visca el barca írta:mondjuk amit vardy csinált az tiszta vicc volt. teljesen egyértelmű volt h párhuzamosan futottak, aztán betette a lábát ogbonna (?) elé, hogy elessen, + még tolt egy látványos divingot.
a west ham büntijét azt nem láttam, uhogy az passz
viszont én utolsót se fújtam volna be, test test ellen ment, semmi nem történt. főleg az a vicces, hogy angliában befújnak egy ilyet
Mégis mit kellett volna csinálnia Vardynak?

Párhuzamosan futni a védő mellett, hogy ezzel beengedje maga mellé? Ezt még nálunk is tanították, hogy ha elfutottál, akkor be kell futni a védő elé, hogy csak szabálytalansággal tudjon megállítani. Ogbonna nem akarta bántani, de összeakasztotta a lábát Vardynak. Nem szándékos szabálytalanság, de az ilyenre én tizit adtam volna jó eséllyel, viszont sárga semmiképpen sem volt.
a sonkák tizije viszont... ilyenből még spanyoloknál is van meccsenként 5darab minimum, El Classicon percenként 2.
Én eddig többnyire az Arsenal ellen szurkoltam, mert nagyon nem szimpatikus csapat, viszont mostmár nagyon remélem behúzza a Lester. A bírónak meg nem szabad több meccset adni idén, ezt nagyon elfújta. Nem szeretem az összeesküvés elméleteket, de még nem láttam "híres" angliai bírót ennyire vakon.
Vardy 1. sárgája is, adható volt, viszont az előtt bőven nagyobb szabálytalanságokra sem adott semmit...