egy küzdő oroszlánt csinált a 2. félidőre!
Juventus fajokkal néztem a meccset.Ők mondták hogy kényszerű cserék mert nincs 100%-os állapotban sem Khedira sem Morata.Amúgy igazából Pep saját magát hozta hülye helyzetbe.Ribery jatszatasa szerintem a világ ökörsége volt.Thiago pedig szerintem hasznosabb lett volna ez ellen a védelem ellen.Mert az hogy egyik oldalról a másikra iveljük a labdát aztán betesszük Leva fejére nagyon nem működött.Kicsi gyors emberekkel rövid passzolnak többre ment volna.Ezt tetézte Alaba elképesztő bizonytalansága és az hogy tiszta idegbeteg volt az egész csapata.Jól látszott ez amikor Douglas Costát Ribery lökte el a szögletnél vagy amikor Vidal összeugrott a volt csapattársauvak.Az a Koman gyerek változtatta meg a játék képet.Jobb oldalt stabilizálódott a játék de Costát ezután sem tette a helyére.Meg úgye mák bolt hogy a harmadik gólt lesnek látta a partjelző.Igazából az első gól után kezdtek el jól játszani.Addig meddő nyomas volt az egész.
Kép
Válasz küldése