Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jól és ami feltűnő volt, hogy bírta kondival. mondjuk a fetrengés meg a hiszti ma is meg volt, de megbocsátom neki...Bob_Marley írta:Jól és hasznosan játszott és visszazárt hátra is, szép volt.
Igen emlékszem rá, hogy télen ez volt a baj a Celtával, s teljesen érthető volt az ő álláspontjuk, de nem voltam benne biztos hogy direkt emiatt lesz Neymar hosszabbítása közvetlenül a kupadöntő után. De akkor ezek szerint ennyi az oka, hogy így már lehet a következő idényre könyvelni.palesz77 írta:Jaja, pont mint Busi hosszabbítása is. De erről már volt szó szezon közepén is, még reagáltál is rá szerintem.Bob_Marley írta:nem tudom ez amiatt húzódott el, hogy így már a következő idényre lehet könyvelni? Hiszen ez lesz az utolsó meccsünk és hivatalosan véget ér a szezon. Szerintem ez lehet benne, hogy ennyi ideig húzták.Nem volt elég keret, emiatt nem jött Nolito se, és emiatt halasztottuk a hosszabbításokat is nyárra.
Jaja, pont mint Busi hosszabbítása is. De erről már volt szó szezon közepén is, még reagáltál is rá szerintem.Bob_Marley írta:nem tudom ez amiatt húzódott el, hogy így már a következő idényre lehet könyvelni? Hiszen ez lesz az utolsó meccsünk és hivatalosan véget ér a szezon. Szerintem ez lehet benne, hogy ennyi ideig húzták.
Valóban helyes, nem tudom ez amiatt húzódott el, hogy így már a következő idényre lehet könyvelni? Hiszen ez lesz az utolsó meccsünk és hivatalosan véget ér a szezon. Szerintem ez lehet benne, hogy ennyi ideig húzták.Messias2 írta:Neymar (24) will sign his new contract with Barcelona after the Copa final. Deal until 2022 (now 2018) with 220M buyout fee (now 190M). [md]
Helyes.
Pedig elméletileg keveset keres.úgy tűnik annyira nem vágta haza a 45 millás bünti, gyorsan vett magának 9 millio dollárért egy magánrepcsit
Vodka sprite mi?visca el barca írta:mi az ilyen bulikban spiretot toltunk nem kólátNero. írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/e ... es-5082746
Azért ilyen társaságokban általában megy a kóla rendesen...
Az a baj, hogy sajnos mi is csak aztvisca el barca írta:mi az ilyen bulikban spiretot toltunk nem kólátNero. írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/e ... es-5082746
Azért ilyen társaságokban általában megy a kóla rendesen...