Sokan szidják Neymart, hogy rengeteget foglalkozik az ellenféllel stb., de Cr viselkedését én sokkal antipatikusabbnak találom. Lehet, hogy Ramosnál vagy Pepenél sokszor elszakad a cérna, de én speciel még azt is jobban elnézem. Amúgy azt nem értem, hogy zengenek az ódák, hogy mennyire maximalista stb. Ahhoz képest ez a meccseken nem nagyon szokott meglátszani. A mérkőzések nagy százalékán 0 futás, integet . Ezt valahogy nem tudom összekapcsolni azzal, hogy mennyit edz, meg milyen profi.indikal írta:Én személy szerint a RM-t CR7 miatt útálom. Egyszerűen nem találok benne semmi emberit, visszataszítóak számomra az önelégült szerénytelen emberek, CR pedig ezt a kategóriát csúcsra vitte. Elképzelhető, hogy ért az erőfocihoz, meg vannak jó lövései, de az arcához képest ezek a tulajdonságai eltörpülnek. Mikor pl. egy padlón levő csapatnak aki 9 emberrel futballozik a bíró befúj egy min. kétséges 11-est, CR odaáll beveri és 6:0-ról 7:0-ra növeli az előnyt aztán odarohan a kamerához és az állati arcával beleüvölt majd a nézők felé rázza magát mint egy terminátor ezt sosem fogom tudni elfogadni. Ezt egy Barcelona csatártól még soha sem láttam, legyen az bárki bármikor. De olyat már láttam, hogy Puyol leszidja a csapattársait túlzott gólöröm miatt. Többek között ez a különbség a két csapat között.
Én speciel nem utálom, csupán iszonyatosan unszimpatikus, az elért eredményeit tisztelem, de valahogy furcsa, hogy ha egy semleges pályán játszik, ahogy hozzá kerül a labda megy a füttyszó, vagy a Messi-rigmusok, míg utóbbinál ilyet sose tapasztaltam, még az Espanol ellen sem nagyon.
De lehet, hogy ez csak a média ferdítései miatt van, ahogy a realosok szeretik hangsúlyozni.