Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Csak akkor ha bekaparnak még egyet.Vakmacska írta:Van igazság

Ez már csak nézőpont kérdése. Neked a bajnokság,nekem a bajnokok ligája fontosabb.Bob_Marley írta:Vége láthatatlan vita lenne, tudod mi az összehasonlítási alap? Bajnokságban mindig van ellenük meccsük és hányszor nyertek bajnokságot? Tőlem leakaszthatnak 21 BL címet is a hajukra meg a Bernabeúba meg tudom is én hova ha közben mikor játszunk ellenük és mikor valódi vetélytársak vagyunk akkor tíz évente benyelnek két bajnoki címet......Nero. írta:Szerintem meg azt nem lehetne kommentálni,ha mondjuk a Guardiola óta tartó időszakban 3-2 re állnánk BL címek terén ellenük. Kész vicc az erőviszonyok tekintetében. Én ízig-vérig Barcás vagyok,engem egy más csapat se érdekel kicsit se, de szív ügyem hogy a Reál lehetőleg ne nyerjen semmit,pláne blt ne egy ilyen nulla madrid...

Világ szégyene lesz(de leginkább az UEFA-é), ha képes ez a Real egy BL döntőt egy Roma-Wolfsburg-City ágon megnyerni, mikor kb kis túlzással az Europa liga legjobb 8 között örülnének a csapatok ilyen ellenfeleknek...Nero. írta:Szerintem meg azt nem lehetne kommentálni,ha mondjuk a Guardiola óta tartó időszakban 3-2 re állnánk BL címek terén ellenük. Kész vicc az erőviszonyok tekintetében. Én ízig-vérig Barcás vagyok,engem más csapat nem érdekel kicsit se, de szívügyem hogy a Reál lehetőleg ne nyerjen semmit,pláne blt ne egy ilyen nulla madrid...
Vége láthatatlan vita lenne, tudod mi az összehasonlítási alap? Bajnokságban mindig van ellenük meccsük és hányszor nyertek bajnokságot? Tőlem leakaszthatnak 21 BL címet is a hajukra meg a Bernabeúba meg tudom is én hova ha közben mikor játszunk ellenük és mikor valódi vetélytársak vagyunk akkor tíz évente benyelnek két bajnoki címet......Nero. írta:Szerintem meg azt nem lehetne kommentálni,ha mondjuk a Guardiola óta tartó időszakban 3-2 re állnánk BL címek terén ellenük. Kész vicc az erőviszonyok tekintetében. Én ízig-vérig Barcás vagyok,engem egy más csapat se érdekel kicsit se, de szív ügyem hogy a Reál lehetőleg ne nyerjen semmit,pláne blt ne egy ilyen nulla madrid...

ki mondta hogy nem tisztelem, csak érdekesség kép írtam, akkor legyen hogy elverte, és akkor nem vesszünk össze semminLG írta:Végre Lewa!![]()
Ha jobb formában van, akkor mondjuk már kb,. eldönthette volna a meccset.
Most már húzzák be! Nincs bajom az Atletivel, de a bajorok nagyot játszanak ma, és Pep is megérdemelné, mert rajta semmi nem múlik most szvsz.Igen, pontosan ezt a stílust érdemli tőlünk, respekt! Ja, nem.Na Guardiolat lecumiztatta

Igen, pontosan ezt a stílust érdemli tőlünk, respekt! Ja, nem.Na Guardiolat lecumiztatta
Érdekesség, hogy az utolsó 2 évben, amelyik csapat búcsúztatta, a Bayernt, az nyerte a Bl-tWaleba10 írta:Na Guardiolat lecumiztatta a 3 spanyol nagy, 3 év alatt a bl elődöntőkben... először a real, aztán mi, most meg a matrac, jövőre meg a cityvel az európa ligában meg majd a sevilla