Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Majd a real ellen a döntőben meg kifinganak mint legutóbb, és megtömik őket Ronaldóék.Nero. írta:Az Atletico Madrid mindig minden egyes meccsen ugyanazt játsza, már lassan 3 éve, ugyanazon a szinten legyen az ellenfél az Eibar, Malaga, Real, Barca, Juve bárki, mindig ugyanaz minden. Hihetetlen mennyire stabil társaság.Vakmacska írta:Az ATMA eddig azt játssza, amit ellenünk. A Bayern meg azt, amit mi
Az Atletico Madrid mindig minden egyes meccsen ugyanazt játsza, már lassan 3 éve, ugyanazon a szinten legyen az ellenfél az Eibar, Malaga, Real, Barca, Juve bárki, mindig ugyanaz minden. Hihetetlen mennyire stabil társaság.Vakmacska írta:Az ATMA eddig azt játssza, amit ellenünk. A Bayern meg azt, amit mi

Szerintem pedig pont fordítva van. Az Atletico játéka sokkal kevésbé fekszik a Realnak. A BL döntő óta ha jól emlékszem meccset sem nagyon (hirtelen csak egy jut eszembe)tudtak nyerni ellenük és általában a párharcuk Tico győzelemmel zárult. A Bayernt pedig legutóbb elég simán kiütötték. Az tény, hogy a Bayernek jobb a kerete viszont a Zidane féle Realnak fekszik a Bayern offenzív focija. Ellenünk is 80 percig védekeztek aztán az utolsó 10percet úgy megnyomták, hogy simán kaphattunk volna 2-3 gólt. Úgyhogy egy Atletico továbbjutás szerintem ilyen szempontból jobb lenne.visca el barca írta:egyértelműen a bayernnek szorítok, ők sokkal nagyobb sansszal indulnak majd a real ellen mint az atleti...

Mindkét csapatnak nagy érvágás lenne, de főleg a Realnak, Ronaldoval sokkal nagyobb az esélyük a gólokra. Nélküle is esélyesebbnek érezném a Realt, de közel sem annyira.visca el barca írta:Cristiano Ronaldo combsérülés miatt nem játszhatott kedden a Manchester City–Real Madrid találkozón, amelyen gól nélküli döntetlen született. Több spanyol lap egybehangzóan az írja, a háromszoros aranylabdás támadót megvizsgálták, s könnyen lehet, hogy izomszakadás miatt a BL-elődöntő május 4-i visszavágóját is kénytelen lesz az oldalvonal mellől nézni.
Szintén lemaradhat a madridi mérkőzésről David Silva, a Manchester City spanyol középpályása, akit a keddi meccs első félidejében le kellett cserélni.
Az lenne a vicc, ha valahogy tovább vergődnének, és döntőt is valahogy behúznák. Komolyan, rosszabbak mint a görögök, vagy Chelsea 2012-ben. Utóbbiaknál legalább szervezettség volt, meg tudtak védekezni, kontrázni, de ezek...Az a baj, hogy hiába reménykedek benne, hogy a city továbbmehet, tudom, hogy közel semmi az esélye. Annyira n mlátok bennük semekkora ellenfelet sem, hogy az már nekem kínos...

Csak a második félidőt láttam, abban a Realnak volt egy felsőléce meg még két nagy helyzete. A Citynek meg semmi egy szép szögletkombinációból lehetett volna valami, csak a kapus lefülelte a labdát.MQuCsabi írta:Valaki ír a tegnapi meccsről egy "elemzést" ?Sajnos fociztam, amit ne mkellett volna, inkáűbb maradni otthon, így ne mláttam a mecset. Ki, hogy tolta?