Bajnokok Ligája & Európa Liga
Azért el kell ismerni, CR ma világklasszis szinten játszott. Igazi vezére volt egy nem túl acélos csapatnak.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én most aláírom hogy vezetünk három nullra de fent hagyja őket.Nero. írta:Na Zidane lecseréli Benzemát és szerintem lassan Balet is. Holnap meglátjuk Lucho vajon hozzámer e nyúlni a hármas valamelyikéhez.))))))

Ha labdába nem érnek fél órát, akkor sem.Nero. írta:Na Zidane lecseréli Benzemát és szerintem lassan Balet is. Holnap meglátjuk Lucho vajon hozzámer e nyúlni a hármas valamelyikéhez.))))))
Na Zidane lecseréli Benzemát és szerintem lassan Balet is. Holnap meglátjuk Lucho vajon hozzámer e nyúlni a hármas valamelyikéhez.
))))))

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Második félidőt már nem nézem, így nem tudom gyengén fociznak e.Kovbal88 írta:Annyira gyengén focizik a Real és mégis megvan nekik. Komolyan ilyen nincs csak a mesében.
De ezért jó ilyen csapatot kapni...mint mi is Milant régen, 0-2ről is megeszik őket. Egy AtMa ellen már lenne izzadás ezerrel, nekünk is, mindenkinek.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Komolyan, ennyire még nem voltam szomorú hogy 2-es oddsra 20ezret raktam és bejönni látszik
Mit meg nem adnék hogy tovább jussunk és kiejtsük ezt a brigádot...

Mit meg nem adnék hogy tovább jussunk és kiejtsük ezt a brigádot...
Nyugi, a végén jön a német gól, amikor igazán fáj.
Annyira gyengén focizik a Real és mégis megvan nekik. Komolyan ilyen nincs csak a mesében.
Ennél a Wolfsburgnál szerencsétlenebb csapat nincs is

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
- csababarca
Cé tripla, 3-0.
Szidták mint a bokrot,meg nyáron el kell adni stb, aztán megint egyedül menti meg a szezonjukat.
City is továbbmegy, jó kis elődöntő lesz az.
Szidták mint a bokrot,meg nyáron el kell adni stb, aztán megint egyedül menti meg a szezonjukat.
City is továbbmegy, jó kis elődöntő lesz az.

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Nahát, Ronaldo betalált szabadból, melyik évszázadot írunk?!
Amúgy ha forma felugrik akkor simán blokkolja de sebaj, amúgy szépen helyezte.
Plusz City is lőtt egy gólt

Amúgy ha forma felugrik akkor simán blokkolja de sebaj, amúgy szépen helyezte.
Plusz City is lőtt egy gólt
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nálunk is ebben bízok, hogy 1; van tartalék 2; betudjuk osztani az erőket.csababarca írta:Mondjuk nem egy nap kell lejátszaniuk mind a hatot, lehet energiákat szerezni bőven.Bob_Marley írta:Ez a RM is totál ki van már, hol fognak ők 6/6 meccset hozni? Sehol, ahogy szerintem a Tico se.
Plusz Ronaldo mindig rúg szinte tavasszal, az meg bőven elég.
És Ronaldot is bejósoltad.

De Bruyne meg tényleg az egyik legfontosabb emberük. PSG-nél ez nem oszt nem szoroz, de nem érzem ma bennük, hogy továbbmennének.

A csávó rendesen bekattant megint. Legnagyobbak közt fogják emlegetni bármennyire is önző néha vagy primitív a viselkedése.
A lesajnált Pellegrini papa meg beviszi a Cityt az elödöntőbe.
A lesajnált Pellegrini papa meg beviszi a Cityt az elödöntőbe.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Nero. 2016.04.12. 22:22:33-kor.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Bejott a jinx, csak nem ugy ahogy akartam..
Miutan Lucas elcselezte magat a sajat terfelen egyszeruen ereztem, hogy ebbol a tamadasbol gol lesz. Szep loves volt, kar erte, igy kiesett a PSG szerintem, 2 gol nincs bennuk ma. Egy jo Verratti hianyzik nekik nagyon, nulla a kozeppalyajuk.

Amúgy ja.Bob_Marley írta:Ez a RM is totál ki van már, hol fognak ők 6/6 meccset hozni? Sehol, ahogy szerintem a Tico se.
Ők idén is mennek Kínába nyáron egyébként, hiába könyörgött Zizou hogy hagyják.
- csababarca
Mondjuk nem egy nap kell lejátszaniuk mind a hatot, lehet energiákat szerezni bőven.Bob_Marley írta:Ez a RM is totál ki van már, hol fognak ők 6/6 meccset hozni? Sehol, ahogy szerintem a Tico se.
Plusz Ronaldo mindig rúg szinte tavasszal, az meg bőven elég.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Pastore egy sárgára azért jó volt.palesz77 írta:Ez a Van der Wiel valami eszmeletlen gyenge, rossz nezni komolyan. A csere meg nem tett jot a PSG-nek, azota kiegyenlitettebb a meccs. Van egy olyan tippem, hogy ez mar lecsordogal igy es marad a 0-0, semmi nem akar bemenni egyik oldalon sem..

Engem Silva bosszant, hogy mennyire leépült......Vagy inkább úgy fogalmazok most elég gyenge. Navas viszont jó.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2016.04.12. 22:16:55-kor.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Ez a Van der Wiel valami eszmeletlen gyenge, rossz nezni komolyan. A csere meg nem tett jot a PSG-nek, azota kiegyenlitettebb a meccs. Van egy olyan tippem, hogy ez mar lecsordogal igy es marad a 0-0, semmi nem akar bemenni egyik oldalon sem..
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ez a RM is totál ki van már, hol fognak ők 6/6 meccset hozni? Sehol, ahogy szerintem a Tico se.

Ezt megúszta a Wolsburg... Nemértem miért nem mennek ki a Realra. Így nagyon valószínű hogy előbb utóbb benyelnek egyet, pedig szerintem simán tudnának lőni a Madridnak.
Jó, akkor megiszom én...nagy duzzogva.visca el barca írta:köszi, de már felnőttem, nem iszomrecrea írta:Ha megkapja őket a Real, akkor jövök egy sörrel veb-nek, aki megmondtainkább tegyél rá jó sok pénzt és a nyeremény 20%-át légy oly kedves egy offshore számlára kiutalni. köszike
Nem merek

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Bob_Marley írta:Na de melyik, mert mindkét oldalon voltak.MessiNeymarSuarez írta: Nagy fail lesz viszont ha a PSG meccsen végül egy akkora védőbaki dönt majd a párharcról
Plusz mindkettő kihagyott tizit is már, essen ki mindkettő.
ŐŐ...Most hogy mondod, mindkettő...

Tényleg hihetetlen volt mindkét baki, olyanokért mi már Matyiék fejét szedtük volna le kb, pedig ők nem voltak 50 milliók
Amúgy respect Agüeronak, Ibra odavágón úgydöntött megkegyelmez, ezért cserébe ő direkt be se lőtte

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Na de melyik, mert mindkét oldalon voltak.MessiNeymarSuarez írta: Nagy fail lesz viszont ha a PSG meccsen végül egy akkora védőbaki dönt majd a párharcról

Plusz mindkettő kihagyott tizit is már, essen ki mindkettő.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Közben ez a Wolfsburg meg majdnem öngólt rúg...
Nagy fail lesz viszont ha a PSG meccsen végül egy akkora védőbaki dönt majd a párharcról

Nagy fail lesz viszont ha a PSG meccsen végül egy akkora védőbaki dönt majd a párharcról