Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Azért durva, hogy odaát jobban elismerik Neymart, mint itt páran...Atalanta írta:Huh.... ez megvan!!!! Pocsék teljesítménnyel, de megvan! Neymar leves, ez eddig engem igazol. Ugyanolyan pojáca lesz, mint Ronaldo, ezt nem kellene megvárni. Sztem aki akarja és megfizeti vihetné..Soha nem lesz ikon. Repülgethet a magángépével ahová akar.
Én sem érzem, hogy bármi gáz lett volna, stabilan hoztuk meccset, és ez a lényeg. A két madridi csapat sem gálázott az utóbbi két meccsén, sőt, náluk inkább rezgett a léc.palesz77 írta:Na lehet szavazni. Nem volt egy nagy meccs, de ezekkel lehet bajnokságot nyerni. Külön köszi Adannak, a kifutása nélkül lehet nem lett volna meg.
u.i.: Betis pályáján toltuk, nem tudom ki mit várt, de ez a játék szerintem várható volt.. Tök elfogadható teljesítmény ez ezen a pályán, még ha nem is volt jó meccs.
Az első félidő a szokásos tötyögés, passzolgatás meg ez az, a betis össze vissza rúgdosódot, westerman ment is le zuhanyozni, Messi a semmiért kapott egy sárgát, Neymarnak meg volt 1-2 szép csele, nagyjából ennyi volt az első félidő... a másodikot most is egy kicsit megnyomtuk, de azért annyira nem izzadtunk meg, Messi adott 2 forintos labdát, az egyiknél a kapus meg a védő szerencsétlenkedett egy sort, és Raki előtt ott volt az üres kapu, a másodiknál meg Sui kapott egy kicsit nagy labdát amit szerencsére mostmár be is lőtt, mert neki is megvolt a szokásos kihagyja a kihagyhatatlant momentuma, nagyjából ennyi.... a 3 pont megvan, ráadásul idegenben, egy favágó, focizni nem akaró, buszozós csapat ellen, szóval lehet készülni a derbire....Normandia írta:Srácok, majd valki adna egy rövid összefoglalót, mert dolgozom és nem látom a meccset?
Azt ha az ő mesterhármasával leszünk bajnokok meg nyerjük meg a kupát, itt fogod sz.pni, hagyjuk már ezt az adjukelésveszünkbelőle10kulcsjátékostakifelszántiapályát cuccot mert semmi értelme, most gyengébb periódusa van, bezzeg mikor Messi nem volt, és hátán vitte a csapatot, akkor hol voltál? pffAtalanta írta:Huh.... ez megvan!!!! Pocsék teljesítménnyel, de megvan! Neymar leves, ez eddig engem igazol. Ugyanolyan pojáca lesz, mint Ronaldo, ezt nem kellene megvárni. Sztem aki akarja és megfizeti vihetné..Soha nem lesz ikon. Repülgethet a magángépével ahová akar.

Akkor az első félidő: 0. Remélem a végén majd valaki tud neked írni egy komolyabb, összetettebb, örömtelibb összegzést.Normandia írta:Srácok, majd valki adna egy rövid összefoglalót, mert dolgozom és nem látom a meccset?
Miért, te mit Barcás, ha mondjuk a Valenciában védenél, akkor mit nyilatkoznál a Real elleni meccs előtt. Nincs semmi baj ezzel, a Barcáról semmi sértőt nem mondott.Én is unom a sablonszövegeket, de sztem ő túlzásokba esett.
Én is unom a sablonszövegeket, de sztem ő túlzásokba esett.MessiNeymarSuarez írta:Adán: "Remélem, hogy legyőzzük ma este a Barcelonát, hogy a Real Madrid megszerezhesse a bajnoki címet. 16 éven keresztül a Real Madrid csapataiban szerepeltem. Madridista vagyok, ezt sosem rejtegettem, az a vágyam, hogy annyi címet nyerjenek, amennyit csak lehetséges. Nagyszerű lenne segíteni nekik, de 90 perc alatt lehetetlen visszaadni mindazt, amit én kaptam tőlük."
Én meg remélem, hogy legalább 4 bogyót szedsz ki a kapudból![]()
![]()
Ennek ellenére sokkal többre értékelem az ilyen nyilatkozatokat, mint a szokásos sablonszövegeket.
Bár így hogy nyert az Atleti, remélem kedvét szegte, hogy hiába fogja ki a szemünket, akkor sem a Real Madrid lesz a bajnok

Szerintem is lehet esélye a Sociedadnak, kérdés, hogy mennyire teszik oda magukat, hisz nekik nincs már igazán tétje ennek a meccsnek.Cr meg Benzema is sérült. Valószínű, hogy most a fogalmatlan Danilo fog kezdeni. Plusz lehet, hogy a Kroos-Modric duóból is pihentet valaki Zidane.
Ha nem lesz beszari a Sociedad, akkor az a meccs hozható.
Atletico úgyis nyerni fog, nem kérdés
Hopsz, elírtam, "Roniék nélkül" akart lenni, át is írtamroby122 írta:Cr meg Benzema is sérült. Valószínű, hogy most a fogalmatlan Danilo fog kezdeni. Plusz lehet, hogy a Kroos-Modric duóból is pihentet valaki Zidane.MessiNeymarSuarez írta: A Real Madridnak a mai Real Sociedad ellen lesz necces, pláne Roniék ellen, de azon kívül nem nagyon van necces meccsük, Valenciát is szerintem hozzák otthon.
Ha nem lesz beszari a Sociedad, akkor az a meccs hozható.
Atletico úgyis nyerni fog, nem kérdés.
Nekünk meg nagyon oda kell tennünk magunkat, ami a csövön kifér. Idegenbe mindig nehéz a Betis ellen. Remélem nem a lötyögés megy majd az első félidőben szokásosan.
Cr meg Benzema is sérült. Valószínű, hogy most a fogalmatlan Danilo fog kezdeni. Plusz lehet, hogy a Kroos-Modric duóból is pihentet valaki Zidane.MessiNeymarSuarez írta: A Real Madridnak a mai Real Sociedad ellen lesz necces, pláne Roniék ellen, de azon kívül nem nagyon van necces meccsük, Valenciát is szerintem hozzák otthon.