Hát nem, amúgy én az M4 sport, hát te?Nem egy meccset néztünk?

Hát nem, amúgy én az M4 sport, hát te?Nem egy meccset néztünk?
Nem egy meccset néztünk?hedora írta:...
Az is lehetAkkor 5-0?
PSG megszenvedte a középpálya hiányát, voltak jó időszakaik, de felépített, tudatos játékuk nem. A Citybe meg volt egy De Bruyne, aki jelentette a különséget, nagyon jól játszott. Kiegyenlített meccs volt, kb ugyanannyira volt veszélyes mindkét csapat. A meccs színvonala meg egy gyengébb csoportmeccsét se nagyon ütötte meg.LG írta:A másik meccset nem láttam, vki irna róla pár sort, ha szépen megkérem?
Akkor 5-0?hedora írta:Még így is azt mondom ha van még egy Dante kvalitású játékosuk középen, akkor más lett volna az ábra.
Szerintem nem a Real vett vissza hanem a Wolfsburg végre akart előre is játszani és nyilván így már nem volt annyi tere, lehetősége a hazaiaknak.Szerintem ahhoz, hogy Wolfsburg fel tudott a 2 bekapott gól után javulni, kellett az is, hogy a Real visszavegyen. Nekem legalábbis úgy tűnt, 2-0 után nem erőltették annyira a támadásokat, elkezdtek inkább kivárásra játszani, ami akár a vesztüket is okozhatta volna, hisz a németeknek voltak lehetőségeik, ha egy beakad, akkor nem biztos, hogy a Real megint annyira fel tud pörögni, hogy még kettőt lőjjenek.
Szerintem ahhoz, hogy Wolfsburg fel tudott a 2 bekapott gól után javulni, kellett az is, hogy a Real visszavegyen. Nekem legalábbis úgy tűnt, 2-0 után nem erőltették annyira a támadásokat, elkezdtek inkább kivárásra játszani, ami akár a vesztüket is okozhatta volna, hisz a németeknek voltak lehetőségeik, ha egy beakad, akkor nem biztos, hogy a Real megint annyira fel tud pörögni, hogy még kettőt lőjjenek. A másik dolog, ami nekem nem is tűnt fel korábban, de mióta néhány forumozó megemlitette, és figyelni kezdtem rá, én is hasonlóan látom: a Realnak minden meccsen van 15-20 perce, amit nagyon megnyomnak, és olyankor a legveszélyesebbek. Most ez rögtön az elején volt, és a németeknek nem sikerült túlélniük. Ellenünk viszont a végét húzták meg, minket is elkaptak. De visszaelmékszünk az őszi Klasszikusra, akkor is volt ilyen időszakuk, az második félidő elején, akkor többször komoly helyzetbe kerültek, szerencsére akkor mi túl tudtuk élni azt időszakot. De pl. az Atletico ellen mi is hasonlót húztuk a második félidő elején, és be is jött.hedora írta:Arra lehet ráborítani a pályát, aki ezt hagyja.Nem nyomtak ők igazából bunkerfocit így rájuk volt borítva a pálya
Érdekes volt nézni azt a pár percet amikor bátran próbáltak játszani, ordító helyzetük is volt amit a figura átaludt vagy nem tudom mit is akart ott igazán:)
Egy kapus színtisztán feltudja mérni, hogy az a labda hova pattan, Benaglio is tudta hogy gól nem lehet belőle.Kovbal88 írta:
a kapus a 10 perc környékén nézi, hogy ráesik a labda a felsőlécre egy méterre volt tőle. Oké, hogy megpattant de akkor is.
Ha ezen a szinten lehetne bundázni, mondanám hogy az volt. a Real - Wolfburg meccs.Érdekes volt nézni azt a pár percet amikor bátran próbáltak játszani, ordító helyzetük is volt amit a figura átaludt vagy nem tudom mit is akart ott igazán:)
Arra lehet ráborítani a pályát, aki ezt hagyja.Nem nyomtak ők igazából bunkerfocit így rájuk volt borítva a pálya
nagy só lenne. uefánál egyből megzavarodnának a sorsolással kapcsolatbancsababarca írta:Amúgy haljak meg bemegy a Benfica a 4 közé...if u know what I mean
Rossz volt nézni, a bunkerfoci taktikát, nem is értem mit akartak ezzel.Nem tudom én megérteni a Wolfburgot. Oké, hogy a Real az ellenfél, de életük meccsén így játszani. Tudják, hogy egy gólt kell lőni és semmi. Mindegy lett volna, ha meccs helyet szétnéznek Madridban.
Most meg a Realnál BL-győzelem hangulat van. Elment a kedvem az egésztől. Még csak meg se nehezítették a dolgukat.
Van egy mondás annyit játszik mindenki amennyit engednek neki.Sajnos azt kell mondjam ez volt a realitás.Az első meccsen a Realnál nagy volt sz arc fáradtak voltak beleszaladtak a késbe.Ennyi.Most kijöttek a valós erőviszonyok.Kovbal88 írta:Nem tudom én megérteni a Wolfburgot. Oké, hogy a Real az ellenfél, de életük meccsén így játszani. Tudják, hogy egy gólt kell lőni és semmi. Mindegy lett volna, ha meccs helyet szétnéznek Madridban.
Most meg a Realnál BL-győzelem hangulat van. Elment a kedvem az egésztől. Még csak meg se nehezítették a dolgukat.
A következő szezon számunkra már am is óriási kérdőjel, mivel EB+COPA..Már most látszik, hogy nagyon fáradtak, és pihenni sem lesz nagyon idejük a nyáron, sztem ezért is nem megy a csapat túrázni Ázsiába vagy Amerikába. A támadó triót annyira nem is féltem, viszont Iniesta, Busquets, Piqué, Rakitic...Most még meg kell nyerni mindent és a kövi szezont teljesen eldobni, vagy csak félgőzzel tolni végig.palesz77 írta:Ezzel egyetertek, de en bizom benne, hogy ez ebresztokent hat a sracokra - mert voltak azert boven jo periodusaink az utobbi 2 meccsen is. Ha meg nem, akkor nagyon tanulsagos szezon lesz Luchonak az idei - bar mar igy is az -, es a hibaibol tanulva javithat jovore. Kezdve az MSN tultolasaval peldaul, csak ahhoz a 3 amigo is kene.. Neymar foleg, aki szerintem legkevesbe viselne el, ha annyit pihenne, amennyi raferne.csababarca írta:nyilván van,csak kicsit nagy lett az arc.
Ez a két vereség ha másra nem is, arra talán jó lesz,hogy megemberelik magukat és visszaszállnak a földre.
Ideje lenne, mert a lényegi kérdések most dőlnek el.
Ezzel egyetertek, de en bizom benne, hogy ez ebresztokent hat a sracokra - mert voltak azert boven jo periodusaink az utobbi 2 meccsen is. Ha meg nem, akkor nagyon tanulsagos szezon lesz Luchonak az idei - bar mar igy is az -, es a hibaibol tanulva javithat jovore. Kezdve az MSN tultolasaval peldaul, csak ahhoz a 3 amigo is kene.. Neymar foleg, aki szerintem legkevesbe viselne el, ha annyit pihenne, amennyi raferne.csababarca írta:nyilván van,csak kicsit nagy lett az arc.
Ez a két vereség ha másra nem is, arra talán jó lesz,hogy megemberelik magukat és visszaszállnak a földre.
Ideje lenne, mert a lényegi kérdések most dőlnek el.
nyilván van,csak kicsit nagy lett az arc.palesz77 írta: szerintem meg boven van mindenhol eselyunk, meg ha most az utobbi 1 honap nem is sikerult olyan jol.