Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ott pedig volt egy vitatott lesgól és egy olyan 11es ami Bale felé is járt volna.Alfa írta: A Roma elég nagy mázlival ikszelt velünk (pl félpályás gól), míg a Wolfsburg egy jól felépített játékkal nagyon szépen megfogta a Realt és a végén akár még többet is rúghattak volna nekik. Egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek , hogy innen a Wolfsburg továbbjut. Aztán persze lehet , hogy sokkal kikapnak , de én ezt nem tartom valószínűnek.
A Roma elég nagy mázlival ikszelt velünk (pl félpályás gól), míg a Wolfsburg egy jól felépített játékkal nagyon szépen megfogta a Realt és a végén akár még többet is rúghattak volna nekik. Egyáltalán nem tartom elképzelhetetlennek , hogy innen a Wolfsburg továbbjut. Aztán persze lehet , hogy sokkal kikapnak , de én ezt nem tartom valószínűnek.TripleH írta:Szerintem otthon rúgnak 5-6ot nekik, esélytelen, hogy a németek megismételjék a teljesítményüket, Rómában mi is szenvedtünk otthon kaptak egy 6ost erről ennyit.
Ebben semmi arcoskodás nem volt, csak konstatáltam, hogy ezt még mindig tudják, de leolvadtak a hét közben pl.csababarca írta:Enyém meg csak annyi,hogy most pont nem kéne arcoskodni,hogy kiscsapatokat vernek meg...pont egy hete minket vertek le, hidd el az megalázóbb volt,mint az Eibarnak kikapni 10-0ra tőlük.
fontos és sima győzelmeik kulcshelyzetben/topcsapat ellen vagy rossz formában lévő kiscsapat elleni hazai gyalázás...melyik a jellemzőbb? ennyi lett volna a hozzászólásom lényegecsababarca írta:Azért minket is sikerült, otthon,1-0ról emberhátrányban.startland írta:na, megint kicsiket aláznak a srácok, ha már más nem nagyon sikerül
Azért minket is sikerült, otthon,1-0ról emberhátrányban.startland írta:na, megint kicsiket aláznak a srácok, ha már más nem nagyon sikerül
Sőt, Beten pl 1.95 a Real odssa, míg a Wolfsburgé 1.83visca el barca írta:
amúgy meglepő, de a ki jut tovább cimu történetnél wolf 1.90, balett 1.80 oddsokat adnak. simán azt hittem mielőtt megnéztem, hogy a realra max 1.30 van
amúgy meglepő, de a ki jut tovább cimu történetnél wolf 1.90, balett 1.80 oddsokat adnak. simán azt hittem mielőtt megnéztem, hogy a realra max 1.30 vancsababarca írta:Ha élesen mennek ki simán megfordíthatják.MessiNeymarSuarez írta:
Kíváncsi leszek, vissza hozzák-e amúgy.
Mi is megtettük pár éve a Milan ellen pl, helyzeteik meglesznek hozzá az biztos.
Kérdés,hogy kapnak e gólt, bennük van hogy beszednek egyet, itt is az a kérdés,hogy a Wolfsburg mennyire remeg meg ha odakerülnek.
Szerintem is, azért ha beszednének egy kontrát a Wolfsburgtól akkor nagy gáz lehet belőle.csababarca írta:Ha élesen mennek ki simán megfordíthatják.MessiNeymarSuarez írta:
Mi is megtettük pár éve a Milan ellen pl, helyzeteik meglesznek hozzá az biztos.
Kérdés,hogy kapnak e gólt, bennük van hogy beszednek egyet, itt is az a kérdés,hogy a Wolfsburg mennyire remeg meg ha odakerülnek.
Ha élesen mennek ki simán megfordíthatják.MessiNeymarSuarez írta:
Még rúgnak 5-öt nekik oszt rögtön megint ők lesznek a "világ legjobbjai", nembaj hogy egy Wolfsburg elverte őket 2-0-ra de az az Uefalona és bíró miatt volt...csababarca írta:Kapus még jó hogy nem terítette le a vörös szőnyeget Jamesnek![]()
Az a pali te jóisten, ilyen gólt ter Stegen kapna keresztre feszítenék itt
És ezt honnan kéne tudni.S.Agüero írta: VEB most a szurkolókról beszélt.
VEB most a szurkolókról beszélt.Bob_Marley írta:Zidane insisted after the match: "I have all the responsibility, total, as coach.visca el barca írta:na, végülis meg van h ki a hibás a tegnapi balett buktáért. a spanyol szövetség, meg a rossz versenynaptár az oka.
Abszolút magára vállalta és az intenzitásra panaszkodott.
Zidane insisted after the match: "I have all the responsibility, total, as coach.visca el barca írta:na, végülis meg van h ki a hibás a tegnapi balett buktáért. a spanyol szövetség, meg a rossz versenynaptár az oka.
Az álomsorsolás (megint) megvolt. Más kérdés, hogy a kikövezett úton is probléma lehet nekik a 4 közé menniKash írta:meg ugye az álomsorsolás..."álomsorsolás"![]()
Azzal még ugyanúgy kiesnénekKash írta: Majd a visszavágón 2-1-es állásnál a 98. percben Ramos megint fejel egyet.