Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Alves nagyott játszik idén, jobb mint az utóbbi két-három szezonban. Nagyon összekapta magát, tény nem a régi már, de a csapat egyik legjobbja minden meccsen. Hatalmasakat dolgozik a pályán. Aki ért a focihoz látja ezt.splinter írta:Nem láttam a mérkőzést (hála istennek!) sejtettem valami ilyesmi eredményt.
ENgem most egy kérdés foglalkoztat? Alvest miért nem pihenteti LE? Lássuk be Vidal szélsőjátéka sokkal pontosabb mint az Övé...Pláne egy fáradt D.A.-nál...
Szerintem Ők mind nagyon jó játékosok, egyiket sem mondanám középszerűnek.LG írta:
A padra is inkább középszereket veszünk (Mathieu, Vermaelen, Vidal), mint hogy a fiataljainknak lehetőséget adnánk. (Montoya, Bartra)
Az, hogy a kp.-ra idehoztuk Arda Turant sem a legjobb üzenet a fiataljaink felé
Vidal,Adriano,Mathieu is sérült, nincs most alternatívája.splinter írta:Nem láttam a mérkőzést (hála istennek!) sejtettem valami ilyesmi eredményt.
ENgem most egy kérdés foglalkoztat? Alvest miért nem pihenteti LE? Lássuk be Vidal szélsőjátéka sokkal pontosabb mint az Övé...Pláne egy fáradt D.A.-nál...
LG írta:
Hozzáteszem, szerintem a kelletténél nagyobb a bizalmatlanság a fiatalok felé. Sokuk meg sem kapják a lehetőséget a bizonyitásra igazán. A padra is inkább középszereket veszünk (Mathieu, Vermaelen, Vidal), mint hogy a fiataljainknak lehetőséget adnánk. (Montoya, Bartra)
Az, hogy a kp.-ra idehoztuk Arda Turant sem a legjobb üzenet a fiataljaink felé.
Piqué, Alba és Vidal nem nálunk épültek be, nem nálunk lettek ifikből profik, kész játékosként jöttek. Vidal meg kemény 1 évet volt az akadémiánkon, ennyi erővel lehetne Real és Espanyol nevelés is, ott is játszott kiskorában.. Thiago beépítését meg eléggé elcsesztük Cescnek hála - utólag jó biznisz voltMessiNeymarSuarez írta:Mondjuk Vidal pont hogy a miénkDe attol függetlenül igazad van. De pl ott van még Thiago is aki elég meghatározo játékos(amikor nem sérült), meg ugye Alba aki szintén ebben az évtizedben lett kinevelve rendesen és került be.
Ezt a bekezdést elküldeném nagy szeretettel a vezetőségnek. Szerintem mondjuk lehetőséget kapnak, illetve megadják, de valahogy a mérleg nyelve nem billen át, hogy aki jól teljesít az bekerülne a rotációba, én ebben látom a fő problémát. Ez alól Sergi Robi kivétel, mert ő idén végre villantott. De mi a gond pl. Bartrával? Örök ígéret marad a srác, mert szökő évente kap lehetőséget, majd elmondjuk hogy két bal lábas, mert csinált 2-3 hibát, amikor épp hogy van benne pár meccs... ő esetében Matyi egy igazi headshot volt. De akár Vermaelen, a porcelán ember is azt a maradék lehetőséget vette el tőle... Jelenleg pedig, van egy erős kezdőnk, aki 3 naponta gyűri le a meccseket. Egész egyszerűen fásult a banda, én nem kongatnám a vészharangokat, de könyörgöm lőjük ki az atleticot, kapjunk egy kis önbizalmat, és kezdjünk el rotálni, vagy a végére, amikor kéne csak az extra szufla, nem fogjuk bírni az iramot.LG írta: Hozzáteszem, szerintem a kelletténél nagyobb a bizalmatlanság a fiatalok felé. Sokuk meg sem kapják a lehetőséget a bizonyitásra igazán. A padra is inkább középszereket veszünk (Mathieu, Vermaelen, Vidal), mint hogy a fiataljainknak lehetőséget adnánk. (Montoya, Bartra)
Az, hogy a kp.-ra idehoztuk Arda Turant sem a legjobb üzenet a fiataljaink felé.
Deulofeu már nem fog itt pályára lépni, legalábbis Barca-mezben.Most is azért megvannak a fiatalok, akiket próbálunk majd egyszer taán beépíteni, de kölcsönben vannak. Halilovic, Denis, Deulofeu.
Na ne, ezt nem mondod komolyan. Pep mindig felküldte a gála kezdőt és egy csomószor nem is cserélt, vagy az utolsó 10 percben. Pep ebben 100-szor rosszabb volt, mint most Luis.Vakmacska írta:de ahogy Pep bátran mert próbálkozni, ugyanúgy lehetne
Vakmacska írta:
Valószínűleg nem küzdenénk kieséssel akkor sem.
Nem azt mondom, hogy minden meccsen csak ők játsszanak, de ahogy Pep bátran mert próbálkozni, ugyanúgy lehetne, és kellene most is. De még akkor sem próbálkoztak, mikor nem igazolhattunk. Inkább játszott Messi sérülten, stb.
Valószínűleg nem küzdenénk kieséssel akkor sem.zola8787 írta:Aha, perszeVakmacska írta: Amúgy én már Tito és Tata idejében is mondtam, hogy egy idényt simán be lehetne áldozni arra, hogy az utánpótlásból új embereket beszoktassunk, kipróbáljunk.![]()
Biztos nem jönnél ide fröcsögni, ha 10 meccsből csak 5-öt nyernénk meg a fiatalokkal. Ez nem egy középcsapat, itt nem lehet "beáldozni" egy évet. Enrique ha az első szezonjában semmit sem nyert volna, valszeg már nem is itt lenne.
Nos a bajnokságot már illene behúzni 8 fordulóval a vége előtt 10 pont előnynél. Erre most van 6 forduló és 3 pont előny. De hogy nyáron nem igazolhatott a csapat és így végighoztuk az idényt az nagy eredmény.Messias2 írta:Mindenki látja szerintem a problémákat, csak többekkel egyetértve szerintem sem dőlne össze a világ, ha egy triplázást követő szezonban "csak" 1 kupát nyernénk.
Olyan magaslatokban van a csapat lassan 10 éve, hogy többen irreális elvárásokat támasztanak a csapat elé. Nem lehet minden évben triplázni, farokra húzni az egész világot. A játékosok is emberek, csak sajnos ezt többen elfelejtik.
Aha, perszeVakmacska írta: Amúgy én már Tito és Tata idejében is mondtam, hogy egy idényt simán be lehetne áldozni arra, hogy az utánpótlásból új embereket beszoktassunk, kipróbáljunk.
Főleg nem ilyen látványosan: minden meccsre jutott egy stadioncsúcs rúgása. Meg ilyet sem láttam még tőle, hogy 16-on kívűlről próbálkozik rúgással, úgy, hogy előtte állnak, és naná, hogy belelépnek.csababarca írta: Messi pl nem szokott ennyi helyzetet elpuskázni, mint tegnap is.
Ezzel én is egyet értek! Persze kritizálni lehet a játékosokat vagy az edzőt a rossz teljesítmény után, csak ne vessük el a sulykot. Nem akarok álszent lenni, mert velem is előfordult ilyen, volt időszak, mikor pl. Pique-re és Alvesre nagyon ki voltam akadva, és belátom, hogy olyan jelzőket is használtam rájuk, amilyeneket nem szabadott volna!Igen, ez itt a lényeg és ha netán valaki egy vereséget követően mérges vagy csalódott, nem kellene tiszteletlenül szidni azokat, akik annyi szép percet szereztek nekünk.
Igen, ez itt a lényeg és ha netán valaki egy vereséget követően mérges vagy csalódott, nem kellene tiszteletlenül szidni azokat, akik annyi szép percet szereztek nekünk.Messias2 írta:
Mindenki látja szerintem a problémákat, csak többekkel egyetértve szerintem sem dőlne össze a világ, ha egy triplázást követő szezonban "csak" 1 kupát nyernénk.
Olyan magaslatokban van a csapat lassan 10 éve, hogy többen irreális elvárásokat támasztanak a csapat elé. Nem lehet minden évben triplázni, farokra húzni az egész világot. A játékosok is emberek, csak sajnos ezt többen elfelejtik.
Egyetértek ezzel, és pl ha a BL elmenne bosszankodnék, de nem lennék teljesen csalódott.Messias2 írta:Mindenki látja szerintem a problémákat, csak többekkel egyetértve szerintem sem dőlne össze a világ, ha egy triplázást követő szezonban "csak" 1 kupát nyernénk.