Léfe írta:És sajnos talán legfontossabb egy kreativ középpáyás, mert sajnos Iniesta egyre gyengébb, pedig azt hittem átveszi Xavi szerepét. A többiek nem rosszak, de Rakitics is inkább darál.
Erre mondjuk kíváncsi lennék, hogy ki az a középpályás, aki kreatívabb lenne ebbe a Barcába Ininél. Előző 3 meccsén szám szerint 10 olyan labdája volt, amit védelem mögé lőtt be jól - szélső védőknek vagy csatároknak -, vagy teremtett egy megindulása után helyzetet. A szezon legrosszabb meccseinek egyikén, a Celta ellen 5 ilyen labdája volt. Én lehet más meccseket nézek, de hogy idén Inivel mi baj van, azt komolyan nem tudom. A passzjátékával főleg, direkt ezek a hangok miatt csinálok most videót róla meg Busiról - érdekelt, hogy én emlékszem-e rosszul

-, és visszanéztem a héten szinte az összes nagyobb labdáját, eszméletlen az az ember még mindig. Őszintén nem tudom, hogy ilyen tömörülős védelmek ellen ki lenne az, aki nála többet tudna tenni a támadásaink építéséért. Pihentető ember tényleg kell mellé, remélhetőleg arra Denis elég lesz, de szerintem nem tudnánk jelenleg nála jobbat találni a kezdőbe.
szerk.: Na most meg is néztem csak ezért, a top 5 bajnokság középpályásai közül egyedül Cesc az, akinek több védelem mögé belőtt labdája - through ball - van meccsenként, mint neki.