Bajnokok Ligája & Európa Liga
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Real nyeri a bl-t, csont nélkül.
Miért?
Mert az egyetlen csapat,akiknek nem kell jól játszaniuk a győzelemhez, ahhoz hogy gólt lőjenek.
Miért?
Mert az egyetlen csapat,akiknek nem kell jól játszaniuk a győzelemhez, ahhoz hogy gólt lőjenek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Remélem, most a Real kapja meg őket. Két meccsen biztos esélyes az Atleti, a döntő az bizonytalan. Az is jó, ha egymást gyötrik, egymással vannak elfoglalva, így talán ezt kihasználhatjuk a bajnokságban.Enjoy írta: Szóval, ha már így alakult, akkor hajrá atleti
Bár félek, hogy a bajnoki cím is Madridba kerül, bízva abban, hogy nem a Realhoz.
- Kash
- Entrenador del Barça
Én nem szeretnék állást foglalni a szavazást illetően, mivel azt szeretném, ha az Atletico nyerné, viszont valahol mélyen úgy érzem, hogy innentől behúzza a Real bármennyire is rosszul játszottak egész szezonban, és nem szeretnék megint hülyét csinálni magamból.

- visca el barca
- Presidente del Barça
nekem innentől már tök mindegy, hogy kinyeri csak ne a real. vicces lenne ha ekkora hátszéllel húznák be. a két elődöntő érdekes lesz, nem tudom az uefa meg meri-e húzni, hogy a real otthon játssza a visszavágót a city ellen, de simán benne van a pakliban. nyerjen a bayern, egyértelműen ők a legjobbak a maradékok közül
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Capitá del Barça
Én kizárásos alapon az AtMa-nak fogok szurkolni, bármennyire is unszimpatikus a stílusuk.
Az elmúlt 3 évben stabilan ott vannak az elitben, annak ellenére hogy mindig távozott egy-egy nagy név.
A többi csapatnak a következő okok végett nem szurkolok:
1) royal margit: nem hiszem, hogy magyarázatra szorul. Csak a szokásos sorsolásuknak köszönhetik, hogy egyáltalán eddig eljutottak.
2) bajorok: Pep végett örülnék nekik, de akkor ismét meglógnának a bl címek tekintetében.
3) man city: Mivel jövőre Pep irányítja a csapatot, megint nagyok lennének vele szemben az elvárások..
Szóval, ha már így alakult, akkor hajrá atleti
Az elmúlt 3 évben stabilan ott vannak az elitben, annak ellenére hogy mindig távozott egy-egy nagy név.
A többi csapatnak a következő okok végett nem szurkolok:
1) royal margit: nem hiszem, hogy magyarázatra szorul. Csak a szokásos sorsolásuknak köszönhetik, hogy egyáltalán eddig eljutottak.
2) bajorok: Pep végett örülnék nekik, de akkor ismét meglógnának a bl címek tekintetében.
3) man city: Mivel jövőre Pep irányítja a csapatot, megint nagyok lennének vele szemben az elvárások..
Szóval, ha már így alakult, akkor hajrá atleti

Ha már szóba került a formahanyatlás az sem elhanyagolható, hogy lassan már minden évben Copa America van nyáron.
Teljes mellszélességgel az Atleticonak szurkolok a tegnapi meccs után.
Sokan nem szeretik, de én például imádom a Cholo féle fanatizmust. Ez is a labdarúgás szépsége, nem csak a fülön táncoltatott labda.
A közönségük valami egészen elképesztő, az a hangulat, amit 90 percen át nyomnak a bajnokságban az utolsó ellen is akár.
A Ligában minden meccsüket követem már úgy 2-3 éve.
Ma lennék újra gyerek, talán őket választanám kedvenc csapatnak.
Remélem behúzzák az idei BL-t. Két meccses párharcban bárkit le tudnak győzni a továbbjutók közül. A döntő más kávéház, de ha eljutnak oda, szerintem Cholo tanult az elbukott BL döntőből.
Az idén az ő kispadjuk jóval hosszabb. Nem alkotják nagy nevek, de aki beáll, simán hozza magát a taktikában.
Érdekes módon amikor tegnap a kezdő után mutatták a kispadunk játékosait, rögtön az jutott eszembe, hogy ezek az emberek, ha úgy adódik, hogy erősítés kellene nekünk, semmire nem használhatók szinte. Nagyjából ez igaz is lett. Kizárólag taktikai cserére alkalmasak.Talán SR a kivétel.
Sokan nem szeretik, de én például imádom a Cholo féle fanatizmust. Ez is a labdarúgás szépsége, nem csak a fülön táncoltatott labda.
A közönségük valami egészen elképesztő, az a hangulat, amit 90 percen át nyomnak a bajnokságban az utolsó ellen is akár.

A Ligában minden meccsüket követem már úgy 2-3 éve.
Ma lennék újra gyerek, talán őket választanám kedvenc csapatnak.
Remélem behúzzák az idei BL-t. Két meccses párharcban bárkit le tudnak győzni a továbbjutók közül. A döntő más kávéház, de ha eljutnak oda, szerintem Cholo tanult az elbukott BL döntőből.
Az idén az ő kispadjuk jóval hosszabb. Nem alkotják nagy nevek, de aki beáll, simán hozza magát a taktikában.
Érdekes módon amikor tegnap a kezdő után mutatták a kispadunk játékosait, rögtön az jutott eszembe, hogy ezek az emberek, ha úgy adódik, hogy erősítés kellene nekünk, semmire nem használhatók szinte. Nagyjából ez igaz is lett. Kizárólag taktikai cserére alkalmasak.Talán SR a kivétel.
Innentől nagyon remélem, hogy a Bayern-Atletico párosból húzza be az egyik. Előbbinek Guardiola miatt örülnék, utóbbi pedig a legszimpatikusabb csapat a 4-ből számomra. A Cityt nem szeretem, a Realt meg pláne nem, tehát remélem, ők a következő körben elbúcsúznak. Persze ha továbbra is oylan szerencsés a Real a sorsolással, mint eddig volt, akkor megkapják az angolokat.
A másik párharc összefoglalóját megnézve úgy láttam, jó kis meccs lehetett. A portugáloknak nem kell szegénykeznie, tisztesen helytálltak.
A másik párharc összefoglalóját megnézve úgy láttam, jó kis meccs lehetett. A portugáloknak nem kell szegénykeznie, tisztesen helytálltak.
Gratulálok az Atletico Madridnak megérdemelték!
Ezt így nem lehet, hogy nem rúgunk gólt.
Ezt így nem lehet, hogy nem rúgunk gólt.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Na jó...csababarca. 
Bejósolja tegnap hogy Ronaldo gólt lő, Benfica továbbjut.
Vezetnek a portugálok.
I believe i can fly.....
Vidal eldöntötte.

Bejósolja tegnap hogy Ronaldo gólt lő, Benfica továbbjut.
Vezetnek a portugálok.

I believe i can fly.....
Vidal eldöntötte.

Nyilván nem akar (még nagyobb) hülyét csinálni magából...Tromort77 írta:Zidane: "You should not go crazy, as anything can happen in football. I never lost my head as a player, and will never do so as a coach.”![]()
![]()
Szerk: Benatia cáfolta, sérülés miatt nem utazott el.

Zidane: "You should not go crazy, as anything can happen in football. I never lost my head as a player, and will never do so as a coach.”

- visca el barca
- Presidente del Barça
sok helyen volt már ilyen.... én kötelezővé tenném, hogy az utolsó edzésre mindenki hozza magával, aztán szépen egybegyűjti a szertáros néni és akkor nincs ilyen problémaBarcafanTomee írta:Nem is értem az ilyet. Suárezzel is megtörtént hasonló nem oly rég, de neki szerencséje volt és időben hozták utána taxival. Nem mintha utána nem lenne repülő amivel el bírna utazni, nem is értem miért nem utazott el később. Vagy ez egyfajta büntetés neki?!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Nem is értem az ilyet. Suárezzel is megtörtént hasonló nem oly rég, de neki szerencséje volt és időben hozták utána taxival. Nem mintha utána nem lenne repülő amivel el bírna utazni, nem is értem miért nem utazott el később. Vagy ez egyfajta büntetés neki?!
Kisebb agysebész lehet a pali. Pep fejét megnéztem volna.visca el barca írta:Mehdi Benatia el sem utazott a Bayernnel Lisszabonba a Benfica elleni BL-negyeddöntőre, mivel otthon hagyta a személyes tárgyait – köztük az útlevelét is –, és emiatt nem szállhatott fel a repülőre

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Hát nem, amúgy én az M4 sport, hát te?Nem egy meccset néztünk?

- visca el barca
- Presidente del Barça
Mehdi Benatia el sem utazott a Bayernnel Lisszabonba a Benfica elleni BL-negyeddöntőre, mivel otthon hagyta a személyes tárgyait – köztük az útlevelét is –, és emiatt nem szállhatott fel a repülőre 

Nem egy meccset néztünk?hedora írta:...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Feast4 2016.04.13. 12:59:41-kor.

Sziasztok!
Nem láttam a meccset, de most olvastam, hogy tegnap volt a Realnak egy helyzete, ami vitatható, hogy átment-e a labda a gólvonalon.
Ezzel kapcsolatban az jutott eszembe, hogy mi van a gólbíróval? Nem használják? (Nyilván nem, mert akkor nem lennének ilyen vitás kérdések) Nekem valamiért az rémlik, hogy azt bevezették a nagy bajnokságokban. Amikor ment, akkor jól működött, és hasznos volt. Vagy éppen ez zavarta a FIFA-t?
Nem láttam a meccset, de most olvastam, hogy tegnap volt a Realnak egy helyzete, ami vitatható, hogy átment-e a labda a gólvonalon.
Ezzel kapcsolatban az jutott eszembe, hogy mi van a gólbíróval? Nem használják? (Nyilván nem, mert akkor nem lennének ilyen vitás kérdések) Nekem valamiért az rémlik, hogy azt bevezették a nagy bajnokságokban. Amikor ment, akkor jól működött, és hasznos volt. Vagy éppen ez zavarta a FIFA-t?
Az is lehetAkkor 5-0?

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
PSG megszenvedte a középpálya hiányát, voltak jó időszakaik, de felépített, tudatos játékuk nem. A Citybe meg volt egy De Bruyne, aki jelentette a különséget, nagyon jól játszott. Kiegyenlített meccs volt, kb ugyanannyira volt veszélyes mindkét csapat. A meccs színvonala meg egy gyengébb csoportmeccsét se nagyon ütötte meg.LG írta:A másik meccset nem láttam, vki irna róla pár sort, ha szépen megkérem?
Akkor 5-0?hedora írta:Még így is azt mondom ha van még egy Dante kvalitású játékosuk középen, akkor más lett volna az ábra.

Dög unalmas meccs volt a másik.Most néztem meg (Lehet mert már tudtam az eredményt.) Kihagyott tizenegyes lesgól birkózás az előny kicsikarásáért.Meggyőző egyik csapat sem volt.A Cityt valamivel veszélyesebbek láttam de igazából hullámokban csak.Ennyi kb. 

Szerintem nem a Real vett vissza hanem a Wolfsburg végre akart előre is játszani és nyilván így már nem volt annyi tere, lehetősége a hazaiaknak.Szerintem ahhoz, hogy Wolfsburg fel tudott a 2 bekapott gól után javulni, kellett az is, hogy a Real visszavegyen. Nekem legalábbis úgy tűnt, 2-0 után nem erőltették annyira a támadásokat, elkezdtek inkább kivárásra játszani, ami akár a vesztüket is okozhatta volna, hisz a németeknek voltak lehetőségeik, ha egy beakad, akkor nem biztos, hogy a Real megint annyira fel tud pörögni, hogy még kettőt lőjjenek.
Ha ennyire lerohannak az elején, akkor a legjobb amit tehetsz hogy feladod a bunkerfocit és elkezdesz előre fele játszani, próbálod lassítani a dolgokat és rengeteg passz+ futás, amit meg is tettek 2:0 után, de az már elég késő volt.
Amúgy 100 ból száz ember tudta, ha beállnak "sünibe" akkor végük!
Még így is azt mondom ha van még egy Dante kvalitású játékosuk középen, akkor más lett volna az ábra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hedora 2016.04.13. 12:44:08-kor.