A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
Mondjuk Robertoval nincs baj szerintem, a veszélyes támadásaik nem onnan jönnek,hanem Alvesről nagyobb részben.Bob_Marley írta:Megvannak a lehetőségeink, de szélső védekezésünk nem az igazi. Roberto is elég gyenge ma, Alves meg szintén.
Na, azért még nincs vége a meccsnek!crixus írta:A Villareal-meccs félidejében úgy döntöttek a fiúk, hogy innentől le.....tojják a bajnokságot és azóta is ennek megfelelő iramban játszunk a bajnokikon. Ezzel a maival együtt 8 pontot bukhatunk 3 meccs alatt.

Nem tudod mit jelent arról nem én tehetekBob_Marley írta:Én nem tudom mennyire értek hozzá, de azt hiszem ugyanazt írtam mint te, hogy két gól parádés. Az meg elég vicces hogy te elküldenéd a Barca szurkolókat egy olyan névvel hogy Unity is Strength.Barcelona UnityIsStrenght írta: Jól van, látszik mennyit értesz a dologhoz... 2 gól neked semmi... Ennek az Atleticonak a Benzema félék egyet sem rúgtak volna csak megsúgom, de ne törődj vele. Üdv