Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Jó, de azért az ellenfél meg nincs hazai pályán, ezt is vedd figyelembe.visca el barca írta:sima pool győzelem lesz. a sevilla egész évben 1 (!!!!!!!!!!!!!) győzelmet hozott össze idegenben, a bilbao ellen a negyeddöntőben.
mondjuk ilyen alapon a mi kupagyőzelmünk is biztos, bár az igaz, hogy X-el is lehet nyerni (hosszabbítás+tizi)

Tudom de telón kijavította és lusta voltam átírni.TripleH írta:Ezt a fun szót felejtsétek már el.A szó amit kerestek az a fan. A fun az angolul a móka és nem a rajongó.

Tetszenek ezek az öntelt kifejezések, főleg amiben a "volna" kulcsszó.Nero. írta: Villarreal simán tovább mehetett volna. Sevilla simán verni fogja a Poolt.

Ez azért sértő.visca el barca írta:amugy ennek a szavazásnak mi értle van? szerintem bobon meg a a pár idejáró madridistán kívül senki nem szavaz a realra.

és akkor múltkor le lettem hülyézve mikor leírtam, hogy már rég nem PL szint, egy középcsapatba se férne be. annyira tetű lassú lett idénre, hogy félelmeteskanty írta:Agüero amúgy még nagy meccset játszott Touré mellett. Az öreg Yaya végig kocogta a maga egy óráját, ezalatt pedig volt 0 szerelése, 0 labdaszerzése, 0 kapura lövése.

Persze,hogy nekik van esélyük,hiszen ők játszanak velük,nem pedig mi!Kovbal88 írta:Szerintem az Atletico képes megfordítani a meccset, mert hatalmas küzdők, de a Real meg nem. Amúgy az a szomorú, hogy jelenleg az Atleticonak nagyobb esélye van legyőzni a Realt, mint nekünk.visca el barca írta: én sztem marha egyszerű lesz a forgatókönyv, aki az első gólt lövi az nyer. remélem sokáig 0-0 lesz, aztán vmikor 70 perc környékén az atleti megszerzi a vezetést és onnantól nekik már meg van. a maradék 20 percből 19:45-öt képesek lesznek végigfetgrengeni
Szerencsére még korábban megtettem a Realt BL győzelemre, 6,75-ös odds-szal.visca el barca írta:a fogadóirodáknál most kb így adják az oddsokat
real 2.45 X 3.10 atleti 3.00
real nyeri a kupát 1.75, atleti 2.10

Ez mindent elmond,nagyon túlértékelt játékosnak tartottam mindig is. Örülök,hogy végül nem itt kötött ki.palesz77 írta:Shots on target by Sergio Agüero in his last 5 Champions League games:
0 vs. Real Madrid
0 vs. Real Madrid
0 vs. PSG
0 vs. PSG
0 vs. Kyiv
Az mondjuk kemény, és még Suárez volt pocsék formában..