Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A gaboni ügyes, de ahogy TripleH írja, nem tud jól cselezni kis területen. Igazából nagy területen se, versenytfutni tud, de 1v1-benn nem túl erős, és Griezmannhoz hasonlóan ő is középső támadóként lépett szintet. Azt meg meg se említem, hogy minden adódó alkalommal tövig nyal a Realnak..visca el barca írta:én a gabonit.
Nyilván el lehet hozni most is bárkit, de ha az ifik folyton csesztetve vannak, és Lucho se játszatja őket, mert nem tudnak annyi pluszt nyújtani, akkor nem tudom miért jobb olyat hozni drágán, aki szintén nem tud. Mert kétségeid ne legyenek, Coutinho és főleg Dybala is 50-60 alatt nem hozható. Coutinho talán, de az argentin egész biztos nem.ntibi67 írta:Mi az hogy még nem Barcelona szint,majd akkor vegyünk valakit ha már az lesz 3x áron?Ezeket sem értem,hogy nem az a posztja meg ugyan az a posztja.S.Robertonak tavaly még helye sem volt a csapatban most meg lassan csak kapus nem volt.Szóval egy-egy játékost nem kellene posztra beskatulyázni.
A Gaboninak viszont hely kell, nem is kevés és középen igazán jó nem szélen.visca el barca írta: én a gabonit. egy az egyben ua. mint neymar, csak ő a flikkflakkozás helyett inkább agresszíven támadja a kaput és tényleg tud mind a 3 pozicioban játszani. ráadásul mégiscsak egy olyan csapatban van, ahonnan azért lehet igazolni, mert jó pénzért mindenkit eladnak (lásd götze, akit a mai árakhoz képest fillérekért passzoltak el)
jó, persze a marketing értéke nulla, de hát engem az érdekel legkevésbé
én a gabonit. egy az egyben ua. mint neymar, csak ő a flikkflakkozás helyett inkább agresszíven támadja a kaput és tényleg tud mind a 3 pozicioban játszani. ráadásul mégiscsak egy olyan csapatban van, ahonnan azért lehet igazolni, mert jó pénzért mindenkit eladnak (lásd götze, akit a mai árakhoz képest fillérekért passzoltak el)palesz77 írta:Engem az érdekelne, hogy kit honzátok Neymar helyett?
Ha Griezmannra gondolsz, akkor azt is írd le hol játszatnád a jelenlegi rendszerbe. Mert ő akkor igazán jó, ha 2 csatáros játékban ő az egyik aki középen van. Bár idén már 1 szem támadóként is egész jól megállta a helyét, de úgy a legjobb azért. Az viszont bitzos, hogy már rég nem szélső, mitn a Sociedadban volt, úgyhogy oda értelmetlen lenne visszateni. 1v1-be meg ő aztán egyáltalán nem erős, szóval Neymar szerepét szerintem totál nem tudná átvenni.Feast4 írta:És egy szerintem kopp ugyanolyan játékos mint at előző kettő:Grizman.Viszont ő nem sérülékeny de könnyen lehet úgy járnánk vele mint Alexissel.
Mondjuk szerintem a Barca pont az a csapat, ahol sose a védelem a legerősebb, és nem 1 gólokkal akarunk meccseket nyerni a bivaly védelmünknek hála, de nyilván változhatnak az idők.. Viszont ha most döcög a támadóalakzat, mert nincsenek jó formában a srácok, akkor mi lenne jövőre úgy, ha alapból se elég ütős az első trió? Ez már nem a Pep féle csapat, ahol elég volt "szólistának" egy szem Messi elöl, mert olyan bivaly középpálya volt. Lucho rendszerében a támadóknak kell eldöntein inkább a meccset, szenvedünk is rendesen, ha nem megy egyiküknek, a középpálya csak kisegít, de inkább helyettük is gürizik.ntibi67 írta:Természetesen egy az egyben nem lehetne pótolni,hiszen ő Neymar.De ha az árából elsősorban a védelmet tennénk rendbe,akkor nem kellene aggódnunk azon hogy a csatáraink rúgjanak több gólt mint amennyit kapunk.Tehát ebben az esetben nem lenne szükség olyan kaliberű járékosra mint Neymar.
Most ha elméleti beszélgetésbe bonyolódunk akkor azt kell mondjam jelenleg 3 játékos van akik ha nem is olyanok mint ő de kvalitásaik alapján ők állhatnak a helyére.(Szerintem.De ezzel lehet vitatkozni.)Elő kell venni szerintem egy már agyonkoptatott nevet akire meggyőződésem szerintem semmi szükségünk nem volt soha Reus, középpályán bal szélén és meg akar hamis 9-esben is használható.De ő az aki örökre a Dortmund játékosa lesz.palesz77 írta:Engem az érdekelne, hogy kit honzátok Neymar helyett? Ugyanis Leo habár nagyon jól játszott a szezon javában, Neymar volt az javarészt, aki a védelmeket feltörte 1v1-ekkel. Nem lenézve ezzel Messit, mert ő a cselei mellett a passzaival is megtette mindezt, de Neymar volt a leglendületesebb támadónk idén szerintem - amíg formában volt. Ezt meg nem lenne egyszerű pótolni, és egy ilyen stílusú játékos nélkül nem is működne úgy a támadótriónk. Lehetne nyilván Dembelével próbálkozni, de az elég lutri, Coutinho és Dybala meg még nem Barca kezdő szint - ráadásul nem is olyan jók 1v1-be, mint nekünk kéne. Szóval ez szép dolog, hogy el lehetne adni - én se törnék össze lelkileg nyilván, ha elmenne -, és kapnánk érte soksok pénzt, de amíg nem tudjuk úgy pótolni, hogy ne essünk vissza, addig nem lenne sok értelme szerintem elengedni a brazilt.. Úgyis megy pár év múlva, de addig "használjuk ki" amennyire csak tudjuk.
Igen, téma volt, hogy akarunk egy alacsonyabb, gyors védőt. Aztán leigazoltuk a Mathieut.etooka9 írta:Elvileg nagyon anglia felé kacsingat. Korábban téma volt itt, hogy mindenképpen egy alacsonyabb, gyorsabb játékost akarunk Pique mellé, hát ő nem az.visca el barca írta:hummelsnek amugy jövőre lejár a szerződéserégen nagy sláger volt itt, egy próbát lehet megérne
![]()
A német 1 centivel alacsonyabb, szóval az stimmel.
had fifázzunk már egy kicst lécci lécci lécciS.Agüero írta:Csak annyi a gond, hogy nem a FIFA-ban vagyunk, és ez nem fog bekövetkezni.
Kíváncsi leszek, kit akartok majd megvenni, hogyha netán nem nyerjük meg a bajnokságot.
Tőlem ironizálhatsz de én nem viccnek szántam.Ha elvész köztük az összhang és másról sem hallani csak hogy a Neymar papa hogy prőbálja feltornázni a fia bérét.Meg hogy mikor melyik országban idézik be adócsalásért.Most meg kijöttek a szerződésének részletei.Én úgy érzem ezek morálisan rombolják az öltözői hangulatot ami a teljesítmény rovására megy.Tehát ha van aki kifizetné érte 190M + van 60M igazolásra és az eladásokból (Adriáno,Vermaelen,Alves,Mathieu,Douglas,Turan) is befolyna 70M,ebből komoly vérfrissítést lehetne csinálni.Marquinhos,Laporte,Dybala,Coutinho...S.Agüero írta:Ja, meg Messit is, és akkor már egy egész kezdőcsapatot tudunk venni.![]()
Ja, meg Messit is, és akkor már egy egész kezdőcsapatot tudunk venni.ntibi67 írta:Vagy adjuk el,190+60+eladásokból származó milliókból rendesen meglehetne újítani a csapatot.palesz77 írta:Neymarról úgyis azt olvastam most, hogy már a Brazil szövetség is aggódik a sok bulizása miatt, úgyhogy kell a pótlás..
Vagy adjuk el,190+60+eladásokból származó milliókból rendesen meglehetne újítani a csapatot.palesz77 írta:Neymarról úgyis azt olvastam most, hogy már a Brazil szövetség is aggódik a sok bulizása miatt, úgyhogy kell a pótlás..
Nekem ami tetszik benne ezen kívül az az, hogy totál kétlábas. Nyilván neki most játékpercek kellenek a fejlődéshez, szóval hülye lenne idejönni.. De én azért örülnék, ha ilyen típusú szélsőt tudnánk igazolni a nyáron, aki mindkét oldalon tud játszani, és jól is cselez.visca el barca írta:amugy néztem videót a gyerekről, salah hozzá képest egy lassított felvétel
A nem névdobálós hírek szerint fiatal támadót és fiatal védőket akarunk hozni, nem kell aggódni.Samper írta:Kifejezetten idegesítenek azok a hírek (kacsák), hogy 30 közeli játékosokat akarnánk igazolni. Így is elég sok az öregünk.
Hát de látod, hogy rugdossa a gólokat.visca el barca írta:Sports director Robert met Rennes forward Ousmane Dembele (18) last month prior to making a formal bid. Transfer seems difficult. [sport]
csávónak elég komolyan felment az értéke. februárban 2 millio volt a transfermarkt szerint, most meg már 12 millio