Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Azért durva, hogy odaát jobban elismerik Neymart, mint itt páran...Atalanta írta:Huh.... ez megvan!!!! Pocsék teljesítménnyel, de megvan! Neymar leves, ez eddig engem igazol. Ugyanolyan pojáca lesz, mint Ronaldo, ezt nem kellene megvárni. Sztem aki akarja és megfizeti vihetné..Soha nem lesz ikon. Repülgethet a magángépével ahová akar.
Én sem érzem, hogy bármi gáz lett volna, stabilan hoztuk meccset, és ez a lényeg. A két madridi csapat sem gálázott az utóbbi két meccsén, sőt, náluk inkább rezgett a léc.palesz77 írta:Na lehet szavazni. Nem volt egy nagy meccs, de ezekkel lehet bajnokságot nyerni. Külön köszi Adannak, a kifutása nélkül lehet nem lett volna meg.
u.i.: Betis pályáján toltuk, nem tudom ki mit várt, de ez a játék szerintem várható volt.. Tök elfogadható teljesítmény ez ezen a pályán, még ha nem is volt jó meccs.
Az első félidő a szokásos tötyögés, passzolgatás meg ez az, a betis össze vissza rúgdosódot, westerman ment is le zuhanyozni, Messi a semmiért kapott egy sárgát, Neymarnak meg volt 1-2 szép csele, nagyjából ennyi volt az első félidő... a másodikot most is egy kicsit megnyomtuk, de azért annyira nem izzadtunk meg, Messi adott 2 forintos labdát, az egyiknél a kapus meg a védő szerencsétlenkedett egy sort, és Raki előtt ott volt az üres kapu, a másodiknál meg Sui kapott egy kicsit nagy labdát amit szerencsére mostmár be is lőtt, mert neki is megvolt a szokásos kihagyja a kihagyhatatlant momentuma, nagyjából ennyi.... a 3 pont megvan, ráadásul idegenben, egy favágó, focizni nem akaró, buszozós csapat ellen, szóval lehet készülni a derbire....Normandia írta:Srácok, majd valki adna egy rövid összefoglalót, mert dolgozom és nem látom a meccset?
Azt ha az ő mesterhármasával leszünk bajnokok meg nyerjük meg a kupát, itt fogod sz.pni, hagyjuk már ezt az adjukelésveszünkbelőle10kulcsjátékostakifelszántiapályát cuccot mert semmi értelme, most gyengébb periódusa van, bezzeg mikor Messi nem volt, és hátán vitte a csapatot, akkor hol voltál? pffAtalanta írta:Huh.... ez megvan!!!! Pocsék teljesítménnyel, de megvan! Neymar leves, ez eddig engem igazol. Ugyanolyan pojáca lesz, mint Ronaldo, ezt nem kellene megvárni. Sztem aki akarja és megfizeti vihetné..Soha nem lesz ikon. Repülgethet a magángépével ahová akar.

Akkor az első félidő: 0. Remélem a végén majd valaki tud neked írni egy komolyabb, összetettebb, örömtelibb összegzést.Normandia írta:Srácok, majd valki adna egy rövid összefoglalót, mert dolgozom és nem látom a meccset?
Miért, te mit Barcás, ha mondjuk a Valenciában védenél, akkor mit nyilatkoznál a Real elleni meccs előtt. Nincs semmi baj ezzel, a Barcáról semmi sértőt nem mondott.Én is unom a sablonszövegeket, de sztem ő túlzásokba esett.
Én is unom a sablonszövegeket, de sztem ő túlzásokba esett.MessiNeymarSuarez írta:Adán: "Remélem, hogy legyőzzük ma este a Barcelonát, hogy a Real Madrid megszerezhesse a bajnoki címet. 16 éven keresztül a Real Madrid csapataiban szerepeltem. Madridista vagyok, ezt sosem rejtegettem, az a vágyam, hogy annyi címet nyerjenek, amennyit csak lehetséges. Nagyszerű lenne segíteni nekik, de 90 perc alatt lehetetlen visszaadni mindazt, amit én kaptam tőlük."
Én meg remélem, hogy legalább 4 bogyót szedsz ki a kapudból![]()
![]()
Ennek ellenére sokkal többre értékelem az ilyen nyilatkozatokat, mint a szokásos sablonszövegeket.
Bár így hogy nyert az Atleti, remélem kedvét szegte, hogy hiába fogja ki a szemünket, akkor sem a Real Madrid lesz a bajnok

Szerintem is lehet esélye a Sociedadnak, kérdés, hogy mennyire teszik oda magukat, hisz nekik nincs már igazán tétje ennek a meccsnek.Cr meg Benzema is sérült. Valószínű, hogy most a fogalmatlan Danilo fog kezdeni. Plusz lehet, hogy a Kroos-Modric duóból is pihentet valaki Zidane.
Ha nem lesz beszari a Sociedad, akkor az a meccs hozható.
Atletico úgyis nyerni fog, nem kérdés
Hopsz, elírtam, "Roniék nélkül" akart lenni, át is írtamroby122 írta:Cr meg Benzema is sérült. Valószínű, hogy most a fogalmatlan Danilo fog kezdeni. Plusz lehet, hogy a Kroos-Modric duóból is pihentet valaki Zidane.MessiNeymarSuarez írta: A Real Madridnak a mai Real Sociedad ellen lesz necces, pláne Roniék ellen, de azon kívül nem nagyon van necces meccsük, Valenciát is szerintem hozzák otthon.
Ha nem lesz beszari a Sociedad, akkor az a meccs hozható.
Atletico úgyis nyerni fog, nem kérdés.
Nekünk meg nagyon oda kell tennünk magunkat, ami a csövön kifér. Idegenbe mindig nehéz a Betis ellen. Remélem nem a lötyögés megy majd az első félidőben szokásosan.
Cr meg Benzema is sérült. Valószínű, hogy most a fogalmatlan Danilo fog kezdeni. Plusz lehet, hogy a Kroos-Modric duóból is pihentet valaki Zidane.MessiNeymarSuarez írta: A Real Madridnak a mai Real Sociedad ellen lesz necces, pláne Roniék ellen, de azon kívül nem nagyon van necces meccsük, Valenciát is szerintem hozzák otthon.
Én is ettől félek. Ha meg pontot bukunk, akkor szinte biztos hogy a bajnokságot is.visca el barca írta:ha pontot bukunk, az sztem is itt lesz... jó lenne az első félidőt is megnyomni mint állat, mert itt lehet nem lesz elég 45 perc foci...

A hátralevő meccsek közül ez lesz a legnehezebb szerintem és reális esélyt látok a pontvesztésre. A Betis stadionban soha nem ment a nagyoknak. Amiben bízok, hogy a Real se nyer.visca el barca írta:az az igazság vhogy nem várom mostanában annyira a meccseket![]()
gondolom ma is a jól bevált forgatókönyv lesz: az első félidő egy nagy tötyörgős nulla, aztán majd a 2. nekiállunk focizni...