Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

A hátralevő meccsek közül ez lesz a legnehezebb szerintem és reális esélyt látok a pontvesztésre. A Betis stadionban soha nem ment a nagyoknak. Amiben bízok, hogy a Real se nyer.visca el barca írta:az az igazság vhogy nem várom mostanában annyira a meccseket![]()
gondolom ma is a jól bevált forgatókönyv lesz: az első félidő egy nagy tötyörgős nulla, aztán majd a 2. nekiállunk focizni...

http://barcelonaszerviz.nanoweb.hu/" target="_blankNyitike8 írta:Sziasztok!
Szeretnénk kimenni a Barcelona-Espanyol meccsre, milyen oldalakat tudnátok ajánlani amelyek megbízhatók és viszonylag elfogadható árak vannak.
Köszi minden információt!!!
Én is erre gondoltam. Talán napjainkban már nem olyan erős a spanyol-katalán ellentét, de azért szerintem a legtöbb spanyol nem nagyon örül, ha katalánok nyerik országuk bajnokságát. + ugye ők is királyi csapat a Real Madridhoz hasonlóan.Bob_Marley írta:Én fogalmaztam rosszul, mintha negatív lenne a kapcsolat. Csupán annyi hogy a három lehetséges opció közül egy andalúz csapat akinek a neve is sugallja hogy király párti inkább örülne egy kasztíliai bajnoki címnek mint egy katalánnak.visca el barca írta:ugyan miért akarnák h ne mi legyünk a bajnokok? tudtommal a két klub között semmi feszkó nincs, vagyis én nem tapasztaltam az évek alatt.
Én fogalmaztam rosszul, mintha negatív lenne a kapcsolat. Csupán annyi hogy a három lehetséges opció közül egy andalúz csapat akinek a neve is sugallja hogy király párti inkább örülne egy kasztíliai bajnoki címnek mint egy katalánnak.visca el barca írta:ugyan miért akarnák h ne mi legyünk a bajnokok? tudtommal a két klub között semmi feszkó nincs, vagyis én nem tapasztaltam az évek alatt.

Én úgy láttam az évek akatt higy feltűnően jól kijöttünk mindig a két sevillai alakulattal.Nem emlékszem balhéra vergődésre beszólogatásra stb.visca el barca írta:ugyan miért akarnák h ne mi legyünk a bajnokok? tudtommal a két klub között semmi feszkó nincs, vagyis én nem tapasztaltam az évek alatt.

Real Betis elvileg és ha összeesküvésekbe megyünk, akkor szerintem is minket akarnának legkevésbé bajnoknak.visca el barca írta:a betisnek sztem totál mind1 ki lesz a bajnok. az espanyolt otthon meg simán csapjuk, mint mindigLG írta:Ha most nincs is ilyen, nem hinném, hogy a Betis minket szeretne bajnoknak látni, az Espanol meg végképp nem.

100 000 eurót ígért Laporta minden Zaragoza játékosnak ha sikerült pontot szerezniük a Real ellen, majd később a Mallorcásoknak is mivel egyik csapatnak se volt már igazán fontos az utolsó 2 forduló. Persze ez nem hivatalosan ment és jó nagy botrány is lett belőle amikor kiderült. A Real nem hiszem hogy megtette volna mert ők voltak helyzeti előnyben nekik csak magukra kellett figyelni.LG írta:Biztos ellenünk tartalékolták magukat.visca el barca írta:én néztem múlthéten a sevilla-betist... csodálkozom, hogy a zöld-fehérek ilyen játékkal nincsenek kiesőhelyen... ha nem verjük meg őket, meg is érdemeljük...![]()
Egyébként nekem a 06/07-es szezonból olyan is rémlik, hogy az utolsó meccseken pénzjutalmat ígértünk annak a csapatnak, aki pontot tud szerezni a Real ellen, és fordítva, a Real is a mi ellenfeleinknek. Ez hülyeség, vagy tényleg volt ilyen?
Ha most nincs is ilyen, nem hinném, hogy a Betis minket szeretne bajnoknak látni, az Espanol meg végképp nem.
a betisnek sztem totál mind1 ki lesz a bajnok. az espanyolt otthon meg simán csapjuk, mint mindigLG írta:Ha most nincs is ilyen, nem hinném, hogy a Betis minket szeretne bajnoknak látni, az Espanol meg végképp nem.

Biztos ellenünk tartalékolták magukat.visca el barca írta:én néztem múlthéten a sevilla-betist... csodálkozom, hogy a zöld-fehérek ilyen játékkal nincsenek kiesőhelyen... ha nem verjük meg őket, meg is érdemeljük...

Ez már nem a pihentetős időszak. Van három bajnokink, elfogytak a hétközi meccsek, mindegyiket nyerni kell, szóval muszáj a legerősebb csapatot pályára küldeni.Yokozuna írta:Ha Adriano egészséges, én pihentetném Albát egy kicsit.
Alves most minőségi cserét jelentett. SR is elvan a jobb oldalon, de micsoda különbség. Mikor beállt, egycsapásra beindult a gépezet, és a sajnos mostanában gyengén muzsikáló bal oldali játékot ki tudta váltani. Nem tudom, hogy Neymar gyengélkedése hagy-e nyomot Jordi Alba játékán, de mostanában a balhátvédünk is nagyon halovány. Ha Adriano egészséges, én pihentetném Albát egy kicsit.LG írta:[
Cserék:
Alves jól szállt be, védelmi munkája nem volt, tehát csinálhatta, amihez ért, és azt jól csinálta.
Bartra: Mivel neki sem nagyon volt dolga, nehéz értékelni.
Arda: semmi különösre nem emlékszem tőle