Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Szerintem nálunk nem igazán élne meg. Szélsőként nem tudom mennyire menne neki, ha Neymar nem lenne, akkor meg a balszélen kéne alakítani, ami még kevésbé feküdhet, mert Messit nem túrja ki. Ő a legjobban a kétcsatáros játékban tud kitűnni, Torres-szel pedig jól elvan, szerintem ebben a helyzetben tudja és hozza is ki a mximumot. Tegnap mondjuk a gólján kívül nem sokra emlékszem tőle, az első félidőben talán egyszer hallottam a nevét. Nem leszólva, mert én is kedvelem a gyereket, az ATMA-ból talán leginkább, emellett technikás is, de itt kételkednék benne.palesz77 írta:Messias2: Az a baj, hogy a jatekosok is igy gondoltak szerintem, meg is lett az eredmenye..![]()
Tegnapihoz kicsit meg lehiggadva. Griezmann szintet lepett iden ismet, eddig az volt a gond vele, hogy a fontos meccseken rendre eltunt, nem kell ecsetelnem gondolom, hogy miert is nincs igy iden.. Nagyon jo a srac, ha nem lenne MSN, nalunk is elnezegetnem, kivancsi vagyok meg tudjak-e tartani a nyaron.
palesz77 írta:Koke meg szinten jobb lett szerintem, tavaszra legalabbis nagyon feljavult. Nem a jateka osszkepeben - abban jo volt eddig is igazabol -, hanem az en "maniamban", sokkal tobb open-play helyzetet teremt. Most is, egy olyan meccsen, ahol koze nem volt az Atleticonak a tamadasokhoz, volt egy jo kiugratasa ami epphogy les lett, de 100%-os ziccerbe hozta Torrest, egy jo ivelese a semmibol, amibol szinten fejelni tudtak, es a gol elott is o inditotta be Griezmannt uresbe, aki aztan letette Torresnek, a tobbit meg tudjuk mar. Kivancsi lennek ra is egy jatszo csapatban, szerintem lehetne jobb a mostaninal is meg, meg ha Verratti szintu tehetsegnek nem is tartom. De ha ezt a szintet meg kicsit emelni tudja, es marad ez a mezonymunkaja es "golponterzekenysege" - de szep szot talaltam ki-, akkor egyertelmuen a legszukebb elitben lesz a helye a kozeljovoben a kk-k kozott.
Ez amúgy rengeteget dob a City esélyein, hogy nem lesz Casemiro, viszont visszatér a másik oldalt a jó öreg Yaya. Nem is értem, miért nem pakolta be inkább Kovacicot a brazil helyére. Ez a kp. így védekezésben nagyon harmatos lesz. Anno a csoportmeccsen is közel voltak hozzá, hogy elverjék őket gyerünk City!!!rhuni írta:Modric Kroos és Isco aki 10-ből 9-szer nettó emberhátrány, 3 bivalyerős feka ellen, fincsi lesz.

silva az első meccsen kidőlt, keretben sincspalesz77 írta:Ha De Bruyne, Agüero és Sivla jó napot fognak ki

Akkor ma Nostradamus?S.Agüero írta:A nagy viták közepette csak úgy idebiggyesztem ezt.S.Agüero írta:Tippem mára :
Félidőben 1-0 a Bayernnek, második félidőben egyenlít a Tico, és a végén még vág egyet a Bayern.

Döcögősen is jó volna.Ma valószínűleg a Real megy tovább és simán.
Ez ilyen örök "vita" lesz, de pl egy Malmö vagy Bate ellen nem lehet pihentetni? Hányszor van az hogy alig várják már hogy 4 meccset meglehet nyerni és utolsó két fordulóra meg lehet felrakni a B csapatokat. Nálunk pl Sampernek sokáig így volt hivatalos felnőtt meccse, hogy játszott a BL-ben mikor már mindegy volt. 13 meccs van a BL-ben. Negyedik kalaposak meg nem a legerősebbek szoktak lenni,d e legyen így hogy ők is és 13 meccs. Na hát a Ligában is van ennyi nehéz meccs, a nyakamat rá. És főleg azt mondod kiveszed az adott csapat két riválisát (Atletico-Barca-Real) megkapod Európa top5 csapatának három tagját.daffy írta: Azzal viszont nem értek egyet,hogy a bajnokságban 38 meccsen kell kiegyensúlyozottan játszani,mert nem kell. A Barca-Real-Atletico hármasnak az egymás elleniktől eltekintve a maradék 34-34 meccs ""edzőmeccs"" és tartalékosan is hozni kell. Legalább 15 meccsen a 38ból lehet pihentetni. A bl-ben nem lehet.

nyilván az, de gondolom ha választani kellene a real szurkolóknak, hogy egy wolfsburg-mancity ágat kapjanak, vagy egy barca/atleti/bayernt, gondolom mindenki az előbbit választaná. ez a kettő amit a real kapott, valdd be őszintén h nagyjából egy erős EL szint... egy dortmund/sevilla/spörsz ellen jobban megizzadtatok volna, mint ezen két kókler csapat ellen.Chino írta:Nem irigység vagy hasonló, de a Real például egy Roma, Wolfsburg, MC vonalon juthat a döntőbe, ami sokkal kisebb bravúr, mint bajnokságot nyerni.

Mondjuk az előző szezon, illetve a veretlenségi széria, bajnokság állás stb. bőven adott okot a nagyképűségre.daffy írta: Jutott egy örök vesztes Arsenal,majd egy Atletico,akik ellen hatalmas volt az arc(akár csak a klasszikuson). Ez nem kifejezetten neked szól,de már-már bicskanyitogató a nagyképűség a semmire.
Sry. Én még pár napja azt olvastam, hogy nem fog játszaniBarcafanTomee írta:
Ronaldo kezdeni fog, elvileg 100%-os. 1-2 gól úgyis bepattan róla mint a Wolfsburg ellen. 2 vagy 3-0át tippelek. Nem tudom elképzelni, hogy ez a City döntőzzön, sajnos ezt a realt sem tudtam elképzelni, annyit azért nem javultak Zidane-al sem. Rém gyenge ez az ág. Akkor látnék kis esélyt a City továbbjutására ha Yaya még a régi fényében tündökölne, de már messze van attól..

prodaffy írta:Ez pro vagy kontra?visca el barca írta: ronaldo kezdő lesz, nem értem miről beszélsz-
Játszott a vb-n is sérülten,nem tette zsebre a válogatott.

Ronaldo kezdeni fog, elvileg 100%-os. 1-2 gól úgyis bepattan róla mint a Wolfsburg ellen. 2 vagy 3-0át tippelek. Nem tudom elképzelni, hogy ez a City döntőzzön, sajnos ezt a realt sem tudtam elképzelni, annyit azért nem javultak Zidane-al sem. Rém gyenge ez az ág. Akkor látnék kis esélyt a City továbbjutására ha Yaya még a régi fényében tündökölne, de már messze van attól..Alfa írta:A Real a nagy esélyese ennek a párharcnak, de Casemiro Benzema és Ronaldo hiányával már meleg lehet a pite.