Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Most ez egy szubjektív kijelentés részedről is meg részemről is, eldönteni nem fogjuk tudni.S.Agüero írta:Ez jó futam volt? Izgalommentes futam volt, már az elején eldőltek a lényegi kérdések.Magnussen, Grosjean is nagyot ment, jó kis futam volt.
Bob_Marley írta:Lewis ritka peches idén. Nem tud összeállni a csomag. Vagy a vas adja meg magát sokadjára vagy ő követ el hibát vagy belemennek, nagyon keserű eddig ez az év......![]()
Megint kell egy nagy "comeback", de Rosberg ismét csak megfoghatatlannak tűnik. Nagyon megy a német és hiba nélkül magasan a mezőny fölött van jelenleg.
Ahhoz, hogy Alonsonak esélye legyen megszorongatni az erősebb Redbullt, nem feltétlenül csak az ügyessége kellett, nem egyszer piszok szerencsésen jött ki a dolgokból. Hogy mennyire számít a szerencse, meg lehet nézni Hamiltont és Rosberget a szezonban, előbbivel rendre történik vmi, utóbbinak szinte minden tökéletesen összejön eddig, és ez jelentős pontkülönbséget eredményez. Persze fordulhat a kocka, de nem törvényszerű, hogy így lesz, ha három nap esik, közel sem biztos, hogy a negyediken sütni fog a nap. Vannak esősebb, és szárazabb évek.Egyébként meg persze hogy ideges, esélye nincs megszorítani a Merciket. Alonso ehhez képest a négy év alatt kétszer ugyanilyen mezőnyben végig tűzközelben volt csak akkor a Redbull volt a mostani Merci. Vettel erre nem lesz képes.
Miért ne lenne esélye? Ha nincs most ez a baleset, közel lehetett volna Rosberghez. Nem azt mondom, hogy megelőzte volna, de ott lett volna szerintem látótávolságban.Mikor a redbullal ő is legyalult másokat érdekes módon nem volt ennyire a biztonság híve.
Egyébként meg persze hogy ideges, esélye nincs megszorítani a Merciket. Alonso ehhez képest a négy év alatt kétszer ugyanilyen mezőnyben végig tűzközelben volt csak akkor a Redbull volt a mostani Merci. Vettel erre nem lesz képes. Persze próbál bevágodni egy-két dologgal de szerintem a Ferrari fanok soha nem fogják úgy kedvelni mint Alonsot. Persze most kicsit magamból indulok ki de akkor is.
Mikor a redbullal ő is legyalult másokat érdekes módon nem volt ennyire a biztonság híve.A kocsiból egészen máshogy ítéli meg az ember. Akkor még nem láthatta hatvan féle szemszögből az esetet így szerintem teljesen érthető, hogy így reagált erre a szitura.
Utolsóról hetedik nálam már siker kategória.fanbarca írta:Ez a hetedik hely nem nagy teljesítmény. Sokkal előrébb is jöhetett volna, de a csapat taktikázgatása és Hamilton koncentráltsága is silány volt. Elég siralmas ez így, tényleg össze kéne szednie magát. (Ricciardo és Raikkonen hasonló helyzetben volt, a végén viszont mindketten állva hagyták Hamiltont)Bob_Marley írta:Nem láttam, de eredményt nézve Lewis hetedikre csak feljött. Elég gyengén kezdődött ez a szezon, a szerencse sem igazán vele van, plusz Rosberg talán élete formájában. Nagyon nehéz menet lesz ez így, el kell kezdeni futamokat nyerni.![]()
A kocsiból egészen máshogy ítéli meg az ember. Akkor még nem láthatta hatvan féle szemszögből az esetet így szerintem teljesen érthető, hogy így reagált erre a szitura.rhuni írta:http://www.nemzetisport.hu/f1/f1-vettel ... aign=nsofb
Ez a vettel igazi butthurt lett, hát igen, vége az űrhajós redbull korszaknak.
Ez a hetedik hely nem nagy teljesítmény. Sokkal előrébb is jöhetett volna, de a csapat taktikázgatása és Hamilton koncentráltsága is silány volt. Elég siralmas ez így, tényleg össze kéne szednie magát. (Ricciardo és Raikkonen hasonló helyzetben volt, a végén viszont mindketten állva hagyták Hamiltont)Bob_Marley írta:Nem láttam, de eredményt nézve Lewis hetedikre csak feljött. Elég gyengén kezdődött ez a szezon, a szerencse sem igazán vele van, plusz Rosberg talán élete formájában. Nagyon nehéz menet lesz ez így, el kell kezdeni futamokat nyerni.
Hihetetlen. Szerintem érezte, hogy ez az ő hibája volt és ezért reagálta le ilyen hülyén. Könyebb mást hibáztatni.rhuni írta:http://www.nemzetisport.hu/f1/f1-vettel ... aign=nsofb
Ez a vettel igazi butthurt lett, hát igen, vége az űrhajós redbull korszaknak.
Én azokat az időmérőket szerettem a legjobban. A jó kis Schumi-Villeneuve, majd Schumi-HäkkinenValamikor régen olyan volt az időmérő, hogy egy órán át tartott és 12 kört ment mindenki üres tankkal padlógázon, akkoriban a 12 körbe beleszámított a felvezető kör valamint a boxutcába vezető kör is. Néha nagyon unalmas volt máskor izgalmas...
Ez az új időmérő lehet, hogy nem volt látványos, de legalább megkavarta a rajtrácsot és izgalmasabb futamot csináltak vele. Azzal, hogy egy két gyorsabb autó hátrábbról indult. De korábban is előfordult.Petr írta:Nem hittem volna, hogy sikerül véghezvinni, így megint lesz értelme leülni szombaton szurkolni a kedvenceknek. Értem, hogy miért nem vezették vissza, de nevetséges, hogy nem a szurkolók és a pilóták szempontjai az elsők főleg akkor, ha azok egyeznek.Bob_Marley írta:http://www.nemzetisport.hu/f1/f1-nyerte ... ir-2494003