Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ebben közel sem lennék biztos, egyelőre ez az 1 darab kiemelkedő szezonjuk volt, pedig nem olyan fiatal egyik sem. Simán benne van az is, hogy belőlük is egy szezonos játékos lesz. Hányan süllyedtek már egy jó év után a középszerűségbe.Amúgy legalább három játékosuk van akik szerintem meghatározó lesz az európai fociban.Mahrez és Kanté mindenképp.
Pont ez a csoda!Az hogy amikor ilyen szinten elment a pénz irányába a foci egy lesajnált edző semmire se való játékosokkal képes volt a nagy PL és az über milliardos csapatok fölé nőni.Nem volt szép játék se jó mégis folyamatosan fent tudták tartani a formájuk és amikor már látszott hogy nyerhetnek is egyben maradtak.Ez kb. olyan mintha a Lugo negnyerné a másod osztályt aztán két évvel később a La Ligát.És az hogy a nagy csapatok gyengelkedtek is nonszensz.A City az MU a Chelsea konkrétan úgy állt a bajnoksághoz hogy a nevük meg az anyagi hátterük alapján alanyi jogon jár.Elvben nem is hülye edzőkkel.Az Arsenal csak hozta amit szokott (tud).Egyedül a Tottenham próbált felnőni a feladathoz a nagy csapatok közül.Erre pedig jött egy középcsapatnak sem igazán nevezhető alakulat és győzött.Ez a foci és az akarás diadala nem a pénzé és korszakos zseni játékosok hadseregéjé.Leon írta:Nagy szó hogy egy középcsapat megnyerte a PL-t de én a legkevésbé sem szurkoltam nekik és nem is vagyok elájulva tőlük. Az összes nagy csapat a nevéhez méltatlanul végigbugdácsolta a szezont...
Mivel nyáron úgyis széptlopják a Leicestert,aranyáron megveszik tőlük az egyszezonos csodagyerekeket, a csapat jövő ilyenkorra megint a tabella alsó végén találja magát!

Amúgy viccen kívül simán jó lehetne nálunk. Nagyon ügyes játékos látszik minden mozdulatán hogy a vérében van a foci, ez Spanyolországban mégjobban kijönne. De 40 alatt nem úsznánk meg úgy hogy kizártnak tartom. Pedig jobb ötlet mint mondjuk Gameiro.

S.Agüero írta:Jövőre ők az első kalaposak, grat nekik.
Nem hinném, hogy sok drukker lenne, de semleges szurkolók általában örülni tudnak egy kisebb nevű, szerényebb költségvetésű, előzetesen esélytelennek tartott csapat sikerének. Nem értem, mi ezzel a probléma.messideco írta:
Azért ezt nem hinném. Egy olyan sorsolással, mint amit idén Real pajtásék kaptak ők is simán 4-be mehetnek, vagy akár döntőbe.Könnyen lehet, hogy jövőre nem lesz angol csapat a 8 között.

Filmbe illő történet. Nem csodálkoznék, ha pikk-pakk készítenének is egy mozit belőle.Boixos írta:nagyon örülök a lcfc bajnokságának és annak is, hogy az öregnél megtört a jég!
egy rendkívűl szimpatikus ember ért oda azzal a brigáddal, akikkel a legirreálisabbnak nézett ki a szitu! nagyon kemény!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
érdemes az összes cikket elolvasni a témában arról, hogy mennyiért csinálták ezt az egészet, arról, hogy pl mahrezt 5 kilóért vették (ha jól láttam), meg arról, hogy vardy 5 éve még a szurkolói verekedései miatt nyomkövetővel a bokáján élte a kis életét kocsmáról, kocsmára.
most meg a legjobb angol csatár.![]()