Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor ma Nostradamus?S.Agüero írta:A nagy viták közepette csak úgy idebiggyesztem ezt.S.Agüero írta:Tippem mára :
Félidőben 1-0 a Bayernnek, második félidőben egyenlít a Tico, és a végén még vág egyet a Bayern.
Döcögősen is jó volna.Ma valószínűleg a Real megy tovább és simán.
Ez ilyen örök "vita" lesz, de pl egy Malmö vagy Bate ellen nem lehet pihentetni? Hányszor van az hogy alig várják már hogy 4 meccset meglehet nyerni és utolsó két fordulóra meg lehet felrakni a B csapatokat. Nálunk pl Sampernek sokáig így volt hivatalos felnőtt meccse, hogy játszott a BL-ben mikor már mindegy volt. 13 meccs van a BL-ben. Negyedik kalaposak meg nem a legerősebbek szoktak lenni,d e legyen így hogy ők is és 13 meccs. Na hát a Ligában is van ennyi nehéz meccs, a nyakamat rá. És főleg azt mondod kiveszed az adott csapat két riválisát (Atletico-Barca-Real) megkapod Európa top5 csapatának három tagját.daffy írta: Azzal viszont nem értek egyet,hogy a bajnokságban 38 meccsen kell kiegyensúlyozottan játszani,mert nem kell. A Barca-Real-Atletico hármasnak az egymás elleniktől eltekintve a maradék 34-34 meccs ""edzőmeccs"" és tartalékosan is hozni kell. Legalább 15 meccsen a 38ból lehet pihentetni. A bl-ben nem lehet.
nyilván az, de gondolom ha választani kellene a real szurkolóknak, hogy egy wolfsburg-mancity ágat kapjanak, vagy egy barca/atleti/bayernt, gondolom mindenki az előbbit választaná. ez a kettő amit a real kapott, valdd be őszintén h nagyjából egy erős EL szint... egy dortmund/sevilla/spörsz ellen jobban megizzadtatok volna, mint ezen két kókler csapat ellen.Chino írta:Nem irigység vagy hasonló, de a Real például egy Roma, Wolfsburg, MC vonalon juthat a döntőbe, ami sokkal kisebb bravúr, mint bajnokságot nyerni.
Mondjuk az előző szezon, illetve a veretlenségi széria, bajnokság állás stb. bőven adott okot a nagyképűségre.daffy írta: Jutott egy örök vesztes Arsenal,majd egy Atletico,akik ellen hatalmas volt az arc(akár csak a klasszikuson). Ez nem kifejezetten neked szól,de már-már bicskanyitogató a nagyképűség a semmire.
Sry. Én még pár napja azt olvastam, hogy nem fog játszaniBarcafanTomee írta:
Ronaldo kezdeni fog, elvileg 100%-os. 1-2 gól úgyis bepattan róla mint a Wolfsburg ellen. 2 vagy 3-0át tippelek. Nem tudom elképzelni, hogy ez a City döntőzzön, sajnos ezt a realt sem tudtam elképzelni, annyit azért nem javultak Zidane-al sem. Rém gyenge ez az ág. Akkor látnék kis esélyt a City továbbjutására ha Yaya még a régi fényében tündökölne, de már messze van attól..
prodaffy írta:Ez pro vagy kontra?visca el barca írta: ronaldo kezdő lesz, nem értem miről beszélsz-
Játszott a vb-n is sérülten,nem tette zsebre a válogatott.
Ronaldo kezdeni fog, elvileg 100%-os. 1-2 gól úgyis bepattan róla mint a Wolfsburg ellen. 2 vagy 3-0át tippelek. Nem tudom elképzelni, hogy ez a City döntőzzön, sajnos ezt a realt sem tudtam elképzelni, annyit azért nem javultak Zidane-al sem. Rém gyenge ez az ág. Akkor látnék kis esélyt a City továbbjutására ha Yaya még a régi fényében tündökölne, de már messze van attól..Alfa írta:A Real a nagy esélyese ennek a párharcnak, de Casemiro Benzema és Ronaldo hiányával már meleg lehet a pite.
Ez pro vagy kontra?visca el barca írta: ronaldo kezdő lesz, nem értem miről beszélsz-
ronaldo kezdő lesz, nem értem miről beszélsz-Alfa írta:A Real a nagy esélyese ennek a párharcnak, de Casemiro Benzema és Ronaldo hiányával már meleg lehet a pite.
Nem nem,távolról sem erre gondoltam,sőt,egyet is értek jellemzően az általad előbb leírtakkal. Csak arra próbáltam célozni,hogy nem véletlenül vannak itt a gyengének titulált csapatok.Chino írta:Ha ez neked nagyképűség, akkor nem tudok mit mondani.
Nem egyáltalán nem irigység. Csupán egy megállapítás. A 2. helyezettek? Tavaly. Jelenleg 3. a Roma, a gyakorlatilag egycsapatos olasz bajnokságban jelenleg.daffy írta:Szerintem de,pont ez az irigység. Ha a Barca jutott volna tovább,akkor itt olvasnám(ahogy már korábban is volt) a letojom,meg a senkit nem érdekel szöveget. Az olasz,a német és az angol bajnokság 2. helyezett csapatai voltak az ellenfelek. vagyis az elméletileg 5 legerősebb bajnokságban top csapatnak számítók. Jobb lett volna egy hulla gyenge MU vagy egy Chelsea,esetleg Dortmund? Ha igen,akkor miért nem ők voltak ott,miért a lúzer banda? Vagy akár ti? Jutott egy örök vesztes Arsenal,majd egy Atletico,akik ellen hatalmas volt az arc(akár csak a klasszikuson). Ez nem kifejezetten neked szól,de már-már bicskanyitogató a nagyképűség a semmire. Valóban,lehetett volna nehezebb,de a legjobb 4-8 között ne nézzünk már le csapatokat. Ma a city is nagyon simán ejtheti ki a Realt. Messze nem olyan rosszak ők és a Real messze nem olyan jó. Arról nem is beszélve,hogy egy esetleges Real - ATM döntőben nem a fehéreket fogadnám meg tippmixen.Chino írta: Nem irigység vagy hasonló, de a Real például egy Roma, Wolfsburg, MC vonalon juthat a döntőbe, ami sokkal kisebb bravúr, mint bajnokságot nyerni.
A hétvégén tartalékosak voltak. Mi baj az egy kapuralövéssel? Elég az,ugye Simeone?visca el barca írta:daffy írta:Messze nem olyan rosszak ők![]()
láttad a 7végi meccsüket, vagy a real elleni 0:0-t, ahol 1 kapuralövésük volt 90 perc alatt?
daffy írta:Messze nem olyan rosszak ők
Szerintem de,pont ez az irigység. Ha a Barca jutott volna tovább,akkor itt olvasnám(ahogy már korábban is volt) a letojom,meg a senkit nem érdekel szöveget. Az olasz,a német és az angol bajnokság 2. helyezett csapatai voltak az ellenfelek. vagyis az elméletileg 5 legerősebb bajnokságban top csapatnak számítók. Jobb lett volna egy hulla gyenge MU vagy egy Chelsea,esetleg Dortmund? Ha igen,akkor miért nem ők voltak ott,miért a lúzer banda? Vagy akár ti? Jutott egy örök vesztes Arsenal,majd egy Atletico,akik ellen hatalmas volt az arc(akár csak a klasszikuson). Ez nem kifejezetten neked szól,de már-már bicskanyitogató a nagyképűség a semmire. Valóban,lehetett volna nehezebb,de a legjobb 4-8 között ne nézzünk már le csapatokat. Ma a city is nagyon simán ejtheti ki a Realt. Messze nem olyan rosszak ők és a Real messze nem olyan jó. Arról nem is beszélve,hogy egy esetleges Real - ATM döntőben nem a fehéreket fogadnám meg tippmixen.Chino írta: Nem irigység vagy hasonló, de a Real például egy Roma, Wolfsburg, MC vonalon juthat a döntőbe, ami sokkal kisebb bravúr, mint bajnokságot nyerni.
Azért a BL-ben is van különbség. Nem irigység vagy hasonló, de a Real például egy Roma, Wolfsburg, MC vonalon juthat a döntőbe, ami sokkal kisebb bravúr, mint bajnokságot nyerni. Arról nem beszélve, hogy azt is megköszönhetik Fortunának, meg a PSG-nek, hogy első helyen jutottak tovább. Persze az általánosságot nézve több erős csapattal találkoznak a BL-ben.Kovbal88 írta: Szerintem a BL-t megnyerni sokkal nagyobb siker, mint a bajnokságot. Azért spanyolban három csapat, de inkább kettő esélyes mostanában a bajnoki címre, ez a Real és a Barca, bár úgy néz ki az Atletico is felnőtt hozzájuk. De a BL-re idén is legalább 5 csapatnak komoly esélye volt, és van legalább másik olyan három, amelynek reális. Meg lehet nézni, hány BL címet nyertek a csapatok és hány bajnokit az utóbbi években.
Bayern, Juventus, Real, Chelsea, Barcelona mind többször lett bajnok, mint ahányszor BL-t nyert. Szóval a BL-t sokkal nehezebb nyerni, mint bajnokságot. Illetve sokkal több a nézője, mint a bajnokságoknak.