Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026

Egyetértek. Bizonyára ebben hatalmas meló van, de akkor is undormány. Adöntőben közel állok ahhoz, hogy szurkoljak a Realnak. Komolyan. Ezek ne nyerjenek már bl-t...mahitoo írta:Egy dolog a defenzív és célfoci, de ez gusztustalan, amit az elmúlt pár meccsükön csinálnak. Lehet nekik tapsolni, de nekem nem ez a foci.
Kíváncsi lennék a Bayern szurkolók véleményére az Atleticoról. Ritka gyomorforgató társaság.Waleba10 írta:Simeone mindjárt agyonveri a tartalék bírót
Igen egyet értek.Ez az egész nagyon hatékony de undorító...mahitoo írta:Egy dolog a defenzív és célfoci, de ez gusztustalan, amit az elmúlt pár meccsükön csinálnak. Lehet nekik tapsolni, de nekem nem ez a foci.

Szerintem is meglökte, mert nem engedték cserélni.Vakmacska írta:Simeone megütötte a 4. birót?

Csak akkor ha bekaparnak még egyet.Vakmacska írta:Van igazság

Ez már csak nézőpont kérdése. Neked a bajnokság,nekem a bajnokok ligája fontosabb.Bob_Marley írta:Vége láthatatlan vita lenne, tudod mi az összehasonlítási alap? Bajnokságban mindig van ellenük meccsük és hányszor nyertek bajnokságot? Tőlem leakaszthatnak 21 BL címet is a hajukra meg a Bernabeúba meg tudom is én hova ha közben mikor játszunk ellenük és mikor valódi vetélytársak vagyunk akkor tíz évente benyelnek két bajnoki címet......Nero. írta:Szerintem meg azt nem lehetne kommentálni,ha mondjuk a Guardiola óta tartó időszakban 3-2 re állnánk BL címek terén ellenük. Kész vicc az erőviszonyok tekintetében. Én ízig-vérig Barcás vagyok,engem egy más csapat se érdekel kicsit se, de szív ügyem hogy a Reál lehetőleg ne nyerjen semmit,pláne blt ne egy ilyen nulla madrid...