Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
lesz az még 20 is ne féljpalesz77 írta:Ha egy ilyen tavasz után lesz pofája pattogni a 15 milliós fizetésért
Ezt nem szeretjük dumát nem értem? Miért? Azért, mert már most is fáradt, és nem akarjuk, hogy még az egész nyarat is tétmeccsekkel játssza végig? Azzal biztos nagyon jól megalapozná a formáját a következő szezonra.Kovbal88 írta:Szerintem az EB-t biztos kihagyja, amúgy ti nem szeretitek ők. Pedig nagyon fontos láncszeme a csapatnak. Ronaldinho óta nem volt ilyen erős a bal oldalunk, mint most vele. Ha működik a gépezet, akkor megállíthatatlan a csapat és ehhez ő is kell.Nero. írta:Eldöntötte már, hogy a Copára megy vagy az Olimpiára? Gyanús ez nekem, szerintem megy az alkudozás még mindig. De hát kit érdekel, már most olyan fáradt hogy a Valencia ellen is pihennie kéne.
Szerintem az EB-t biztos kihagyja, amúgy ti nem szeretitek ők. Pedig nagyon fontos láncszeme a csapatnak. Ronaldinho óta nem volt ilyen erős a bal oldalunk, mint most vele. Ha működik a gépezet, akkor megállíthatatlan a csapat és ehhez ő is kell.Nero. írta:Eldöntötte már, hogy a Copára megy vagy az Olimpiára? Gyanús ez nekem, szerintem megy az alkudozás még mindig. De hát kit érdekel, már most olyan fáradt hogy a Valencia ellen is pihennie kéne.
Ebben benne lehet, hogy fáradt, érzi, hogy nem megy neki, azért ilyen nyűgös. Ha rugdossák, az még rá tesz egy lapáttal. Ki kell magát pihennie, és nem lesz gond. Ebből a szempontból jobb lenne, ha a Copára menne, és az Olimpiát hagyná ki.Bob_Marley írta:Nekem az a fura, hogy néha olyan szinten hisztis mintha felváltaná nála a menzeszt a klimax.....Oké hogy tényleg folyamat nyomták neki a tüskéket, de egy védőnek alapból ez is a feladata, hogy érezze a csatár ki az úr a háznál. De néha elég bosszantó, hogy megy felé a labda, hátulról kicsit meglökik ő visszateszi a labdát, de nem azzal van elfoglalva, hogy akkor "rohadj meg fogjál meg" és lemozog szélre vagy beindul, hanem hátrafordul mutogat a védőnek, mutatja a lábát...
Rengeteg szerződést szívárogtattak már ki és sosem volt bennük hiba, nagyon jó forrásokkal rendelkeznek top ügynököktől.Chino írta:
Ez a Footbal Leaks mennyire hiteles, hogy ílyen pontosan tisztában van Neymar szerződésével. Mondjuk a szertáros biztos köphetett.
Ez a Footbal Leaks mennyire hiteles, hogy ílyen pontosan tisztában van Neymar szerződésével. Mondjuk a szertáros biztos köphetett.Alfa írta:Neymar szerződése
Más sincs....LG írta: Semmi olyan! Szépen válasszon, és kész. Na meg először teljesítsen itt, mert mostanában nincs vmi nagy formában.
Semmi olyan! Szépen válasszon, és kész. Na meg először teljesítsen itt, mert mostanában nincs vmi nagy formában.Normandia írta:Én már azt is olvastam, hogy a csoportmeccseket kihagyná és csak az egyenesági kiséses szakaszban játszana a copán, így az olimpia is rendben lenne.
Szerintem ez a Copa most nívósabb lesz, mintha Olimpián venne részt, na nem mintha az Olimpiai labdarúgásnak lenne bármiféle nívója.visca el barca írta:A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Barcelona pénteken hivatalos levélben tudatta a brazil szövetséggel (CBF), hogy Neymart a centenáriumi Copa América és a riói olimpia közül csak az egyik tornára hajlandó elengedni.
2 év nagyon sok idő. Ki tudja mi lesz a két csapattal, akármi történhet.LG írta:2006 tavaszán Ronaldinhoról sem gondolta volna senki, hogy 2 év múlva elmegy, sőt, olyan szerződésről szóltak a hírek, hogy innen vonult volna vissza.Én valahogy nem olyannak nézem, aki 2 év múlva elmenne egy PSG-be egy Barcából...
Vagy 2011-ben gondoltuk volna, hogy Guardiola a következő szezon végén elhagy minket?
Gyorsan tudnak ám változni a dolgok ebben a sportban.