Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pastore egy sárgára azért jó volt.palesz77 írta:Ez a Van der Wiel valami eszmeletlen gyenge, rossz nezni komolyan. A csere meg nem tett jot a PSG-nek, azota kiegyenlitettebb a meccs. Van egy olyan tippem, hogy ez mar lecsordogal igy es marad a 0-0, semmi nem akar bemenni egyik oldalon sem..
Jó, akkor megiszom én...nagy duzzogva.visca el barca írta:köszi, de már felnőttem, nem iszomrecrea írta:Ha megkapja őket a Real, akkor jövök egy sörrel veb-nek, aki megmondtainkább tegyél rá jó sok pénzt és a nyeremény 20%-át légy oly kedves egy offshore számlára kiutalni. köszike
Bob_Marley írta:Na de melyik, mert mindkét oldalon voltak.MessiNeymarSuarez írta: Nagy fail lesz viszont ha a PSG meccsen végül egy akkora védőbaki dönt majd a párharcról
Plusz mindkettő kihagyott tizit is már, essen ki mindkettő.
Na de melyik, mert mindkét oldalon voltak.MessiNeymarSuarez írta: Nagy fail lesz viszont ha a PSG meccsen végül egy akkora védőbaki dönt majd a párharcról
"Csak pár éve vagyok bevonva a fociba"... ["miután a reálos pasim megrakott"]Alfa írta:Az utcáról halásztak egy fehér pólós nagymellű csajt aztán kitolták a kirakatbaMessias2 írta:Vannak arcok a magyar Real "táborban"..
Ramost azt láttam hogy sárgás, meg még asszem 2 ember, talán Carvajal, Pepe, de nem biztos csak Ramos.csababarca írta:Sárgalapokkal hogy áll a real? van valaki veszélyben?
(ha esetleg minket v. a BM-et kapnák, ahol számítana is ez.)
talán ramosnál meg casemironál láttam a kezdésnél feltüntetvecsababarca írta:Sárgalapokkal hogy áll a real? van valaki veszélyben?
(ha esetleg minket v. a BM-et kapnák, ahol számítana is ez.)
köszi, de már felnőttem, nem iszomrecrea írta:Ha megkapja őket a Real, akkor jövök egy sörrel veb-nek, aki megmondta
Valaki mintha rakott is volna, 6-os odds közelébe volt az hogy a Wolfsburgot kapja a Real, és lám be is jöttvisca el barca írta:
én már tegnap nézegettem, hogy vannak e hasonló fogadások a nagyobb portálokon, de nem igazán láttam, hogy lehetne erre fogadni. de ha majd találsz szólj, felteszem a házat
persze. a fociban minden meglehet. a fű zöld, az ég kék.Bob_Marley írta:Egy elődöntőben azért könnyű ellenfél már nincsen.
palesz77 írta: Szimplán annyit mondok, hogy Dante.. Az az ember, csodálkoztam, hogy első meccsen nem csinált semmit, most szépen mutatta a többieknek, hogy "nézzétek, itt gurul a labda előttem"..![]()
Ilyen statot meg nem tudok, az én erőim is végesek..De tényleg durva, jól megjósoltad ezt.
Zombori Úr?Bob_Marley írta:Egy elődöntőben azért könnyű ellenfél már nincsen.
én már tegnap nézegettem, hogy vannak e hasonló fogadások a nagyobb portálokon, de nem igazán láttam, hogy lehetne erre fogadni. de ha majd találsz szólj, felteszem a házatMessiNeymarSuarez írta:Meg is teszem egy 10-essel legalább hogy a City/PSG továbbjutóját kapjákvisca el barca írta:ez a city-psg mekkora egy nulla színvonal te jó égegy rayo meccset jobban élvezek
![]()
realnak megint rohadt nagy "szerencséje" lesz az elődöntők "sorsolásnál"![]()
Az utcáról halásztak egy fehér pólós nagymellű csajt aztán kitolták a kirakatbaMessias2 írta:Vannak arcok a magyar Real "táborban".