zola8787 írta:
Az eset után 5 másodperccel már mutatják is a tv-ben, hogy les volt-e vagy sem. A videóbíró igen is kellene a fociban is.
Így van simán megoldható.
Mondjuk mire egy Oblak elvégzett ellenünk egy kirúgást az odavágón, addig 2-3 family guy epizódot le lehetett volna darálni. SZóval igen is lenne erre idő, áll a játék rengeteget, beleférne a necceseket megnézni.
Itt most nem a bedobásokra, szabálytalanságokra gondolok. De tiziknél lehetne videózni, úgyis áll a játék másfél perceket olyankor.
visca el barca írta:nekem a lesek amugy is a gyengéim, én húznék a kaputól 25-30 métere egy szaggatottat és az mögött nincs les. teljesen megöli a focit ez az idióta 3 centivel belógott történet...
ez sem elvetendő,de túl drasztikus, nem vezetnek be ilyet egyik napról a másikra.
Valami lestechnológia kellene, mai világban ezt már rég meg kellett volna oldani...cipőkbe chip orrba,sarokba, mittomén, érzékelgeti...ez meredek de valamit kéne lépni. (Én azzal sem értek egyet leseknél,hogy ha a test előrébb van...hát bakker, támadó előrefelé fut, persze hogy előrébb van, a védő általában kifelé mozog...lábakat kellene csak nézni.)
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."