Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Tökmindegy mert legfeljebb meghal a Real támadójátéka, de attól még ez az impotens City még egy átkozott helyzetig se fog eljutni.Vakmacska írta:Na szép lenne, ha zselét és belest le kellene cserélni
Erről eszembe jutott hogy serdülőben csináltam egy megkerülőst, partjelző behúzta lesnek.La Pulga írta:Ezt a felállást Pellegrini, hogy gondolta? Agüero kicselezi az öt vedőt, passzol magának és gólt lő?
Persze, de igazabol tavaly mi se panaszkodhattunk egyaltalan a serulesekre.. PSG elso meccsen nem volt Verratti es Ibra - ott mar el is dontottuk -, Munchennel nem volt Ribery es Robben se, konkretan nem voltak szelsoik - pedig ott azert zavarba hozhatok vagyunk altalaban -, meg nem is tudom meg mik voltak. Egyertelmuen megerdemeltuk a tavalyi jatekunkkal a gyozelmet, de a szerencsefaktor is benne volt nalunk is, mint ahogy a Realnal is - bar azt se felejtsuk, hogy Benzema pl kidolt, pedig baromi fontos lancszeme ennek a Madridnak. De az is latszik sajna, hogy ez a meccs nem Kompany miatt megy majd el, hanem mert mas szintet kepvisel a ket egyuttes. A jatek eddigi kepe alapjan kb csoda kene ahhoz, hogy a City menjen tovabb.mahitoo írta:Nem, csak pont azon gondolkodtam, hogy a Real-Atleti döntőn ugye rögtön megsérült Costa az elején. Múltkor Draxler. Erre eltelik pár perc, kidől Kompany.

Jó, de nekünk az emberfölény is ritkán segít, meg a tizik sem.palesz77 írta:Mondjuk ellenunk is kidolt a fel vedelmuk elozetesen, aztan ugy se sikerult tovabbmennunk sajna.mahitoo írta:Vajon az Atletiből ki fog megsérülni a döntőben, vagy addig?Nem igaz, hogy még ezekkel a dolgokkal is mákjuk van.
Mondjuk ellenunk is kidolt a fel vedelmuk elozetesen, aztan ugy se sikerult tovabbmennunk sajna.mahitoo írta:Vajon az Atletiből ki fog megsérülni a döntőben, vagy addig?Nem igaz, hogy még ezekkel a dolgokkal is mákjuk van.

Vajon az Atletiből ki fog megsérülni a döntőben, vagy addig?palesz77 írta:En is 2-2-ben biztam amugy, de asszem most dol el a parharc vegleg Kompany kivalasaval.. Kb akkora ervagas ez, mint Draxler volt a Wolfsburgnak.