visca el barca írta:alcantara,
és akkor most visszatérhetünk az örök érvényű problémára. hol találsz jobb cseréket mint adriano, bartra, verma, vidal és a többi. egy draxler meg reus nem fog idejönni padozni. olyan cserét úgysem találsz aki A, megüti a szintet B, tűri a padot C, akkora spíler, hogy vészhelyzetben felpörgeti a motort...
Igazad van ebben a tekintetben.Nehéz és nem is biztos, hogy jönne ilyen kaliberű játékos/ok ide.
Viszont ez sem normális állapot, hogy ezek a perememberek csak úgy vannak, miközben 13-14 játékos totál lehajtva a szezonban.
Én nem vitatom a felsorolt játékosok képességeit, de az biztos, hogy valami nyomós oka van, hogy LE nem használja őket. Adriano és Verma alapból felejtős nálam is, utóbbinál a legnagyobb baklövés volt az idehozatala, de ez csak az én szubjektív véleményem. Bartra megér egy misét, talán neki lehetett volna több, de már nagyon késő bedobni komoly meccsekre.
Nem lehet 3 fronton helytállni egy teljes szezont 14 játékossal úgy, hogy repkednek pluszba a világban selejtezni, bari meccseket nyomatni.
Én nem egyes emberek ellen és mellett vagyok a keretben, de erre a problémára kell jövőre megoldás, mert ez így kevés lesz. Arról nem beszélve, hogy jöhet egy olyan sérüléshullám a túlterheléstől, ami odavághat egy teljes szezonnak is, ha rossz periódusban kapjuk el.
Sok a 3 front szerintem, én full cseréket nyomatnék a spanyol kupában, hogy egyrészt játékban legyenek, másrészt pihenjen a gálakezdő. Jutunk ameddig jutunk. Persze tudom a választ erre is: egy ilyen nagy klubnál ezt nem lehet megtenni, ráadásul a kupa csak presztízs.
Egyszóval nehéz dió, megoldás lehetősége adott LE számára, igazolni mindenképpen kell.