Egyedül a hosszabbításra tudom azt mondani, hogy ott már tényleg felesleges és ne büntessük ezzel a hazai csapatot. lement 2*90 perc onnantól legyen tiszta lap.
És pont ez hogy miért most nem fordíthatnak, vagy mi?

Értem mire gondolsz, de hát pont ezt mondom hogy teszem azt 2-1 a vége akkor ne hosszabbítsunk még meg ilyenek. Legyen minél hamarabb eldöntve, s pont erre nagyszerű az idegenbeli szabály. És bakker ez hogy nehezebb fordítani, ezzel nem tudok most mit kezdeni mert pont erre van a szabály. Nehogy már az Atletico tegyen arról hogy otthon első meccsen nem kapott gólt és utána esetleg még idegenben is gólt lő akkor nehezebb fordítani az ellenfélnek. Ugyanazt tudom írni mint az első mondathoz. Valaki megtiltotta hogy gólt lőjön a Bayern az első meccsen? És pont így rövidülnek meccsek, hogy nem játszunk év végéig hanem oda-visszavágós és 2-2 eredmény esetén persze hogy menjen tovább az, aki nehezebb felkészülési körülmények között tudott gólt rúgni.
Hosszabbításra hangsúlyozom az túlzás szerintem is. Ott két meccsen volt "eldöntetlen", nem szabadna sújtani a hazait, mert érdemben nem tudták eldönteni. De 2*90 esetén hogy 1:0 és majd 1:2 az nálam egyértelmű hogy ott nincs kérdés hogy az aki idegenben betalált egyértelműen menjen tovább.
Ez nagy lehetőség volt, ha jobban leteszi Müller akkor tiszta ziccer.