Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Első bekezdés leesett hogy Gabi kezére gondolsz, mondjuk azzal hosszabbításra jöhettünk volna fel, itt meg nyilván akkor marad az 1:0 és más lehet. Érdekességképpen egyik sem volt olyan hogy ha jól ítélnek azzal automatikus rosszabbul állt volna az Atletico. De ez a megmagyarázás kategória gondolom.Petr írta: Szerinted ez normális? Legyen mindig korrekt, és nem lesz vitatéma. Röhej, hogy két csapaton is így verekedik át magukat.
Amiről beszélek nem a kockázatról szól, hanem a labdarúgásról. Mutassanak valamit a labdával egy kompetens csapat ellen több, mint öt percen keresztül, és én leszek itt az első, aki elnézést kér. Bár a cél az eredményesség, akkor sem vagyok képes elviselni ezt a harcmodort a rengeteg unfair cselekedettel, gerinctelenséggel és bírói segítséggel.

Nem érdekel...Petr írta:Ezt mondtammahitoo írta:Felé ment az indítás, teljesen mindegy, hogy utána belekapott-e valaki.
Ezt mondtammahitoo írta:Felé ment az indítás, teljesen mindegy, hogy utána belekapott-e valaki.Petr írta:Ha így is van, akkor megkérdezném: birtokolta, vagy belekapott? A válasz egyértelmű, így kérdés nélkül les, ne hordjunk össze balgaságokat...
Felé ment az indítás, teljesen mindegy, hogy utána belekapott-e valaki.Petr írta:Ha így is van, akkor megkérdezném: birtokolta, vagy belekapott? A válasz egyértelmű, így kérdés nélkül les, ne hordjunk össze balgaságokat...ZBarca írta:Griezzmann gólja pedig nem volt les, mert ha jól láttam Alaba még hozzáért a labdához mielőtt az a franciához került volna.
Teljesen egyetertek, mostmar csak az hoz lazba engem is, es ugyanigy drukkolok en is.ZBarca írta:Egyébként furcsa, de engem jelen pillanatban jobban érdekel az EL, mint a BL.A Liverpoolnak drukkolok, de egy spanyol házidöntő esetén sem lennék csalódott.
Így viszont még érthetőbb a dolog, hogy a saját stábtagjára volt ideges, hogy nem volt elég erélyes és nem tudott miatta cserélni. Kiment a labda, cserélni akart, de bedobták a labdát és ment a játék.Xanthor írta: De az nem UEFA-s ember volt, hanem az Atletico stábjából valaki. Itt van róla kép is.

Ha így is van, akkor megkérdezném: birtokolta, vagy belekapott? A válasz egyértelmű, így kérdés nélkül les, ne hordjunk össze balgaságokat...ZBarca írta:Griezzmann gólja pedig nem volt les, mert ha jól láttam Alaba még hozzáért a labdához mielőtt az a franciához került volna.
Szerinted ez normális? Legyen mindig korrekt, és nem lesz vitatéma. Röhej, hogy két csapaton is így verekedik át magukat.Bob_Marley írta:Nem egy dologra akarom ezt kihozni, de bírói segítség is olyan hogy adnak és elvesznek.

De az nem UEFA-s ember volt, hanem az Atletico stábjából valaki. Itt van róla kép is.Nero. írta:Szégyen... Így valószínűleg a Real ellen se lesz ott a döntőben. Tizenegyedik BL, óriási...TripleH írta: Ezt én nem tudom lökésként definiálni.
Mondjuk mutathatnának valamit a labdával, ha már labdarúgásnak hívják a sportágat. Értem, hogy ez az eredményes, de én és a legtöbb fociszurkoló ezt nem vagyunk hajlandóak elviselni. Tudom, hogy nem számít, de nekem ez nagyon fájó, hogy ezzel ott lehet lenni egy BL döntőben, ráadásul ennyi bírói hiba segítségével.Bob_Marley írta:És még annyit, hogy mit kéne játszaniuk, mikor 180 perc alatt 0 azaz 0 percig álltak kiesésre!
Akkor nincs miről beszélni.Bob_Marley írta:Les nem les meg nagyon centis volt, nem is tudok benne dönteni. Szerintem előrébb volt a teste a Griezmannak.
Szépen le kéne vinni 60 percre a játékidőt, mindig megállítani, mint a kéziben vagy a futsalban és ölhetik az időt. Viszont a legjobb lenne, hogyha ilyen végjátékban valaki "megsérül", amíg áll a játék, annak az idejét megtriplázná a bíró és annyi pluszban a ráadás. Ha a sok szimulálás miatt lenne plusz 20 perc, akkor lenne annyi.MessiNeymarSuarez írta:Naigen, a focitörténelem legérdekesebb BL döntője lesz ez...ZBarca írta:Sajnálom a Bayernt, mert szerintem a párharc nagy részében jobbak voltak az Atmánál és a továbbjutást is jobban megérdemelték volna.
Az Atmában pedig vannak számomra szimpatikus játékosok, viszont nagyon árnyalja a képet, hogy sokat buszoznak és néha egyes játékosok átmennek favágóba.
Minden esetre szerintem innen behúzzák, mert tényleg szervezettek, a Torres-Griezzmann páros pedig nagyon jól együttműködik, de rajtuk kívül is vannak veszélyes játékosaik.
Egyedül azt sajnálom, hogy számomra nem lesz szimpi csapat a döntőben.
Lehet választani, ki nyerjen?
Aki egy Európa-liga ággal jut be a döntőbe, vagy aki öli a focit?
Bőség zavara, nem is tudom melyiket válasszam, annyira sok érvek-ellenérvek vannak...

Naigen, a focitörténelem legérdekesebb BL döntője lesz ez...ZBarca írta:Sajnálom a Bayernt, mert szerintem a párharc nagy részében jobbak voltak az Atmánál és a továbbjutást is jobban megérdemelték volna.
Az Atmában pedig vannak számomra szimpatikus játékosok, viszont nagyon árnyalja a képet, hogy sokat buszoznak és néha egyes játékosok átmennek favágóba.
Minden esetre szerintem innen behúzzák, mert tényleg szervezettek, a Torres-Griezzmann páros pedig nagyon jól együttműködik, de rajtuk kívül is vannak veszélyes játékosaik.
Egyedül azt sajnálom, hogy számomra nem lesz szimpi csapat a döntőben.
Hatalmas +1!palesz77 írta: Bar igy lehet meg se nezem a dontot majd, ezt a "focit" nem akarom egy dontoben is nezni. Kiscsapatoknal amugy meg belefer, bar ott is utalom, de ezzel BL-t nyerni? Csoda lenne. Remelem mutatjak az utat a tobbi csapatnak majd, es egyre tobb hasonlo egyuttest lathatunk, oromfoci..
Ízlésbeli dolgokban nincs mit vitatkozni. Én nem azért védtem be őket, mert testszik, amit játszanak vagy én ezt a focit bírom, nekem az igazságérzetem bántja. Különben is minek próbálnának a világ legjobb zsugásai ellen joga bonitozni? Akkor 100 évente nyerhetnének 1 meccset bármelyik nagy ellen.mahitoo írta:Értem én amit mondtok, rengeteg munka van ebben a teljesítményben, elképesztő akarat és védekezés. De akkor is leírom. Nyert a NAGYBETŰS FUTBALL.![]()
Magyarázza neked a bús franc, úgyse akarod elfogadni akkor meg minek. Az Atletico se ezt játssza mindig, csak úgy van beállítva meg antifoci. De az talán a leglogikusabb ha nem egy meccset veszünk alapul és ez minden csapatra igaz. De egyébként elfogadom hogy nem a legjobb példa a Leicester!!!!! Arra akartam utalni, hogy szervezett foci, team effort az sokat jelent.csababarca írta:K.....
A sport erről szól, hogy kimész és legyőzd a másikat. Ezek úgy dolgoznak együtt csapatként, amit én komolyan mondom még nem láttam és igen emiatt is szerettem meg pl a Barcat is, mert rohadtul együtt mozogtunk. Ez a futball, csapatjáték. Begyakorolt elemek, s ki mondja fel jboban az iskolában. És akkor lehetek tőlem korlátolt is, mindig előjön a személyeskedés ha máshogy nem megy (nem neked írom) én szeretem az ilyet mikor ezt látom. Nem konkrétan a mai meccsre, mert mint írtam simán lehtett volna fordítva is a továbbjutás a végén, de összességében az idei év, de legfőképpen a finis egyértelműen az Atleticoé és azért mert rohadt nagy betűs csapat, ahogy együtt dolgoznak.Annyit mondj nekem, hogy te emiatt szeretted meg a focit, emiatt kezdted el nézni, és játszani. Ha igen, akkor rendben vagyunk.

Szégyen... Így valószínűleg a Real ellen se lesz ott a döntőben. Tizenegyedik BL, óriási...TripleH írta:Ezt én nem tudom lökésként definiálni.Bob_Marley írta:Szerintem is meglökte, mert nem engedték cserélni.

Ezt én nem tudom lökésként definiálni.Bob_Marley írta:Szerintem is meglökte, mert nem engedték cserélni.