Én az Atleticoért szorítok, s tőlem lehet spanyol döntő is. Pep miatt a Bayernt még so-so, de szorítani biztos nem fogok értük, németeknek nem tudnék. Jók és ha megnyerik meg is emelem a kalapom előttük, de szervezettség és szenvedély miatt is a Tico áll hozzám a legközelebb. Kicsi Grizi meg ha már minket elintézett akkor a többit se hagyja ki.

Egy másik topikban volt, hogy milyen féreg játékosaik vannak, elfogadom, bár ezt továbbra sem szimpátia verseny, de akkor nálunk is lehetne körbe nézni. Mert ha elfogultság nélkül beszélünk akkor Suarez, Neymar, Alves, Alba sem megy a szomszédba ha egy kis stiklit be kell vetni. A bent lévők közül pedig észben, szervezettségben, begyakorolt elemekben, beletett munkában szerintem egyértelműen az Atletico a legjobb. Meglátjuk, engem soha nem hozott annyira lázba a BL, mert a bajnokságot sokkal fontosabbnak tartom és érdekesebbnek is és így hogy kiestünk lehet a meccseket se nagyon nézem meg, de azért szorítok a spanyol döntőért és az Atleticonak mindenképpen. Meglenne a revans részükről.