A Real készül az estére, a mai meccsre kiszélesítették a pályát, hogy jobban kitudják használni a széleket. Mindent bevetnek már.

Akkor is ha mi is továbbmennénk, összesorsolnának és kiejtenének minket?Kovbal88 írta:Én Kovács Balázs szellemi tudatom teljes birtokában fogadom, hogy ha ma továbbmegy a Wolfburg a Real ellen, akkor beruházok egy Wolfburg mezre és egész nyáron abban fogok sörözni. Isten engem úgy segéljen.
de csak ha megnyerjük a BL-t, anélkül nem poén annyiraMQuCsabi írta:Ebben én is benne vagyok, de rá kell iratni név helyett, hogy !Gracias!Én Kovács Balázs szellemi tudatom teljes birtokában fogadom, hogy ha ma továbbmegy a Wolfburg a Real ellen, akkor beruházok egy Wolfburg mezre és egész nyáron abban fogok sörözni. Isten engem úgy segéljen
Ebben én is benne vagyok, de rá kell iratni név helyett, hogy !Gracias!Én Kovács Balázs szellemi tudatom teljes birtokában fogadom, hogy ha ma továbbmegy a Wolfburg a Real ellen, akkor beruházok egy Wolfburg mezre és egész nyáron abban fogok sörözni. Isten engem úgy segéljen
Valószínűleg.1-0 2-0 már elég lesz a második félidőben l.Gyanítom sima 3-0 és tovább mennekvisca el barca írta:egyébként sztem az a meccs az első félidőben el fog dőlni. ha a real 2-0, 3-1el tud szünetre menni akkor meg lesz nekik, h nem akkor átcsaphat az egész kapkodásba, meg ívelgetésekbe, ami nem az ő játékuk
Legyen igazadvisca el barca írta:elnézve a jelenlegi formáját, embert sem kell rá állítani...hedora írta:Talán ha Modric ki tudják venni a játékból akkor eléggé halott lesz a real
elnézve a jelenlegi formáját, embert sem kell rá állítani...hedora írta:Talán ha Modric ki tudják venni a játékból akkor eléggé halott lesz a real
így van, szerintem is sokkal többre mennének azzal, ha beleállnak egy rohanós adok-kapokba, úgy akár lőhetnek kettőt is. bár kétlem, hogy az edzőjük ezt bevállalná. az első real gólig (sőt lehet a másodikig is) tuti h bunker leszNero. írta:Ha a Wolfburgnak van esze akkor nem állnak be buszozni. Egyet simán lehet lőni nekik és négyet nemhiszen hogy elraknak.
Nero. írta:MessiNeymarSuarez írta:
Amúgy kíváncsi vagyok a Realra. Biztos, hogy óriási meccs lesz és az elejétől menni fog a tüzijáték. Ha a Wolfburgnak van esze akkor nem állnak be buszozni. Egyet simán lehet lőni nekik és négyet nemhiszen hogy elraknak.
MessiNeymarSuarez írta:Az a hír járja, sőt nem csak hír, hogy keddi Real BL meccsre 10 év után először vissza térhet az Ultras Sur a stadionba. Az ultras hivatalos oldalán jelentették be. Jo lenne egy ilyen inditványozás, hogy nálunk is a normálisabbak visszatérhessenek
Fújja be a Realnak is,akkor még mindig hazai a továbbjutóvisca el barca írta:kassai vezeti kedden a bl meccsüketremélem élete legrosszabbját fogja nyújtani és minden műesést befúj a wolfsburgnak
Pont annyira nem elhanyagolható, hogy attól lesz les. Tökéletesen látszik is ezen a képen, CR fejénél van egy sötétebb fűcsík - így jobban látszik -, ott meg le lehet követni, hogy valamivel előrébb volt a feje. Nem méteres les, de attól még les. És igen, ez a passz pillanata..Maestroll írta:Rácsozással paintben így néz ki, a tizenhatos vonalának van ugyan egy minimális dőlése, nem teljesen függőleges, de szinte elhanyagolható.
Amúgy ezt miért nézik sokan lesnek?csababarca írta:Ugye nem Ronaldo gólja volt "vitatott" lesgól? Méteres les volt.
+a Realnál fel lehet hozni a 2013-as, meg a 2014-es Dortmund elleni párharcokat is. Mindkét esetben teljesen más volt a játék képe az oda- és a visszavágón. A fordítás ugyan nem sikerült sem a Realnak, sem 1 évvel később a Dortmundnak, de mindkét esetben kevésen múlott, főleg utóbbinál, ahol a 2 gól mellett kb. fél tucat ziccer maradt ki a Dortmundtól.Alfa írta:Mi is megfordítottuk a Milan ellen viszont ahhoz lássuk be , hogy kellett némi szerencse is. Az elején azt se tudták , hogy hol vannak főleg miután Messi gyorsan rúgott kettőt. Viszont utána volt pár veszélyes kontrájuk és például ha Niang nem a kapufára lövi a ziccerét akkor szépen ki is estünk volna. Aztán jött ugye Villa és a végén Alba így sima lett. Azért írtam le részletesen a meccset mert ebből is látszik , hogy a Realnak csak akkor lesz esélye , hogy ha nem kap gólt ami, nem lesz egy könnyű feladat. Az első meccs alapján szerintem nem fogják verni ezt a Wolfsburgot 3-nál több góllal úgyhogy Navasnak nagyon észnél kell lennie.
Az a méter az 10 centinek is elég lesz, de akkor maradjunk csak a 11esnél, a második gólja szép volt a németeknek, de ha a 11es oda vissza megadják, kétségem nincs, hogy nem ez a meccs kimenetele.csababarca írta:Ugye nem Ronaldo gólja volt "vitatott" lesgól? Méteres les volt.