Engem inkább az akaszt ki, hogy LE miért nem akarja pihentetni az MSN-t, csak akkor, ha sérültek, vagy eltiltottak? Egyértelműen ki vannak fáradva, és erre az egész idény rámehet.
Amúgy én már Tito és Tata idejében is mondtam, hogy egy idényt simán be lehetne áldozni arra, hogy az utánpótlásból új embereket beszoktassunk, kipróbáljunk.
Ezt szerintem normálisan le is lehetne kommunikálni. Pep anno elég sok játékost felhozott utánpótlásból, bátran nyúlt hozzájuk. Most ez nincs meg.
Bartra is eltűnt sajnos, nem értem miért. Mikor rendszeresen játszott, akkor jó teljesítményt nyújtott.
LE hány játékost próbált ki, hozott fel az első keretbe, erről van valami statisztika? És most nem arra gondolok, akiket egy meccsre felhozott egy nyári meccsre.
Az MSN pótlására is ki kellene találni valamit. Felhozni embereket, vagy venni megfelelő cseréket.
Minden posztra van megfelelő csere, csak az MSN pótlására nincs senki, csak Munír.
Ha LE egy-egy félidőre legalább lehozta volna Messit vagy Neymart, esetleg egy-egy meccsen pihentette volna őket, nem lett volna gond. Inkább egy korábbi meccsen lett volna egy-egy X, mint most, ebben a sűrű és nehéz időszakban, mikor nem szabad botlani.
Én a szurkolók miatt nem féltem LE-ét, egy-két ilyen mindig akad mindenhol.
Nálunk nem lesz ebből semmi, fehér zsepi, stb. Sőt. Még a kihagyott tizik után is skandálták Messi vagy Neymar nevét.
Én csak azt sajnálom, hogy pont az idény végére zuhantunk meg, a legfontosabb meccsekre.
Anno mindig január volt a megzuhanás időszaka, most ez elmaradt.
csababarca írta:
Messi pl nem szokott ennyi helyzetet elpuskázni, mint tegnap is.
Főleg nem ilyen látványosan: minden meccsre jutott egy stadioncsúcs rúgása. Meg ilyet sem láttam még tőle, hogy 16-on kívűlről próbálkozik rúgással, úgy, hogy előtte állnak, és naná, hogy belelépnek.