Még annyit, hogy a logikát értem, hogy futsz és cipő, de nem csak gólra kell gondolni. Elég ha továbbfejeli úgy a labdát hogy amúgy lábbal hátrébb volt és megy tovább az akció miközben a felsőteste, feje előrébb volt. Plusz ugye mint írtam test-test elleni párharcban is előny. Egész egyszerűen fizikailag közelebb vagy a kapuhoz olyan testrésszel, amivel szabályosan labdához lehet érni az nálam minden esetben előny. Jogosulatlannak érezném ezt kivenni hogy a felsőtest ne számítson csak cipő. Vagy akkor ne lehessen csak lábbal hozzáérni.

Védők így is mindig hátrányban vannak, mert gondolkodásban a támadó tudja mit csinál a védőnek meg reakcióidő a minimum amivel le van maradva na ehhez még fizikai hátrányt is szenvedjen azzal hogy nagyobb távolságot kell megtegyen visszafelé az nálam nem fér bele. Mert hiába lábadon futsz fejjel is hozzálehet érni és az közelebb van a kapuhoz. Vagy felsőtest vagy térd vagy bármi.
Túltárgyaltuk, sokat változtatnak a lesszabályokon, tétlen vagy sem, kitől kapod az les vagy sem, lehet megint majd csak cipős lesz egyszer. A mostani szerintem így korrekt, mert nincs fizikai előny. És jó pár éve így van ha jól rémlik és nem is nagyon olvastam ilyenről hogy ezt változtatnák.
szerk: és szerintem alapvetően kevés is az ilyen centis eset, de az tény hogy ezeket inkább behúzzák még ha talán hátrébb is van, mert nyilvánvalóan hogy a gól megítélése a legnagyobb horderejű döntés a fociban és nem akarják ezzel befolyásolni a meccseket. Szóval alapból támadófocit kellene segíteni pl egy vonalnál, de ezeket inkább behúzzák sajnos, mert nem gépek. Erre valóban lehetne és kellene is technika, de a bevezetése nálam nem egyértelmű hogy miként és hova. Mondom még egyszer volt valami magyar találmány, ami segítette volna a bírókat, de nem tudom mi lett vele.