Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Rossz volt nézni, a bunkerfoci taktikát, nem is értem mit akartak ezzel.Nem tudom én megérteni a Wolfburgot. Oké, hogy a Real az ellenfél, de életük meccsén így játszani. Tudják, hogy egy gólt kell lőni és semmi. Mindegy lett volna, ha meccs helyet szétnéznek Madridban.
Most meg a Realnál BL-győzelem hangulat van. Elment a kedvem az egésztől. Még csak meg se nehezítették a dolgukat.
Van egy mondás annyit játszik mindenki amennyit engednek neki.Sajnos azt kell mondjam ez volt a realitás.Az első meccsen a Realnál nagy volt sz arc fáradtak voltak beleszaladtak a késbe.Ennyi.Most kijöttek a valós erőviszonyok.Kovbal88 írta:Nem tudom én megérteni a Wolfburgot. Oké, hogy a Real az ellenfél, de életük meccsén így játszani. Tudják, hogy egy gólt kell lőni és semmi. Mindegy lett volna, ha meccs helyet szétnéznek Madridban.
Most meg a Realnál BL-győzelem hangulat van. Elment a kedvem az egésztől. Még csak meg se nehezítették a dolgukat.
A következő szezon számunkra már am is óriási kérdőjel, mivel EB+COPA..Már most látszik, hogy nagyon fáradtak, és pihenni sem lesz nagyon idejük a nyáron, sztem ezért is nem megy a csapat túrázni Ázsiába vagy Amerikába. A támadó triót annyira nem is féltem, viszont Iniesta, Busquets, Piqué, Rakitic...Most még meg kell nyerni mindent és a kövi szezont teljesen eldobni, vagy csak félgőzzel tolni végig.palesz77 írta:Ezzel egyetertek, de en bizom benne, hogy ez ebresztokent hat a sracokra - mert voltak azert boven jo periodusaink az utobbi 2 meccsen is. Ha meg nem, akkor nagyon tanulsagos szezon lesz Luchonak az idei - bar mar igy is az -, es a hibaibol tanulva javithat jovore. Kezdve az MSN tultolasaval peldaul, csak ahhoz a 3 amigo is kene.. Neymar foleg, aki szerintem legkevesbe viselne el, ha annyit pihenne, amennyi raferne.csababarca írta:nyilván van,csak kicsit nagy lett az arc.
Ez a két vereség ha másra nem is, arra talán jó lesz,hogy megemberelik magukat és visszaszállnak a földre.
Ideje lenne, mert a lényegi kérdések most dőlnek el.
Ezzel egyetertek, de en bizom benne, hogy ez ebresztokent hat a sracokra - mert voltak azert boven jo periodusaink az utobbi 2 meccsen is. Ha meg nem, akkor nagyon tanulsagos szezon lesz Luchonak az idei - bar mar igy is az -, es a hibaibol tanulva javithat jovore. Kezdve az MSN tultolasaval peldaul, csak ahhoz a 3 amigo is kene.. Neymar foleg, aki szerintem legkevesbe viselne el, ha annyit pihenne, amennyi raferne.csababarca írta:nyilván van,csak kicsit nagy lett az arc.
Ez a két vereség ha másra nem is, arra talán jó lesz,hogy megemberelik magukat és visszaszállnak a földre.
Ideje lenne, mert a lényegi kérdések most dőlnek el.
nyilván van,csak kicsit nagy lett az arc.palesz77 írta: szerintem meg boven van mindenhol eselyunk, meg ha most az utobbi 1 honap nem is sikerult olyan jol.
Bob_Marley írta: Szerintem ezer éve nem fordítottak BL párharcot, szóval ennek is szólhat, de majd palesz77 kinyitja a kis noteszét és dátumra pontosan beírja az eredményeket meg a gólszerzőket de még a nézőszámokat is.![]()
ha előnyről kiesünk holnap úgy,hogy a bajnokságot is izgalmassá tettük 1 hét alatt, többet nem jövök.Nero. írta:Jol eldiskuralunk itt a tobbi csapatrol, meg mindenki a sorsolason kattog mar, de azert elobb jussunk tul valahogy az Atleticon. Nem lesz olyan konnyu ez a holnapi. 60-40et mondok nekunk de elfogultsaggal.
Elég hamar rávágtad.S.Agüero írta:Asszem 12 éve a Bayern ellen.Szerintem ezer éve nem fordítottak BL párharcot, szóval ennek is szólhat, de majd palesz77 kinyitja a kis noteszét és dátumra pontosan beírja az eredményeket meg a gólszerzőket de még a nézőszámokat is.![]()
Asszem 12 éve a Bayern ellen.Szerintem ezer éve nem fordítottak BL párharcot, szóval ennek is szólhat, de majd palesz77 kinyitja a kis noteszét és dátumra pontosan beírja az eredményeket meg a gólszerzőket de még a nézőszámokat is.![]()
Szerintem ezer éve nem fordítottak BL párharcot, szóval ennek is szólhat, de majd palesz77 kinyitja a kis noteszét és dátumra pontosan beírja az eredményeket meg a gólszerzőket de még a nézőszámokat is.Messias2 írta:Igenpalesz77 írta: Sorsolas penteken lesz?
Azért picit vicces volt látni azt az ünneplést, amit levágtak a Real játékosok, mintha megnyerték volna a BL-t, aztán sikerült kiütniük a Bundesliga 8. helyezettjét. Csak számomra tűnik ez szánalmasnak!?
Sajnos nekik a szezon végén jön össze minden, nekünk meg úgy néz ki, most pukkad ki a lufi.BarcafanTomee írta:Ott volt ma CR a szeren, de azért két góljához is kellett mázli. Ha nem ugrik szét a sorfal, most röhögnénk rajta, hogy megint bele lőtte a falba. Meccs előtt azt mondtam, hogy tovább mennek, de ez a meccs nem volt meggyőző, szerencse is kellett. Azt hittem egy Wolfsburgot be tudnak rendesen darálni. De most már mindegy, ott vannak a 4 között, és 3 meccsre a céltől. Így volt nekik abban az évben is amikor megnyerték. Fejben a toppon vannak most. Reagálnunk kell mind a ligában mind a Bl-ben!
Ami a PSG-t illeti, bőven lőhettek volna még így is gólt, hogy nem játszottak jól. Eltaktikázták mindkét meccset, meg hiányzott is nekik Verratti meg Matuidi is. De a City is csak odakerült a 4 közé, amit végképp nem gondoltam volna, hogy valaha odakerülnek ilyen játékkal és kerettel.
Rajtunk a sor srácok, rendet kell tenni, mert ezeket a meccseket rossz nézni is!
0-2ről azért megfordítani nagy dolog bárki ellen is.Messias2 írta:
Azért picit vicces volt látni azt az ünneplést, amit levágtak a Real játékosok, mintha megnyerték volna a BL-t, aztán sikerült kiütniük a Bundesliga 8. helyezettjét. Csak számomra tűnik ez szánalmasnak!?
Igenpalesz77 írta: Sorsolas penteken lesz?