Bajnokok Ligája & Európa Liga

Foci a Barçán kívül
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.04. 23:21:38

ferninho írta:Ez a City nevetséges volt, annyi helyzetük volt meg lehetősêgük, amennyinek kb minimum lennie kell egy csapatnak, azzal se tudtak élni.

Első fêlidőben már röhögtem kb mekkora a sebesség különbség a kêt csapat között még gondolkozásban is.
City KP hármasa inkább hasonlított 3 fatörzsre kb. Yayát sajnáltam is, kora egyik legjobb középpályása, kár hogy felette is eljárt az idő.

Real tudott volna ritmust váltani ha kellett volna sztem, lehoztak ehelyett ilyen biztos focit, ami vmennyire kockázatos volt, mert egy gólt lehet találni, de bejött.

Egyértelműen látszott, hogy a Realban több van, sokkal több helyzetük is volt, ezért se értem itt minek van ennyire lehordva itt a Madrid.
Vezetést szereztek onnan meg lehoztak egy biztonsági focit, de olyat ahol egyértelműen domináltak és gólhelyzetek is voltak.
A biztonsági résszel egyetértek, főleg Casemiro hiányában nagyon okos lépés volt ez Zidanetól, mert attól függetlenül hogy nem tudott a City igazán lehetőségeket kialakítani a támadó harmadba eljutott az első félidőben. A másodikban viszont átadták nekik a területet és jó kontrái is voltak a RMnek.

Viszont a City lehetőségekkel nem értek egyet, mert nem tudtak igazán odáig jutni. Csak egy Agüero lövés volt, de az se volt az igazi.

Viszont Baleről kevés szó esik, sorba hozza a meccseket.Godín-Bale párharc kulcs lesz. Szerintem Ronaldot összerakták mert "muszáj" volt, de az igazi veszély egy ideje a walesi. És a fejpárbajok kritikusak lesznek. Két éve is fejes kellett az egyenlítéshez most meg Bale bombaformában van a levegőben. Ma is majdnem fejelt egyet.
Kép
Kép
Kép
Petr
Entrenador del Barça

2016.05.04. 23:20:05

Sajnos bőven elég volt a Real részéről, még egy Granada is nagyobb nyomás alatt tartotta volna őket. Nem éreztem magabiztosnak a teljesítményüket, de ehhez a Cityhez képest bárki jobban játszott volna.

Nem is értem az angolokat. Nulla elképzeléssel játszottak, egyszer nem voltak képesek létszámfölényt kialakítani elől, ráadásul négy-öt embernél nem gyakran ment fel tőlük több ember támadni. Minden megmozdulásuk körülményes volt, és gyök kettővel közlekedtek. Kroos villám volt hozzájuk képest, ami nagy szó. Pillanatnyi nyomás alatt sem tudták tartani ellenfelüket, akiknek meg sem kellett erőltetniük magukat. Ezenfelül a szélekre próbálták kihozni támadásaik zömét, ahonnan a beadás volt a cél. Ebben az esetben megkérdezném? Mégis kinek, minek? Ennek következtében az argentinig sem jutott el a labda az egész párharc során. Nem volt jó a Real sem, de ehhez a párharchoz bőven elegendőek voltak. Bár ennek a Citynek biztos vagyok benne, hogy egy spanyol középcsapatba is beletört volna a foga. Nem vagyok benne biztos, hogy bármelyikük megérdemli a döntőt, de ez van.

Szumma szummarum a továbbjutás nem a hazaiakon múlt, de ennél biztos vagyok benne, hogy többet tudnak.

A döntőben pedig szurkolok a jó fociért, de majdnem biztos vagyok benne, hogy nézhetetlen bekkelés lesz végig a Matracosoktól durvasággal karöltve. Legszívesebben egyik csapatnak sem szurkolnék, egyik antipatikusabb, mint a másik, de nem örülnék neki, ha a Real ennél is jobban elhúzna a Bajnokok Ligája/BEK győzelmek viszonylatában, másrészt mégiscsak ők az örök rivális. A meccset úgyis megnézem, akkor pedig nyerje meg az Atletico... Ellenben ha tippelnem kéne, akkor a Real Madridot mondanám.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Petr 2016.05.04. 23:22:42-kor.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2016.05.04. 23:16:25

Nero. írta:
Remélem a Real ellen is hozzák a stílusukat bár ez nem lehet kérdés. :D
Remélem is, és ezzel nyerjék meg a BL-t.
Aztán ugyanazért sírnának, amin mi fel voltunk háborodva, és röhögtek rajtunk.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.05.04. 23:13:38

Hihetetlen hogy egy ilyen hullagyenge Cityt is ilyen nehezen megverő Real Madrid ott lehet egy BL(!!!!) döntőben, ilyen ágon.....

Mi oda-vissza vertük őket mindenféle nehézség nélkül, és akkor jobbak voltak.
Odaát azzal jönnek hogy "jajj de amikor a Barca kapta őket akkor mennyire erősnek számított a City"

JA... Csak mi a legjobb 16 között kaptuk a számukra egész ágon legnehezebb csapatot, ami azért sokmindent elmond a dologról....Nameg az a City jóval közelebb állt a PL győztes Cityhez mint a mostani..

Még jóhogy egy zsák pénzt a Realra raktam, különben most mégidegesebb lennék :roll:
Nero.
Llegenda del Barça

2016.05.04. 23:12:40

visca el barca írta:
Vakmacska írta:Simeone bedobna egy labdát, menne a fetrengés, mint ellenünk.
oh, ne félj, ha azon a türhőn múlik kettőt is bedob. lesz akkora fetrengő show amit Te még életedben nem láttál :lol:
Amennyire kezdenek eldurvulni folyamatosan és egyre többet engednek meg maguknak, azon se lepődnék meg ha jövőre már gázpisztollyal lövöldöznének a bírókra ha nem tetszik valami.
Remélem a Real ellen is hozzák a stílusukat bár ez nem lehet kérdés. :D
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
rhuni
Jugador del Barça

2016.05.04. 23:11:48

Real tudott volna ritmust váltani ha kellett volna sztem, lehoztak ehelyett ilyen biztos focit, ami vmennyire kockázatos volt, mert egy gólt lehet találni, de bejött.
Én igazából emiatt vagyok elégedett. Most az egyszer nem lógott ki a csapat fele mint tavaly a Juve ellen pl. egyedül Jesé volt gyenge az első félidőben, meg Hámesz, de ő ebbe a rendszerbe annyira illik mintha dízel autóba benzint öntenél. Cityre meg lehet mondani hogy nevetséges volt, de a védekezésük PL-ben sokkal gyengébb mint amit mutattak a két elődöntőn.
Elől kevesek voltak viszont. Agüero 180 percre szépen eltűnt.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2016.05.04. 23:11:26

TripleH írta:
ZBarca írta: De egyébként nem érdekel, mert itt egy kis fun fact: mikor madridi házidöntőt rendeztek a BL-ben, a Barcelona mindig triplázott a rákövetkező szezonban.

Ennyi! 8) Jó éjt mindenkinek!
Mi az, hogy mindig triplázott, 2014ben volt házidöntő és eddig 2x triplázott összesen a Barca az első elött pedig nem madridi házidöntő volt. :D
Úgy értettem, hogy mikor a két madridi csapat játszotta a BL döntőt, akkor a következő szezonban mi mindent megnyertünk. Tudom, hogy ilyen eddig csak egyszer történt, de ez már csak részletkérdés. 8) :mrgreen:
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.05.04. 23:10:50

Remélhetőleg az EL még tartogat valami focit magában idén, mert én a BL döntőtől már nem várok sokat. Atma rugdalózik és időt húz majd a bekkelés mellett, a Realtól meg ívelgetést várok egy 20-25 percnyi középen való meddő próbálkozás után.

Fun Fact: Az a csapat, amelyik Pep aktuális csapatát kiütötte, az eddig mindig behúzta a BL-t.
ferninho írta:Egyértelműen látszott, hogy a Realban több van, sokkal több helyzetük is volt, ezért se értem itt minek van ennyire lehordva itt a Madrid.
Vezetést szereztek onnan meg lehoztak egy biztonsági focit, de olyat ahol egyértelműen domináltak és gólhelyzetek is voltak.
Hát, én egy BL elődöntőn focit is vártam volna, ehelyett 180 perc alatt kaptam egy nagy adag semmit. Minden féle irónia nélkül mondom, hogy a nyári felkészülési meccsetek a City ellen színvonalasabb volt, mint ez a párharc.

A döntő szerintem is más lesz amúgy, ott egy élesebb Realt fogunk látni - mondjuk jó meccs az se lesz szerintem -, de én ilyen szagtalan párharcot nem láttam még. Volt már rá példa, hogy 1 öngóllal jusson tovább valaki 2 meccs alatt..? City is 0 kaput eltaláló lövéssel zárt..

Nevetséges volt, remélem minél hamarabb elfelejtem ezt a 2 találkozót. És ez nem a Realnak szól, mielőtt félreértenéd, hanem annak a ténynek, hogy BL elődöntő címszóval ezt kaptuk a képünkbe 2 meccsen.. :D
TripleH írta:Mi az, hogy mindig triplázott, 2014ben volt házidöntő és eddig 2x triplázott összesen a Barca az első elött pedig nem madridi házidöntő volt. :D
1-ből 1.. :D
TripleH
Entrenador del Barça

2016.05.04. 23:08:46

Ez a City megérett a szétdarabolásra, szerintem kell nekik vagy 6-7 új alapember, mert valami borzalom, van 2-3 ember aki tud focizni azt szevasz.
ferninho
Madridista

2016.05.04. 23:01:00

Ez a City nevetséges volt, annyi helyzetük volt meg lehetősêgük, amennyinek kb minimum lennie kell egy csapatnak, azzal se tudtak élni.

Első fêlidőben már röhögtem kb mekkora a sebesség különbség a kêt csapat között még gondolkozásban is.
City KP hármasa inkább hasonlított 3 fatörzsre kb. Yayát sajnáltam is, kora egyik legjobb középpályása, kár hogy felette is eljárt az idő.

Egyértelműen látszott, hogy a Realban több van, sokkal több helyzetük is volt, ezért se értem itt minek van ennyire lehordva itt a Madrid.
madridista
TripleH
Entrenador del Barça

2016.05.04. 23:00:15

ZBarca írta: De egyébként nem érdekel, mert itt egy kis fun fact: mikor madridi házidöntőt rendeztek a BL-ben, a Barcelona mindig triplázott a rákövetkező szezonban.

Mi az, hogy mindig triplázott, 2014ben volt házidöntő és eddig 2x triplázott összesen a Barca az első elött pedig nem madridi házidöntő volt. :D
hajnesz
Entrenador del Barça

2016.05.04. 22:58:03

A legszomorúbb az egészben, hogy a Tico középpályája 10x kreatívabb, mint a Cityé, mégse öltek bele 1milliárd eurót.
Fernando, Fernandinho, Sterling, Mangala... Életfogytiglanra itélném, aki ezeknek játékra engedélyt adott.
Megérdemelte a Real, de Guardiola a fellegekbe emelkedik, ha ebből a csapatból kihoz valamit...
Agüerot is eddig csak a PL kiesők ellen láttam ficánkolni, egyedüli épkézláb játékosuk a Silva, akinél nem sír a labda.
A mai meccs pozitív meglepetése a 4 védő,és Hart sokkal rosszabbra számítottam a meccsek előtt.
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.05.04. 22:57:16

Alfa írta:Bármennyire is utálom a Realt amikor megérdemelten ér el valamilyen sikert azt eltudom ismerni és örülni nyilván nem tudok neki, de mérges sem vagyok. Na de most. Annyira undorító, hogy ez a Madrid bejutott a döntőbe, mindjárt kidobom a taccsot. Az, hogy milyen ágon jutottak be az egy dolog, de az, hogy egy ilyen semmi focit bemutató City ellen egy öngóllal jussanak tovább... Nem az bűn amikor az Atletico egy gyengébb képességű kerettel ilyen focit játszik hanem amikor a világ legdrágább játékosállománnyal rendelkező csapat csinálja ugyanezt.

Milánóban meg lesz lőve real mert a Tico ellen muszáj lesz nekik focizni, és hát eddig komolyabb csapat ellen még ez nem sikerült nekik. Ha nem lesz vmi óriási nagy szerencséje a realnak (amire lássuk be kevés az esély) akkor sima Atletico győzelem lesz. Ez a csapat nem fog gólt lőni Oblakéknak az tuti (persze csak akkor ha az ilyen 5 emberen megpattanós gólokat nem számítjuk)
Mert a szívedre hallgatsz és nem az eszedre. A Realnak bőven vannak olyan játékosai akik képesek eldönteni a meccset. Egyébként még bajnokesélyesek is. Szóval Zidane lehet az év edzője a végén.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2016.05.04. 22:55:36

Szerintem mindent elmond a párharcról, hogy a Real egy öngóllal jutott tovább, a Citynek pedig nem volt kaput eltaláló lövése a visszavágón...

De egyébként nem érdekel, mert itt egy kis fun fact: mikor madridi házidöntőt rendeztek a BL-ben, a Barcelona mindig triplázott a rákövetkező szezonban.

Kép
Alfa
Entrenador del Barça

2016.05.04. 22:51:32

Bármennyire is utálom a Realt amikor megérdemelten ér el valamilyen sikert azt eltudom ismerni és örülni nyilván nem tudok neki, de mérges sem vagyok. Na de most. Annyira undorító, hogy ez a Madrid bejutott a döntőbe, mindjárt kidobom a taccsot. Az, hogy milyen ágon jutottak be az egy dolog, de az, hogy egy ilyen semmi focit bemutató City ellen egy öngóllal jussanak tovább... Nem az bűn amikor az Atletico egy gyengébb képességű kerettel ilyen focit játszik hanem amikor a világ legdrágább játékosállománnyal rendelkező csapat csinálja ugyanezt.

Milánóban meg lesz lőve real mert a Tico ellen muszáj lesz nekik focizni, és hát eddig komolyabb csapat ellen még ez nem sikerült nekik. Ha nem lesz vmi óriási nagy szerencséje a realnak (amire lássuk be kevés az esély) akkor sima Atletico győzelem lesz. Ez a csapat nem fog gólt lőni Oblakéknak az tuti (persze csak akkor ha az ilyen 5 emberen megpattanós gólokat nem számítjuk)
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Vakmacska
Llegenda del Barça

2016.05.04. 22:46:10

visca el barca írta:
oh, ne félj, ha azon a türhőn múlik kettőt is bedob. lesz akkora fetrengő show amit Te még életedben nem láttál :lol:
vajh milyen oddsot adnak arra, hogy több fetrengés lesz, mint ellenünk? Az mennyi is volt az első meccsen? 31 perc?
MessiCesc
Capitá del Barça

2016.05.04. 22:45:40

Ha belegondoltok szepen megvolt ez bundazva az ertelmes csapatokat (Bayern Atletico Barca Juve) minden korben egyberaktak es szepen ugyeltek ra h minden korben legyen egy hokicsapat majd a Realnak...
Imadom ezt a sportagot se gyulolom ezt a csapatot a megbundazott meccsektol/menetelesektol Ronciig at Perezig... A futball kudarca lesz ha ez a csapat megnyeri a BLt
visca el barca
Presidente del Barça

2016.05.04. 22:43:44

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.05.04. 22:43:04

RM kézben tartotta a meccset és amikor akart ritmust váltott nem tudtak ezzel mit kezdeni az angolok. Hátul is elég pontatlanok voltak, s az átadott területtel sem tudtak mit kezdeni a Real megfogta őket. Volt egy Agüero lövés, de ezen kívül nem tudtak mit kezdeni a labdával. Ilyen meccset vártam, de azt hittem hosszabbítás után lesz 1:0. :D A sorozatot meg nyugodtan átlehetne nevezni Spanyolok Ligájának. :D Úgyse csak bajnokok indulnak, szuper liga meg hasonlók csak utánzat. :D

Döntőben én esélyesebbnek tartom az Atleticot, mert ők is képesek ilyen ritmusváltásokra mint a Real, de hátra fele és főleg középpályán szerintem erősebbek. Egymás ellenik is ezt mutatják nekem, s az egymás ellenieken abszolút az volt, amit őt akartak. Két éve még benne volt, hogy első döntő, idegesség, sérülések. Most úgy érzem ott van a plusz motiváció az elvesztett döntő miatt és rutinosabbak két évvel. Nagyon kemény döntőt várok, de Atletico sikert a végén. Meglátjuk.

Holnap meg Sevilla-Villarreal és bezárul a kör. :D
Kép
Kép
Kép
Vakmacska
Llegenda del Barça

2016.05.04. 22:42:15

bevallom talán az lenne a legjobb, ha az ATMA nyerne, Simeone bedobna egy labdát, menne a fetrengés, mint ellenünk.
mahitoo
Entrenador del Barça

2016.05.04. 22:40:58

Jó eséllyel idén lesz az első BL döntő, amit nem fogok nézni. #-o A Real persze a Citynél jobban megérdemelte a döntőt. A City a legjobb 16-ot sem érdemelte volna meg ezzel a teljesítménnyel. Nem tudok mit mondani, vicc.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.05.04. 22:39:30

Minosegi parharc volt, egy felejthetetlen futballelmennyel lettem gazdagabb ez utan a 180 perc utan. Koszonom a ket csapat jatekosainak.. Vegen Hamesz melto lezarast adott a parharcnak.. :lol:
Vakmacska
Llegenda del Barça

2016.05.04. 22:37:13

néha elgondolkodok rajta, hogy csak azért jutnak be ilyen nulla csapatok, hogy a real besétáljon a döntőbe?

borzalmasan gyenge meccs volt, egy makkeros góllal
Kovbal88
Entrenador del Barça

2016.05.04. 22:36:12

Impotens City :) =D>
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2016.05.04. 22:33:33

30. perctől már nem nézem, nem tudom hogy nyomják,de ez az 1-0ás összetett nem túl combos, persze cél elérve. Egy öngóllal, teszem hozzá halkan.

Döntőre kíváncsi vagyok, azért az atletico sem győzött meg tegnap (odavágón inkább),hogy képesek megverni a realt. Ha két meccs lenne akkor azt mondanám talán,mert akkor elég a gyáva taktika, meg Xre hozni a párharcot, egy döntőben nem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2016.05.04. 22:40:34-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Válasz küldése